Logo bg white

Carnaval in Rio de Janeiro

5-daags arrangement Brazilië
op aanvraag
maart
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Vier Carnaval in Rio de Janeiro!

Alleen al vanwege de ligging wordt Rio de Janeiro wel de mooiste stad ter wereld genoemd. Deze prachtige stad in Brazilië is ook nog eens dé hoofdstad van het Carnaval!

Het hoogtepunt van het Carnaval is ongetwijfeld de Rio Carnaval Parade, ook wel de Samba Parade of de Samba Scholen Parade genoemd. Het bijwonen van deze parades is een uniek evenement en iets wat u zeker een keer meegemaakt moet hebben. De twee belangrijkste dagen van de carnavalsweek zijn de zondag en de maandag. Deze dagen vertonen de beste sambascholen hun kunsten in de Sambadrome, een lange straat waar de optochten langs paraderen, met aan weerszijden enorme tribunes. Vanaf deze tribunes kunt u samen met 70.000 andere uitzinnige toeschouwers dit waanzinnige spektakel aanschouwen en beleven. De gehele week staat de stad op zijn kop en overal worden feesten georganiseerd.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1 maart: Rio de Janeiro

U arriveert vandaag in de swingende stad Rio de Janeiro. Vandaag is het vrijdag, dé dag voor de openingsceremonie van het jaarlijks terugkerende carnaval. U verblijft in een speciaal door Tico geselecteerd hotel in de wereldberoemde strandwijk Copacabana. Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden voor hotels. Wij adviseren u graag!

  • ★★★ Windsor Martinique (4n)
  • ★★★★ Othon Palace (4n)
  • ★★★★★ Belmond Copacabana Palace (4n)

Belmond Copacabana Palace

2
2

2 - 4 maart: Carnaval in Rio de Janeiro

Vrije dagen om het spectaculaire Carnaval in Rio de Janeiro te vieren. U kunt volop genieten van alle carnavalsfestiviteiten. Uiteraard kunnen wij vooraf entreekaartjes voor de Sambadrome voor u regelen, waar de meest spectaculaire optochten plaatsvinden. Deze beginnen op zondag en op maandag in de avond en gaan de hele nacht door, tot in de vroege uurtjes.

5
5

5 maart: Einde

Vandaag komt een einde aan alle carnavalsfestiviteiten. U kunt natuurlijk nog wat langer in Rio blijven of uw reis verlengen met een bezoek aan bijvoorbeeld de watervallen van Iguaçu, het Amazone gebied of Salvador da Bahia.

Prijsindicatie voor dit 'Carnaval in Rio de Janeiro' arrangement

De prijs voor dit arrangement is op aanvraag.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Wij nemen deze unieke ervaring graag voor u op in een prachtige rondreis door Brazilië.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Brazilië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Brazilië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat