Logo bg white

Familiereis Brazilië

17-daagse rondreis door Brazilië
Vanaf € 9.650,00 p.p.
Juli t/m november
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Prachtige afwisselende familiereis Brazilië


Deze 17-daagse familiereis Brazilië laat u kennis maken met enkele zeer spectaculaire hoogtepunten van Brazilië. Onderweg overnacht u in sfeervolle, kindvriendelijke accommodaties en maakt u verschillende enerverende excursies die leuk zijn voor jong en oud.

De reis start in de swingende stad Rio de Janeiro waarna u naar de indrukwekkende watervallen van Iguaçu reist. Vanaf hier vliegt u naar het Amazonegebied en verblijft daar in de prachtige Anavilhanas Lodge. Na enkele avontuurlijke dagen in de Amazone sluit u deze prachtige reis af in de kleinschalige kustplaats Jericoacoara om nog even te ontspannen alvorens u terugreist naar huis. Een vakantie met het hele gezin om nooit te vergeten!

Bekijk het volledige reisprogramma van deze familiereis Brazilië!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Rio de Janeiro


U reist vandaag op eigen gelegenheid naar Amsterdam Schiphol Airport van waar uw rechtstreekse vlucht naar de Braziliaanse stad Rio de Janeiro vertrekt. Het is een vlucht van ongeveer 12 uur.

U arriveert in de avond op de internationale luchthaven van Rio. U haalt de bagage op en begeeft zich naar de uitgang waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner voor een hartelijk welkom in Brazilië! Hierna volgt de transfer naar uw heerlijke hotel aan de boulevard van de befaamde wijk Copacabana.

  • ★★★★ Emiliano Rio de Janeiro (3 nachten)
"Wij zijn heel erg tevreden hoe Tico alles in elkaar gezet heeft. Hele goede communicatie en er wordt altijd met ons meegedacht. Wij komen zeker terug voor onze volgende reis."
Tico-reiziger

Emiliano Rio de Janeiro

2
2

2: Fietsen in Rio de Janeiro


Vandaag staat een interessante ca. 4 uur durende fietstocht op het programma. In de ochtend gaat u op eigen gelegenheid naar het startpunt van de fietsexcursie. Onder begeleiding van een gids fietst u van de fameuze Copacabana naar de oevers van de Baai van Guanabara, tot Lapa en het historische centrum van Rio. U fietst over de nieuwe fietspaden van Copacabana naar Botafogo, waar zich São João Batista bevindt, Rio’s beroemde begraafplaats en laatste rustplaats van Braziliaanse presidenten, schrijvers, zangers, acteurs en ook de gerenommeerde Braziliaanse architect Oscar Niemeyer. Vervolgens fietst u verder naar de Baai van Guanabara, langs het strand van Flamengo, locatie van de eerste Europese nederzetting na de ontdekking van Rio de Janeiro. Vervolgens gaat u naar het historische centrum van de stad, met stops bij Cinelândia en Lapa, bekend om zijn nachtleven en de `Trappen van Selarón'. Op de terugweg fietst u via kronkelende paden door Flamengo Park, ontworpen door de beroemde Braziliaanse landschapsarchitect Burle Marx. Het laatste deel van de tocht voert u langs het strand van Copacabana. Rond lunchtijd keert u terug naar uw hotel en kunt u de rest van de dag vrij besteden

Blank
3
3

3: De Braziliaanse keuken


Vandaag staat in het teken van de zeer diverse Braziliaanse keuken!

De ochtend kunt u nog vrij besteden. In de loop van de middag wordt u bij uw hotel opgehaald en naar een lokale kookschool gebracht. U gaat onder leiding van een deskundige kok authentieke Braziliaanse gerechten maken. Tijdens deze middag leert u over de verschillende invloeden in de gerechten, waar ingrediënten vandaan komen, en hoe u de gerechten thuis opnieuw kunt maken. Nadat u het zelfgemaakte diner genuttigd heeft wordt u weer netjes naar uw hotel teruggebracht.

4
4

4: Rio de Janeiro – Foz do Iguaçu


Vandaag wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven van Rio de Janeiro gebracht. U vliegt naar Foz do Iguaçu, uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde watervallen.

Na aankomst wordt u naar het luxe Hotel das Cataratas gebracht, schitterend gelegen bovenaan de watervallen in het nationale park. Vanuit de tuinen van het hotel wandelt u zo naar de watervallen. Een gids is dan ook niet nodig!

  • ★★★★★ Hotel das Cataratas (3 nachten)

Hotel das Cataratas, a Belmond Hotel

5
5

5: Macuco Safari


De ochtend kunt u gebruiken om op eigen gelegenheid de Braziliaanse zijde van de watervallen te verkennen. In de loop van de middag staat een spectaculaire ervaring op het programma. U maakt een tocht per speedboot vlak langs de watervallen! De excursie begint met een rit per jeep door de jungle waarna u overstapt op een speedboot en stroomafwaarts vaart. U zult zeker nat worden tijdens dit spannende avontuur. Het van zo dichtbij aanschouwen van de watervallen is een ervaring om nooit te vergeten!

6
6

6: Excursie Argentijnse zijde


Vandaag brengt u onder begeleiding van een gids een bezoek aan de Argentijnse zijde van de watervallen. Aan deze kant heeft u een totaal ander beeld van dit natuurgeweld. U loopt over en langs de watervallen via een stelsel van wandelpaden en bruggetjes. Bij de ‘Garganta del Diablo’ (Duivelskeel), ziet u van dichtbij hoe de enorme massa water naar beneden stort. Na dit bezoek wordt u terug naar Hotel Das Cataratas gebracht.

7
7

7: Foz do Iguaçu - Manaus


U wordt in de lobby van uw hotel opgehaald en naar de luchthaven van Foz do Iguaçu gebracht. U vliegt vandaag naar Manaus. Deze stad in het noordoosten van het land is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan het Braziliaanse Amazonegebied. In Manaus wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de lokale agent die u naar uw sfeervolle hotel in het centrum van de stad zal brengen.


  • ★★★+ Villa Amazonia (1 nacht)

Villa Amazonia

8
8

8: Manaus – Anavilhanas archipel


Vroeg in de ochtend start uw 4-daagse Amazone arrangement. Een vertegenwoordiger van de Anavilhanas Lodge haalt u op bij uw hotel in Manaus voor de transfer van ca. 2,5 uur naar de prachtige lodge, gelegen aan de Rio Negro. De Anavilhanas Lodge is beslist onze favoriete accommodatie voor een bezoek aan het indrukwekkende Braziliaanse Amazonebied. U verblijft op basis van volpension, met inbegrip van alle excursies.

  • ★★★★ Anavilhanas Lodge (3 nachten)

Anavilhanas Lodge

9
9

9 & 10: Amazone


Gedurende deze dagen maakt u gebruik van het uitgebreide excursieprogramma van de Anavilhanas Lodge, inbegrepen bij uw verblijf. U kunt een indrukwekkende tocht per boot door de waterkanalen van de Anavilhanas archipel maken, gaan vissen op piranha’s, een bezoek brengen aan één van de lokale stammen in de omgeving of gaan kanoën. Ook voor de zeer vroege ochtend (met zonsopgang) en na zonsondergang heeft de lodge mooie ervaringen voor u in petto. Het programma voor deze dagen wordt in overleg met u bepaald.

11
11

11: Anavilhanas archipel - Manaus


De ochtend heeft u nog heerlijk te besteden bij de Anavilhanas Lodge, u kunt gebruik maken van het leuke excursieprogramma. Na de lunch verlaat u de lodge en reist u terug naar Manaus waar u weer wordt afgezet bij uw hotel. De rest van de dag kunt u vrij besteden in de stad.

  • ★★★+ Villa Amazonia (1n)
12
12

12: Manaus – Jericoacoara


Vroeg in de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven van Manaus gebracht. Hier checkt u in op de binnenlandse vlucht naar Fortaleza. In ca. 3,5 uur komt u aan op de internationale luchthaven van Fortaleza. Per transfer vervolgt u uw tocht in noordelijke richting en naar uw volgende verblijfplaats: het kleinschalige strandplaatsje Jericoacoara, gelegen op zo’n 4,5 uur rijden vanaf de luchthaven. De komende dagen kunt u vrij besteden om uw familiereis Brazilië heerlijk ontspannen af te sluiten!


  • ★★★+ Vila Kalango (4 nachten)

Vila Kalango

13
13

13 t/m 15: Jericoacoara


Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Jericoacoara kent mooie lange zandstranden met op de achtergrond immense duinpartijen. U kunt genieten van de faciliteiten van uw sfeervolle hotel of deelnemen van de vele activiteiten die Jeri te bieden heeft zoals surfen, kayakken, sandboarden, een tocht per buggy of paardrijden. Jericoacoara is een waar gastronomisch paradijs met fantastische kleine restaurantjes.

16
16

16: Vertrek


Vandaag wordt u bij het hotel in Jericoacoara opgehaald en door een chauffeur in ongeveer 4,5 uur naar de luchthaven van Fortaleza gebracht. U vliegt naar São Paulo, waar u overstapt op de vlucht terug naar huis.

17
17

17: Aankomst


Aankomst in Amsterdam, waar uw familiereis Brazilië reis tot een einde komt.

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze of een andere Brazilië reis? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prijsindicatie van deze familiereis Brazilië

Voor deze 17-daagse familiereis Brazilië dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 9.650 per persoon, gebaseerd op een gezelschap van 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen).


Bovengenoemde reissom is gebaseerd op laagseizoentarieven. Reist u in de hoogseizoen, dan dient u rekening te houden met een toeslag


Inbegrepen


Bij de reissom zijn de vluchten (in Economy Class) inbegrepen, evenals uw overnachtingen op basis van verblijf in twee kamers, al het benodigde transport en de in het programma vermelde unieke ervaringen op privébasis.

Wenst u Business Class te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw familiereis Brazilië.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Brazilië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze prachtige en veelzijdige bestemming. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw familiereis Brazilië.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat