Logo bg white

Estancia Cristina

3-daags arrangement Argentinië
op aanvraag
Oktober t/m maart
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Estancia Cristina, een spectaculaire lodge in adembenemend Patagonië


Estancia Cristina is gelegen in het uiterste puntje van het Cristinakanaal aan de noordwestkust van Lago Argentino, in het diepe zuiden van Argentinië. De estancia bevindt zich aan de rand van het Los Glaciares National Park en werd in het jaar 1914 opgericht door een pioniersfamilie die zich vestigde in dit eenzame en onherbergzame gebied. Men bouwde Estancia Cristina in een voormalige gletsjervallei van de gigantische Upsala gletsjer, één van de meest indrukwekkende gletsjers in de regio.

Er zijn in totaal ca. 20 kamers in Estancia Cristina welke zijn verdeeld over 5 verschillende ‘lodges’. Uw comfortabele kamer is ruim en van alle gemakken voorzien. Vanuit uw kamer wordt u getrakteerd op spectaculair uitzicht op het omringende landschap.

Estancia Cristina is alleen te bereiken per boot; er gaan geen wegen naartoe. Houdt u er rekening mee dat er overdag veel bezoekers vanuit El Calafate op Estancia Cristina te vinden zijn. Uiteraard keert in de loop van de middag de rust terug en kunt u alleen met enkele medegasten genieten van deze exclusieve en zeer afgelegen locatie waar u omringd wordt door besneeuwde bergtoppen, rivieren, hangende gletsjers en helblauwe meren. Een paradijselijke plek!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: El Calafate - Estancia Cristina


In de vroege ochtend wordt u opgehaald bij uw accommodatie in El Calafate voor een transfer naar de haven van Punta Banderas. Hier gaat u aan boord van de boot waarmee u via Lago Argentino, het Upsala kanaal en het Christina kanaal uiteindelijk bij Estancia Cristina aan zult komen. Na de tocht wacht u een heerlijke lunch, waarna u uitleg zult krijgen over de verschillende activiteiten in de omgeving van Estancia Cristina. U verblijft de komende dagen op basis van volpension, met inbegrip van een aantal prachtige excursies.

  • ★★★+ Estancia Cristina (2n - vp)

De spectaculaire boottocht

2
2

2: Estancia Cristina


Vrije dag waarbij u deel kunt nemen aan de verschillende activiteiten die bij uw verblijf in Estancia Cristina zijn inbegrepen. In dit prachtige gebied kunt u onder andere wandeltochten maken naar de Upsala gletsjer, mountainbiken, paardrijden en vissen.

Avontuurlijke excursies

3
3

3: Estancia Cristina - El Calafate


Vandaag kunt u nog deelnemen aan een halve dagexcursie waarna u in de namiddag aan boord gaat van de boot die u terug naar de haven van Punta Banderas zal varen. Hier staat een transfer voor u klaar die u zal afzetten bij uw accommodatie in El Calafate.

Wandeltocht in de omgeving

Prijsindicatie voor een verblijf in Estancia Cristina


Voor een 3-daags (2 nachten) verblijf in Estancia Cristina is de prijs op aanvraag.


Inbegrepen:


Bij uw verblijf in Estancia Cristina zijn alle transfers, maaltijden, (non-alcoholische) drankjes en excursies rondom de estancia inbegrepen. Vliegtickets van/naar El Calafate, evenals hotelovernachtingen in El Calafate zelf zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf in Estancia Cristina los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen dan ook op in uw uniek reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis naar Argentinië

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door Argentinië en uw verblijf in Estancia Cristina.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat