Logo bg white

Awasi Iguazú

4-daags arrangement Argentinië
op aanvraag
April, mei, september, oktober
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Awasi Iguazú, ultieme exclusiviteit in de omgeving van Iguazú

Awasi Iguazú telt slechts 14 villa’s en ligt op ca. 20 minuten rijden van de spectaculaire watervallen in het noordoosten van Argentinië. U verblijft hier op all-inclusive basis wat wil zeggen dat al uw maaltijden en (geselecteerde) drankjes zijn inbegrepen. Daarnaast heeft u tijdens uw volledige verblijf de beschikking over een privé-gids en chauffeur waarmee u per 4WD de schitterende omgeving kunt ontdekken.

Het Atlantisch regenwoud is thuis voor vele verschillende inheemse dier- en plantensoorten. Met uw privé-gids kunt u via vele spectaculaire jungletrails op zoek gaan naar tropische vogel- en plantensoorten die uniek zijn voor dit gebied. Elke villa heeft daarnaast een eigen terras en zwembad om even helemaal te kunnen ontspannen na een dag vol avontuur in de omgeving van de lodge.

Awasi Iguazú is dé perfecte uitvalsbasis om deze prachtige omgeving te ontdekken tijdens speciaal voor u samengestelde excursies die verder gaan dan enkel het bezoeken van de watervallen!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Awasi Iguazú

U arriveert vandaag in Puerto Iguazú waar u van harte welkom wordt geheten door een vertegenwoordiger van Awasi Iguazú. Per comfortabele 4WD pick-up truck wordt u naar uw werkelijk schitterende verblijf gereden, prachtig gelegen op korte afstand van de wereldberoemde watervallen. U verblijft de komende dagen op all-inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (geselecteerde) dranken en excursies onder begeleiding van een privé-gids zijn inbegrepen.

  • ★★★★★ Awasi Iguazú (2n – ai) Blank
2
2

2 & 3: Awasi Iguazú

Deze dagen maakt u onvergetelijke excursies onder begeleiding van uw persoonlijke privé-gids. Samen met uw gids wordt het programma voor deze dagen bepaald.

Zo kunt u in de vroege ochtend een bezoek brengen aan de Argentijnse watervallen, gaan vogelen in een nabijgelegen natuurreservaat, of gaan kajakken in Yacuí, een nog redelijk onontdekt privé-reservaat waar u ook prachtig kunt wandelen. Awasi verzorgt voor de liefhebber ook bezoeken aan de Jezuïeten missieposten in de regio. Laat u zich ter plekke uitstekend adviseren door uw gids.

Na de excursies kunt u natuurlijk genieten van uw heerlijke en zeer comfortabele villa met plungepool waar het goed toeven is na een indrukwekkende dag vol nieuwe ervaringen.

Reisspecialiste Charissa bracht een bezoek aan Awasi Iguazú en schreef een blog over haar persoonlijke ervaringen.

Kajakken in Yacuí

4
4

4: Einde van uw verblijf

Helaas komt vandaag een einde aan uw onvergetelijke verblijf in Awasi Iguazú. U wordt terug gebracht naar de luchthaven van Puerto Iguazú of naar een andere bestemming in de regio waar u uw reis verder kunt vervolgen.

Prijsindicatie voor een verblijf in Awasi Iguazú

Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in Awasi Iguazú is de prijs op aanvraag.

Een verblijf van tenminste 3 nachten is aanbevolen, al is het ook mogelijk om 2 nachten op deze bijzondere locatie te verblijven. Langere verblijven zijn uiteraard ook mogelijk.

Inbegrepen

U verblijft in Awasi Iguazú op all-inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (geselecteerde) drankjes, transfers en excursies onder leiding van een privé-gids zijn inbegrepen. Vliegtickets naar Iguazú zijn niet inbegrepen.


Het is niet mogelijk om enkele een verblijf in Awasi Iguazú bij Tico te boeken. Heel graag nemen wij dit arrangement voor u op in een totale reis door Argentinië. Met alle plezier gaan wij voor u aan de slag met een uniek en persoonlijk reisplan.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al vele jaren organiseren wij de mooiste reizen naar Argentinië. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw Argentinië reis en uw verblijf in Awasi Iguazú, wat wij uiteraard uit eigen ervaring kennen.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Reisvoorstel op maat

Iedere reiziger is uniek en heeft weer andere wensen. Wij stippelen een prachtige route voor u uit en selecteren bij u passende accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat