Logo bg white

Explora El Chaltén

4-daags arrangement Argentinië
op aanvraag
Medio oktober t/m april
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Explora El Chaltén


In de omgeving van El Chaltén, in het diepe zuiden van Patagonië in Argentinië bevindt zich het exclusieve Explora El Chaltén, een spectaculaire accommodatie. De Explora-groep heeft eveneens enkele prachtige locaties in Chili en Peru.

De omgeving van El Chaltén is wereldberoemd bij wandelaars en bergbeklimmers. U bevindt zich hier in het hart van het Los Glaciares National Park, in de directe nabijheid van bekende pieken als Cerro Torre en Cerro Fitz Roy. De natuur is hier ruig en zeer ongerept en bestaat uit gletsjers, bergmeren, rivieren en besneeuwde bergtoppen.

Explora zorgt (net als op alle andere locaties) voor een uniek en onvergetelijk verblijf. Al vanaf het moment dat u wordt opgehaald in El Calafate, wordt iedere zorg u uit handen genomen. U wordt in de watten gelegd met heerlijke maaltijden welke gepaard gaan met fantastische (lokale) wijnen, en maakt dagelijks fantastische excursies welke geheel op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren worden aangeboden.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: El Calafate - El Chaltén


Vandaag wordt u opgehaald in El Calafate (vanaf de luchthaven of vanuit de stad) door een vertegenwoordiger van Explora voor de prachtige rit (in een groep) over een afstand van ruim 200 kilometer in noordelijke richting naar El Chaltén. Het is een reis van ca. 3 uur waarbij het landschap zeker na ongeveer een uur met de minuut indrukwekkender wordt. Is het landschap in de omgeving van El Calafate nog vrij vlak en uitgestrekt, komt u dichterbij El Chaltén, dan doemen in de verte de spectaculaire besneeuwde pieken van Mount Fitz Roy en Torre op. U zal beslist een keertje willen stoppen onderweg om dit onvergetelijke beeld vast willen te leggen.

Explora El Chaltén ligt op ca. 17 kilometer buiten het dorpje in het hart van het Los Huemules privéreservaat. Deze prachtige lodge bestaat uit slechts 20 kamers, verdeeld over een groot aantal standaard kamers (ca. 32 m2) en enkele ruime suites (van ca. 60m2). Alle kamers bieden spectaculair uitzicht op o.a. de Marconi gletsjer, de omliggende bergtoppen of de Eléctrico vallei.

De komende dagen verblijft u geheel verzorgd op All-Inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (geselecteerde) drankjes (zowel alcoholisch als non-alcoholisch) en een dagelijks excursieprogramma (in groepjes van maximaal 8 personen) inbegrepen.


  • ★★★★★ Explora El Chaltén (3n - standaard - All Inclusive)
  • ★★★★★ Explora El Chaltén (3n - suite - All Inclusive)

Suite

2
2

2 & 3: Los Glaciares National Park


Vrije dagen in deze spectaculaire omgeving.

Samen met het professionele en behulpzame team van Explora stemt u uw excursieprogramma voor de komende dagen af. De tours worden uitgevoerd in verschillende niveaus en in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Deze omgeving leent zich uitstekend voor het maken van werkelijk schitterende wandelingen, variërend van een dagdeel, tot een hele dag.

Er zijn wandelingen mogelijk over redelijk vlak terrein, voor de wat minder ervaren wandelaars, en zelfs tochten per auto, mocht u even geen zin hebben om de benen te strekken. U kunt een trekking maken over het ijs van de Cagliero gletsjer of zelfs gaan bergbeklimmen wanneer u hier reeds ervaring mee heeft.

4
4

4: El Chaltén - El Calafate


Vandaag komt er een einde van uw heerlijke verblijf in Explora El Chaltén. De lodge verzorgt een transfer (in groepsverband) terug naar El Calafate, waar u ofwel wordt afgezet bij uw volgende accommodatie, of de luchthaven, van waar u uw reis verder door Argentinië kunt vervolgen.

Explora heeft eveneens een werkelijk schitterende accommodatie in het Chileense Torres del Paine National Park, gelegen op ca. 5 uur rijden van El Calafate. Explora verzorgt in dit geval (tegen een toeslag) het vervoer.

Explora El Chaltén

Explora Patagonia (Torres del Paine)

Prijsindicatie voor een 4-daags verblijf in Explora El Chaltén


Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in het exclusieve Expora El Chaltén is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen

Uw verblijf in Explora El Chaltén is op All-Inclusive basis, wat wil zeggen dat alle maaltijden, geselecteerde (alcoholische én non-alcoholische) drankjes, transfers van/naar El Calafate en een compleet excursieprogramma (in kleine groepjes) is inbegrepen. Vliegtickets naar El Calafate zijn niet inbegrepen. Uiteraard zijn ook langere verblijven mogelijk.Het is niet mogelijk om een verblijf in Explora El Chaltén los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een totale reis door Argentinië, eventueel gecombineerd met een van haar buurlanden.Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico Reizen als uw reisorganisator

Sinds 1993 organiseert Tico Reizen de mooiste reizen naar vele bestemmingen wereldwijd. Met een gevestigde naam in de reiswereld hebben we de afgelopen jaren een prachtige groep vaste klanten opgebouwd. Onze reisspecialisten kennen het land als hun broekzak en zijn daarnaast zeer goed bekend met de mooiste accommodaties, de beste routes en de mooiste plekjes.

Bijzondere accommodaties

Niet alleen de route, maar ook de hotels passen wij graag op uw wensen aan. Onze accommodaties zijn speciaal geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid en dragen daadwerkelijk bij aan de ervaring.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat