Logo bg white

Estancia VIK in Uruguay

3-daags arrangement Argentinië
Vanaf € 500,00 p.p.
December t/m februari

Uruguay arrangement 'Estancia VIK'

José Ignacio was enkele jaren geleden nog een klein vissersdorpje aan de Uruguayaanse kust. Met de ontwikkeling en groei van Punta del Este is ook José Ignacio niet onontdekt gebleven. Gelukkig is José Ignacio niet uitgegroeid tot grote badplaats en is het tot op de dag van vandaag een klein dorp met grotendeels onverharde wegen. In de zomermaanden komt het dorp tot leven en verandert José Ignacio in een boho chique plaats voor ‘the rich and famous’.

Ongeveer 8 km ten noorden van José Ignacio ligt Estancia VIK, een luxe ranch waar comfort en luxe hoog in het vaandel staan. Elke kamer is vormgegeven door een andere Uruguayaanse designer en is daarom uniek in sfeer en uitstraling.U kunt kiezen voor een verblijf in Estancia van 1, 2 of meerdere dagen. Wanneer u een rondreis door Uruguay zou willen maken, is het hotel gemakkelijk per huurauto te bereiken vanuit Punta del Este, José Ignacio, Garzón of Montevideo.

1
1

1: Aankomst Estancia VIK

Vandaag rijdt u naar de prachtige Estancia VIK. Deze luxe estancia bevindt zich naast Laguna Garzón, nabij José Ignacio. VIK biedt een Uruguayaanse ranch ervaring maar weet dit prachtig te combineren met alle denkbare comfort. U verblijft de komende dagen in een van de 11 prachtige suites van de estancia en kunt genieten van het prachtige design en goede service. Helaas is de estancia is in de winter gesloten (van 1 mei tot aan 31 oktober).  • ★★★★★ Estancia VIK (2n – suite)
  • ★★★★★ Estancia VIK (2n – master suite)

Estancia VIK

2
2

2: Estancia VIK

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt ontspannen op uw privé terras, aan het heerlijke zwembad of in de woonkamer. Optioneel (niet inbegrepen) kunt u paardrijden op een van de goed getrainde paarden van de estancia, fietsen, kajakken, van een sauna behandeling genieten of wandelingen maken over het vogelrijke natuurgebied. Met de auto bent u in ca. 10 minuten rijden bij de stranden en restaurants van José Ignacio. Ook is een bezoek aan het plaatsje Garzón en de olijfgaarden van Colinas de Garzón een aanrader!

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt verlaat u het hotel en vervolgt u uw reis naar eigen inzicht.

Wat kunt u van Tico verwachten?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel en worden op maat gemaakt. U kunt voorbeeldreizen en unieke arrangementen onderling met elkaar combineren. Wij kennen de bestemmingen en de accommodaties goed en adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Uruguay reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten - Uruguay

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Uruguay u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat