Logo bg white

Cavas Wine Lodge nabij Mendoza

4-daags arrangement Argentinië
op aanvraag
September t/m mei
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Exclusief genieten in de heerlijke Cavas Wine Lodge

Mendoza is gelegen in dé wijnstreek van Argentinië. Het gebied wordt aan de westkant gedomineerd door het hoge Andesgebergte met de Aconcagua als hoogste berg van Zuid-Amerika. Door het warme klimaat en het water dat vanaf de Andes de vallei instroomt is dit gebied bij uitstek geschikt voor de druiventeelt. In de omgeving van Mendoza bevindt zich dan ook een uitgestrekt gebied met bodega’s en wijngaarden. Op ongeveer 30 minuten rijden ten zuiden van Mendoza ligt de Cavas Wine Lodge.

Dit prachtige en kleinschalige hotel ligt te midden van vele bodega’s en wijngaarden. De 14 accommodaties zijn allen zeer ruim en luxe uitgevoerd met onder andere een privé zwembadje (plunge pool), buitendouche, open haarden en een eigen terras. Tijdens een van de meerdaagse programma’s zal het u aan niets ontbreken en maakt u kennis onder begeleiding van een Engelssprekende gids met vele wijnbodega’s en de mooie omgeving.

1
1

1: Aankomst Cavas Wine Lodge

Op de luchthaven van Mendoza wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de Cavas Wine Lodge voor de transfer naar de lodge. De lodge is schitterend gelegen te midden van de prachtige wijngaarden. U verblijft de komende dagen op basis van volpension (exclusief drankjes), waarbij u het ontbijt en het diner altijd in de lodge gebruikt. De lunches worden in een wijngaard, een wijnbodega of een restaurant op locatie geserveerd (afhankelijk van de excursies). Bij uw verblijf is 1 massage van ca. 1 uur per persoon inbegrepen. U mag daarnaast, zonder extra kosten, gebruik maken van het fitness centrum, het buitenzwembad en de jacuzzi.

  • ★★★★★ Cavas Wine Lodge (3n – fi)

Cavas Wine Lodge

2
2

2 & 3: Cavas Wine Lodge

Vrije dagen om de omgeving te verkennen. Bij uw verblijf zijn diverse uitstapjes inbegrepen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan diverse wijnbodega’s in de omgeving, waaronder Catena Zapata, Chandon, Achaval Ferrer, Altavista, Dominio del Plata, Fabre Montmayou, Dolium, Ruca Malen, Chakana, Norton, Terrazas, Séptima, Eduardo Pulenta, Sottano, Carlos Pulenta Vistalba. Ook kunt u een fietstocht maken, paardrijden door het Andesgebergte of andere sightseeing tours ondernemen. Uw excursie programma wordt ter plaatse samengesteld in overleg met het personeel van de Cavas Wine Lodge.

Cavas Wine Lodge

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw heerlijke verblijf in de exclusieve Cavas Wine Lodge helaas tot een einde. Een vertegenwoordiger van de Cavas Wine Lodge brengt u terug naar Mendoza, waar het arrangement tot een einde komt.

Mount Aconcagua

Prijsindicatie voor een verblijf in de Cavas Wine Lodge


Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in de Cavas Wine Lodge is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:
Bij uw verblijf zijn alle transfers, maaltijden en uitstapjes in de omgeving inbegrepen. Vliegtickets van/naar Mendoza zijn niet inbegrepen.Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Argentinië?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel en worden op maat gemaakt. U kunt onze voorbeeldreizen en unieke arrangementen onderling met elkaar combineren. Wij kennen de bestemmingen en de accommodaties goed en adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat