Logo bg white

Pousada Picinguaba & Fazenda Catuçaba

8-daags arrangement Brazilië
Vanaf € 3.150,00 p.p.
Mei t/m juli
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Een uniek verblijf in twee schitterende hotels

Pousada Picinguaba

De kleinschalige Pousada Picinguaba ligt op ongeveer 30 kilometer ten zuiden van het toeristische koloniale plaatsje Paraty middenin het tropische regenwoud van het Serro do Mar reservaat in Brazilië. Deze pousada telt slechts 9 kamers en is gelegen op een klif. U heeft spectaculair uitzicht op de baai. Houdt u er wel rekening mee dat Pousada Picinguaba niet direct áán het strand ligt, wel is er een prachtig beschut zandstrand op steenworp afstand.

Fazenda Catuçaba

Eveneens prachtig zijn de binnenlanden van Brazilië. Na uw verblijf aan de kust reist u dan ook naar het platteland waar u verblijft vlakbij het plaatsje São Luis do Paraitinga. Fazenda Catuçaba, vernoemd naar het nabijgelegen dorpje, is mooi gelegen en wordt omringd door de glooiende, groene heuvels van de staat São Paulo. Het is een zusterhotel van Picinguaba. Het hoofdgebouw dateert uit het jaar 1850. De meeste kamers bevinden zich in de drie later bijgebouwde maar zeer charmante huisjes. Het is eveneens mogelijk om één van deze drie huisjes voor u zelf te reserveren voor nóg meer privacy.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Rio – Picinguaba

U wordt opgehaald in Rio en in ca. 4 uur naar uw verblijfplaats gebracht voor de komende dagen: de prachtige Pousada Picinguaba. U bevindt zich hier in het hart van het Serro do Mar reservaat, een schitterend stukje tropisch regenwoud aan de kust. Op korte afstand van de pousada is een mooi rustig strandje en in de omgeving zijn tal van activiteiten mogelijk. Het is dan ook een prachtige locatie voor een verblijf van enkele dagen. Uw verblijf is op ‘All-Inclusive’ basis, wat wil zeggen dat alle maaltijden, (non-alcoholische) drankjes, activiteiten en transfers zijn inbegrepen.

  • ★★★+ Pousada Picinguaba (4n – ai)

Pousada Picinguaba

2
2

2 – 4: Picinguaba

Vrije dagen in de omgeving die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Bij uw verblijf zijn enkele geselecteerde activiteiten inbegrepen. Zo kunt u bv. een tocht per schoener maken door de baai, een begeleide wandeling maken door het Serro do Mar reservaat, een bezoek brengen onder begeleiding van een gids aan het nabijgelegen koloniale plaatsje Paraty of kayakken. Informeert u bij Pousada Picinguaba naar de mogelijkheden.

5
5

5: Picinguaba – Catuçaba

Na het ontbijt verlaat u Picinguaba en wordt u naar uw volgende verblijfplaats gebracht: de mooie ‘Fazenda Catuçaba’, gelegen op ongeveer anderhalf uur rijden in de binnenlanden van de staat São Paulo, nabij het plaatje São Luis do Paraitinga.De komende dagen maakt u kennis met het leven op het platteland terwijl u verblijft in een prachtige, traditionele boerderij uit 1850. U verblijft in Fazenda Catuçaba op basis van ‘All-Inclusive’, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (non-alcoholische) drankjes en geselecteerde activiteiten zijn inbegrepen.  • ★★★+ Fazenda Catuçaba (3n – ai)

Reis naar Fazenda Catuçaba

6
6

6 & 7: Fazenda Catuçaba

Vrije dagen in deze mooie omgeving. Bij uw verblijf zijn enkele geselecteerde activiteiten inbegrepen. Zo kunt u een begeleide wandeling maken in de omliggende heuvels, een tocht maken te paard of gaan kanoën in het nabijgelegen meer. Informeert u bij Fazenda Catuçaba naar de mogelijkheden.

Fazenda Catuçaba

8
8

8: Catuçaba – São Paulo

Na het ontbijt verlaat u Catuçaba en wordt u in ca. 2½ uur naar Sao Paulo gebracht waar u wordt afgezet op de luchthaven. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Brazilië arrangement

Voor dit 8-daagse arrangement waarbij u verblijft in de kleinschalige accommodaties Picinguaba en Catuçaba geldt een indicatie reissom van € 3.150 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Uw verblijf is op basis van All-Inclusive, wat wil zeggen dat alle maaltijden (non-alcoholische) dranken, en geselecteerde excursies zijn inbegrepen. Ook is al het transport van Rio de Janeiro tot aan São Paulo (op privé-basis) inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Brazilië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Brazilië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat