Logo bg white

Esteros del Iberá

4-daags arrangement Argentinië
op aanvraag
April, mei, september & oktober
Gemma
Heeft u vragen?
×

De uitgestrekte wetlands van Esteros del Iberá

In het hart van de provincie Corrientes in het noorden van Argentinië vindt u de Iberá wetlands (Esteros del Iberá). Het natuurreservaat omvat meer dan 13.000 km² moeras en ruim 60 meren. Het Iberá Lake en de omliggende moeraslanden behoren tot de een van de laatste plekken op aarde waar bezoekers nog oog in oog kunnen staan met kaaimannen, capibaras, wilde katten, stinkdieren, moerasherten, anaconda’s, piranha’s, brulapen en velen soorten vogels. In 2002 werd dit natuurgebied door de Ramsar conventie toegevoegd aan de lijst van zoetwater systemen, met name vanwege de unieke biodiversiteit en de veelheid van bedreigde planten, vogels en wild. In dit prachtige landschap leven bijvoorbeeld meer dan 350 verschillende soorten vogels. Esteros del Iberá is een prachtige bestemming voor iedere natuurliefhebber!

1
1

1: Posadas – Esteros del Iberá

Vandaag komt u aan op de luchthaven van Posadas. Vanaf de luchthaven heeft u een transfer naar uw schitterende accommodatie, gelegen in de provincie Corrientes. Uw accommodatie ligt prachtig in de Iberá moerasgebieden (Esteros del Iberá), een bijna onaangetaste wildernis gecombineerd met het kleurrijke land van de gauchos. De moerassen in dit gebied huisvesten tientallen verschillende zoogdieren en meer dan driehonderd soorten vogels. U verblijft de komende dagen op de Estancia Rincón del Socorro. Bij uw verblijf is volpension inbegrepen, evenals een aantal geselecteerde activiteiten.

  • ★★★★ Estancia Rincón del Socorro (3n)

Estancia Rincón del Socorro

2
2

2 & 3: Esteros del Iberá

Vrije dagen die u naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt deelnemen aan diverse activiteiten (inbegrepen bij uw verblijf) die vanuit de estancia worden georganiseerd. Zo kunt u per kano door de moerassen varen om het natuurleven te observeren, paardrijden met de lokale gauchos, vissen, een boottocht maken over de Paraná rivier of een wandeltocht maken onder begeleiding van een gids waarin u het reservaat verkent en de moeras kunt observeren.

4
4

4: Esteros del Iberá – Posadas

Vandaag komt er een einde aan uw verblijf in het unieke Esteros del Iberá. U wordt teruggebracht naar de luchthaven van Posadas, waar dit arrangement tot een einde komt.

Estancia Rincón del Socorro

"Rincón del Socorro is zonder twijfel de beste accommodatie in de Esteros del Iberá. Deze prachtige hacienda heeft enkele uitstekende gidsen in dienst met een fantastische kennis van de natuur. Wij hadden een geweldige tijd hier en de gids Danielle deed werkelijk alles om ons verblijf onvergetelijk te maken."
Fred (reisspecialist Argentinië)

Prijsindicatie voor een bezoek aan Esteros del Iberá

Voor dit 4-daagse (3 nachten) verblijf op de estancia Rincón del Socorro in Esteros del Iberá is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:
Bij dit arrangement zijn de 4-uur durende (retour) transfers van Posadas naar de estancia, volpension en enkele geselecteerde activiteiten inbegrepen. Vliegtickets naar Posadas zijn niet inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Argentinië?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel en worden per reiziger geheel op maat gemaakt. U kunt onze prachtige voorbeeldreizen en unieke arrangementen onderling uitstekend met elkaar combineren. De Argentinië reisspecialisten van Tico kennen de verschillende bestemmingen goed en kunnen u dan ook uitstekend adviseren.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Bijzondere accommodaties

Niet alleen de route, maar ook de hotels passen wij graag op uw wensen aan. Onze accommodaties zijn speciaal geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid en dragen daadwerkelijk bij aan de ervaring.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat