Ahu Bay, de ultieme plek om uw reis te starten of te eindigen


Dit kleinschalige en zeer exclusieve boutique hotel ligt direct aan het prachtige strand tussen de kleine plaatsen Ahungalla en Kosgoda aan de zuidkust van Sri Lanka. De internationale luchthaven van Colombo ligt op nog geen 2 uur rijden, wat het een sublieme locatie maakt om uw reis door Sri Lanka zowel te starten of te eindigen.

Ahu Bay telt slechts 13 kamers en suites en nog eens 2 schitterende privévilla's. Het beschikt over een uitstekend eigen restaurant en een fijne spa waar u terecht kunt voor (o.a.) een massage. Direct aan zee, omarmd door het hotel, bevindt zich het heerlijke zwembad waar u kunt ontspannen met een drankje met uitzicht op de zonsondergang.

Het hotel is onderdeel van Reverie, een zustercollectie van de befaamde Resplendent Ceylon Hotels en wordt fantastisch gerund door een subliem team van specialisten.

Resplendent Ceylon zit achter de magie van o.a. Ceylon Tea Trails, de Wild Coast Tented Lodge en Cape Weligama, een vast onderdeel van het Tico portfolio en stuk voor stuk prachtige en zeer bijzondere accommodaties.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat