Logo bg white

20-daagse luxe reis door Argentinië 'deluxe reis'

20-daagse rondreis door Argentinië
Vanaf € 7.895,00 p.p.
November t/m maart
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Onvergetelijke luxe reis Argentinië

Maak kennis met enkele van Argentinië’s belangrijkste hoogtepunten gedurende deze luxe reis en verblijf in de meest exclusieve hotels in Argentinië, speciaal door Tico geselecteerd.

Geheel op individuele basis samengesteld waarbij u in een rustig tempo reist. Uw luxe Argentinië reis start in de aangename stad Buenos Aires. Vervolgens reist u naar het sprookjesachtige merendistrict bij Bariloche waar u enkele dagen met uw eigen huurauto erop uittrekt in de omgeving. De volgende stop is El Calafate, uitvalsbasis voor een bezoek aan Lago Argentino en de wereldberoemde Perito Moreno gletsjer. Met uw huurauto reist u vervolgens verder naar de Aguas Arriba Lodge, gelegen in het Los Glaciares National Park op een zeer afgelegen locatie. Vanuit El Calafate vliegt u naar Ushuaia, gelegen op het zuidelijkste puntje van het continent. U sluit de luxe Argentinië reis af te midden van de uitgestrekte wijngaarden in de omgeving van Mendoza waar u kunt genieten van een goed glas Malbec. Deze luxe reis Argentinië is een absolute klassieker!


Bekijk het volledige reisprogramma van deze luxe Argentinië reis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Argentinië

Vandaag gaat uw luxe Argentinië reis beginnen! U vertrekt ’s avonds vanaf Schiphol met een directe vlucht van KLM naar de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. U arriveert de volgende ochtend.

2
2

2: Aankomst in Buenos Aires

U arriveert ’s ochtends op de luchthaven van Buenos Aires. U wordt opgewacht door onze lokale agent voor een hartelijk welkom in Argentinië! Transfer naar uw prachtige en bijzondere hotel, gelegen in de wijk Palermo. De rest van de dag heeft u vrij te besteden in deze prachtige stad.  • ★★★★ Hotel Legado Mítico (3n)

"Het was een fantastische reis vol indrukken en ervaringen. Alles was tot in de puntjes perfect door jullie geregeld!"
Familie de Wit

Legado Mítico Hotel

3
3

3: Fietsexcursie door de stad

In de ochtend gaat u op eigen gelegenheid naar Plaza San Martin. Hier ontmoet u uw gids waarmee u vanochtend de belangrijke bezienswaardigheden van de stad verkent. Aangezien het hier een privé-excursie betreft, kunt u de planning vandaag in overleg met uw gids bepalen. Een leuke manier om de stad te leren kennen! U kunt deze excursie ook per auto doen. De rest van de middag kunt u naar eigen inzicht besteden.

4
4

4: Buenos Aires

Vrije dag om deze fantastische stad verder te verkennen. Bezoekt u de oude havenwijk, La Boca of de residentiële wijken. De wijk Recoleta heeft vele historische bijzonderheden zoals de wereldberoemde begraafplaats waar Argentinië’s grootheden liggen begraven waaronder Evita Perón. Leuke boetiekjes en trendy restaurants vindt u in de gezellige wijk Palermo.

5
5

5: Buenos Aires – Bariloche

U wordt opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar de stadsluchthaven. U vliegt naar San Carlos de Bariloche, gelegen in het hart van het Argentijnse merendistrict. De omgeving van Bariloche laat zich uitstekend per huurauto verkennen. Op de luchthaven van Bariloche volgt de oplevering van uw comfortabele huurauto (Renault Duster of gelijkwaardig). De huurauto staat de komende 3 dagen van uw luxe Argentinië reis tot uw beschikking. Uw prachtige accommodatie ligt aan het Nahuel Haupi meer. Bariloche zelf ligt op ca. 7 km van uw hotel en is dus uitstekend te bereiken.

  • ★★★★ Charming Luxury Lodge (3n)

Charming Luxury Lodge

6
6

6 & 7: Bariloche

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt een bezoek brengen aan het schiereiland Llao Llao, Moreno en het meer Nahuel Huapi. Vanaf de heuvel Companario is er een prachtig uitzicht over dit meer en aan de andere kant ziet u het meer Perito Moreno liggen.

U kunt gedurende deze dagen natuurlijk ook de beroemde ‘7 meren route’ rijden, welke loopt van Villa La Angostura naar San Martin de Los Andes (ca. 110 km). In principe is deze rit uitstekend in 1 dag te maken, maar mocht u evt. meer tijd willen uittrekken om onderweg de parken Nahuel Huapi en Lanín te bezoeken, dan kunt u overnachten in hotel Rio Hermoso, gelegen bij het Meliquina meer.

8
8

8: Bariloche – El Calafate

U rijdt naar de luchthaven van Bariloche waar u de huurauto inlevert. Vliegreis naar El Calafate, gelegen in Patagonië. Op de luchthaven van El Calafate volgt de oplevering van uw huurauto (Toyota Etios of gelijkwaardig) welke de komende 5 dagen van uw exclusieve Argentinië rondreis tot uw beschikking staat. U rijdt in ca. 50 minuten naar uw verblijfplaats: de zeer exclusieve Eolo Lodge, één van Argentinië’s mooiste accommodaties.

De lodge is spectaculair gelegen in de La Anita vallei, aan de weg richting de wereldberoemde Perito Moreno gletsjer. Vanuit deze locatie heeft u zicht op zowel het Torres del Paine bergmassief in Chili als op Lago Argentino. Bij uw verblijf is dan ook volpension inbegrepen, evenals enkele fantastische excursies in een klein gezelschap.

  • ★★★★★ Eolo Patagonia (3n – vp)

Eolo Patagonia Spirit

9
9

9 & 10: Los Glaciares

Vrije dagen in deze spectaculaire omgeving. Aangezien er een huurauto tot uw beschikking staat, heeft u deze dagen alle vrijheid. Op ca. 90 minuten rijden van de Eolo Lodge bevindt zich de wereldberoemde Perito Moreno gletsjer. Het is één van de weinige gletsjers die nog steeds in grootte toeneemt.

De omgeving van de Eolo Lodge leent zich ook uitstekend voor het maken van spectaculaire tochten te paard op Mount Frías (verschillende niveau’s), mountainbiken, wandelen in de La Anita vallei en vogelspotten. Bij uw verblijf zijn een aantal prachtige activiteiten inbegrepen. Uw programma voor deze dagen wordt dan ook in overleg met u samengesteld.

Filmpje van de Eolo Lodge

11
11

11: El Calafate – Lago del Desierto

Na een heerlijk ontbijt verlaat u de Eolo Lodge en rijdt u naar de prachtige Aquas Arriba Lodge, gelegen in de omgeving van El Chaltén. De Aquas Arriba Lodge is spectaculair gelegen aan de oostelijke oevers van Lago del Desierto. U verblijft op basis van volpension.

  • ★★★★ Aguas Arriba Lodge (2n – vp)

Aguas Arriba Lodge

12
12

12: Lago del Desierto & omgeving

Vrije dag in deze schitterende omgeving. Er zijn prachtige wandelingen te maken naar o.a. de Huemul gletsjer, gelegen aan de noordzijde van het meer. Ook kunt u hier vliegvissen. Informeert u bij de lodge naar de mogelijkheden. Echte natuurliefhebbers kunnen het verblijf natuurlijk verlengen.

Filmpje van de Aguas Arriba Lodge


13
13

13: Lago del Desierto – Ushuaia

’s Ochtends reist u terug naar de luchthaven van El Calafate waar u de auto inlevert. U vliegt vanmiddag naar Ushuaia, gelegen op het zuidelijkste puntje van het Zuid-Amerikaanse continent.

Op de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner die u naar uw prachtige hotel zal brengen, gelegen op een heuvel uitkijkend over Ushuaia en de omgeving.

  • ★★★★ Arakur Resort & Spa (3n)

Arakur Resort & Spa

14
14

14: Tierra del Fuego National Park & Lapataia Bay

Vanochtend ontmoet u uw lokale gids waarmee u vanochtend een bezoek brengt aan het prachtige Nationale Park Tierra del Fuego. Dit unieke en wereldberoemde stukje land ligt in een desolaat landschap. U wandelt met uw gids door de natuur en wordt attent gemaakt op de unieke flora en fauna. Ook gaat u naar Lapataia Bay.

De middag heeft u vrij te besteden. Erg interessant is bijvoorbeeld een bezoek aan het Maritieme museum en de oude gevangenis, beiden gelegen in de stad. Het Arakur Resort beschikt over een shuttlebusje waarmee u naar de stad kunt reizen.

15
15

15: Boottocht over het Beaglekanaal

Deze ochtend wacht een gids op u in de lobby van uw hotel. Samen reist u naar de haven waar een prachtige boottocht van start gaat door het magische Beaglekanaal. U brengt een bezoek aan een zeeleeuwenkolonie en met een beetje geluk (en in het juiste seizoen!) spot u ook enkele pinguïns. Het Beaglekanaal spreekt bij velen tot de verbeelding en werd vernoemd naar het schip van Charles Darwin (HMS Beagle) wat hier zeer belangrijk onderzoek deed. Vanaf het water heeft u schitterend uitzicht op Ushuaia en de omliggende bergtoppen.

In de loop van de ochtend keert u terug bij uw hotel. De rest van de middag heeft u vrij te besteden.

16
16

16: Ushuaia – Lujan de Cuyo (Mendoza)

’s Ochtends rijdt u naar de luchthaven van Ushuaia waar u de huurauto inlevert. U vliegt naar Mendoza, gelegen in Argentinië’s belangrijkste wijngebied, nabij de grens met Chili. Op de luchthaven volgt de oplevering van uw huurauto (Ford Ecosport of gelijkwaardig) welke de komende 3 dagen van uw luxe Argentinië reis tot uw beschikking staat. U rijdt ermee naar uw zeer exclusieve accommodatie in Lujan de Cuyo, ten zuiden van Mendoza gelegen. U verblijft deze laatste dagen in het Entre Cielos Resort & Spa, prachtig gelegen te midden van de wijngaarden.

  • ★★★★★ Entre Cielos Resort & Spa (3n)

Entre Cielos Resort & Spa

17
17

17 & 18: Mendoza

Vrije dagen om de omgeving heerlijk op eigen gelegenheid te verkennen met uw huurauto. U kunt een bezoek brengen aan de vele bodega’s die rondleidingen en proeverijen organiseren. U kunt ook richting het Andesgebergte rijden. Mendoza is gelegen aan de voet van de Andes en is een perfecte uitgangsbasis voor een bezoek aan Zuid-Amerika’s hoogste berg: de Aconcagua.

Het Entrecielos Resort beschikt overigens ook over een heerlijke spa, een prachtig zwembad en mooie tuinen waar u kunt ontspannen.

19
19

19: Vertrek

Na het ontbijt komt uw luxe rondreis door Argentinië tot een einde. U verlaat Lujan de Cuyo en rijdt terug naar de luchthaven van Mendoza waar u de huurauto inlevert. Vliegreis terug naar Buenos Aires, waar enkele uren later uw directe KLM vlucht terug naar Amsterdam zal vertrekken.

20
20

20: Aankomst

Aankomst op Schiphol Amsterdam Airport.

Prijsindicatie voor deze luxe reis Argentinië

Voor deze luxe reis Argentinië dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 7.895 per persoon (bij deelname van 2 personen). U verblijft gedurende deze reis alleen in de mooiste en meest exclusieve accommodaties.

Inbegrepen:

Bij deze prijsindicatie zijn alle vluchten (Economy Class), het genoemde transport, hotelovernachtingen en de in het programma vermelde excursies inbegrepen.Bovengenoemde reissommen zijn gebaseerd op laagseizoentarieven. De exclusieve Argentinië reis is uiteraard naar wens aan te passen en uit te breiden.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De perfecte aanvulling op deze luxe reis Argentinië

Breid deze luxe reis Argentinië uit met een heerlijk verblijf op een authentieke estancia in de omgeving van Buenos Aires en maak kennis met het traditionele leven van de gaucho op het platteland.

Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.075,– p.p.
Oktober t/m maart

Argentinië arrangement | Estancia San Antonio de Areco

Vanuit Buenos Aires kunt u in minder dan 2 uur naar het leuke plaatsje San Antonio de Areco rijden. U bevindt zich hier in de bakermat van de gauchocultuur en treft hier uitgestrekte graslanden met veeteelt en landbouw. De prachtige en zeer kleinschalige Estancia La Bamba de Areco is gelegen op ca. 15 minuten rijden van het dorpje. Tijdens een verblijf bij La Bamba kunt u ontspannen, heerlijk genieten van het zwembad, de goede maaltijden en kunt u paardrijden en wandelen.

Lees meer

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze prachtige bestemming. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw luxe reis Argentinië.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat