Logo bg white

Estancia San Antonio de Areco

3-daags arrangement Argentinië
op aanvraag
Oktober t/m maart
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Een heerlijke estancia nabij San Antonio de Areco


Breng een ontspannen en typisch Argentijns bezoek aan San Antonio de Areco, het gebied wat bekend staat om zijn herkenbare en typisch Argentijnse pampa’s. Deze regio in Argentinië, op ca. 120 kilometer ten weten van Buenos Aires, wordt gezien als de bakermat van de gauchocultuur. Gaucho’s zijn herders die van oudsher het vee op de uitgestrekte vruchtbare pampa’s bijeen houden. Ze hebben hun eigen klederdracht en staan symbool voor het Argentijnse leven op het platteland. Nog steeds zijn er in Argentinië veel boerderijen te vinden (estancias genoemd) waar gaucho’s verantwoordelijk zijn voor het vee. Tijdens uw verblijf in een estancia kunt u paardrijden, wandelen, ontspannen bij het zwembad of genieten van een asado; een typische Argentijnse barbecue!

Tico's voorkeursaccommodatie in de regio is Estancia La Bamba, een prachtige en kleinschalige estancia met slechts 11 kamers. Tico reisspecialist Gemma schreef een blog over haar verblijf bij Estancia La Bamba de Areco.

1
1

1: Buenos Aires – La Bamba de Areco

In de ochtend wordt u bij uw hotel in Buenos Aires opgehaald voor de transfer naar San Antonio de Areco, ca. 120 km buiten Buenos Aires gelegen. San Antonio de Areco is gelegen in het pampagebied van Argentinië, wat de bakermat van de Gaucho-tradities wordt genoemd. U verblijft in een prachtige en kleinschalige estancia. Bij uw verblijf zijn de maaltijden, drankjes tijdens de maaltijden en enkele activiteiten rondom de estancia inbegrepen.

  • ★★★★ Estancia La Bamba (2n)

Estancia La Bamba de Areco

2
2

2: San Antonio de Areco

Vrije dag op de estancia. U kunt heerlijk ontspannen, een wandeling maken naar het nabijgelegen meertje of paardrijden op een van de vele goed getrainde paarden. Daarnaast kunt u de gaucho's in actie zien en aanschouwen hoe het leven er aan toe gaat op de estancia. Wanneer u geluk heeft ziet u een polotraining of wedstrijd op een van de naastgelegen velden! Op eigen gelegenheid kunt u een bezoek brengen aan het stadje San Antonio de Areco.

3
3

​3: Terugreis naar Buenos Aires

Na een laatste heerlijk ontbijt wordt u opgehaald bij de estancia en terug gereden naar Buenos Aires. U kunt in Buenos Aires verblijven, uw reis door Argentinië vervolgen of wij organiseren een transfer naar de internationale luchthaven Ezeiza zodat u (geheel uitgerust en ontspannen) met een directe KLM vlucht richting huis kunt keren.

Sfeerimpressie

Prijsindicatie van dit bezoek aan deze estancia nabij San Antonio de Areco


Wij verwerken een bezoek aan Estancia La Bamba de Areco graag voor u in een prachtige Argentinië reis. Voor een verblijf van 3-dagen (2 nachten) is de prijs op aanvraag.

Uiteraard is het mogelijk om langer te verblijven in San Antonio de Areco, te kiezen voor één van de andere estancia's, of te verblijven in één van de luxere kamers.

Inbegrepen: Bij dit arrangement zijn transfers van Buenos Aires naar San Antonio de Areco (en retour) inbegrepen, evenals volpension, drankjes tijdens de maaltijden en enkele geselecteerde activiteiten.

Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Argentinië?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel en worden op maat gemaakt. U kunt onze Argentinië voorbeeldreizen en unieke arrangementen onderling uitstekend met elkaar combineren. Wij kennen de bestemmingen en de accommodaties goed en adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Iedere reiziger is uniek en heeft weer andere wensen. Wij stippelen een prachtige route voor u uit en selecteren bij u passende accommodaties.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat