Logo bg white

Anavilhanas Jungle Lodge

4-daags arrangement Brazilië
op aanvraag
Juni t/m november
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Luxe lodge in de Braziliaanse Amazone


Het Amazonegebied beslaat grote delen van Peru, Ecuador, Brazilië, Bolivia, Colombia, Venezuela, Guyana en Suriname, maar het meest bekend is toch wel de omgeving van Manaus in Brazilië. Deze stad is dé poort naar dit prachtige natuurgebied door haar strategische ligging aan ’s werelds meest bekende rivier: de Amazone. Nergens ter wereld komen zoveel verschillende soorten planten en dieren voor als in het Amazonegebied.

De Anavilhanas Jungle Lodge is beslist onze favoriete accommodatie tijdens een bezoek aan het indrukwekkende Amazonebied in deze regio. De lodge ligt op zo'n 2,5 rijden van Manaus aan de rivier de Rio Negro en grenst aan het Anavilhanas National Park, een beschermd natuurgebied van meer dan 350.000 hectare.

De luxe en kleinschalige lodge telt slechts 24 kamers welke zijn verdeeld over de standaard cottages, bungalows en panoramic bungalows met spectaculair uitzicht op het regenwoud. De lodge beschikt eveneens over twee prachtige zwembaden en een observatietoren. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het uitgebreide excursieprogramma. In kleine groepjes trekt u er dagelijks onder begeleiding van een professionele gids op uit om de Anavilhanas archipel te verkennen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in de Amazone


Vandaag gaat uw fantastische Amazone arrangement van start. Een vertegenwoordiger van de Anavilhanas Jungle Lodge haalt u op in Manaus voor de transfer van ca. 2,5 uur naar de prachtige accommodatie, gelegen aan de Rio Negro. Het is eventueel ook mogelijk om (tegen een toeslag) per watervliegtuig naar de lodge te reizen. De vlucht duurt ongeveer 40 minuten, waarbij u over een groot deel van de Anavilhanas-archipel vliegt en voor het hotel op de Rio Negro landt. U verblijft de komende dagen op basis van volpension, met inbegrip van alle excursies (in kleine groepjes).

Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen door een vertegenwoordiger van de lodge welke het excursieprogramma voor de komen de dagen met u zal doornemen. Nadat u heerlijk heeft geluncht kunt u even ontspannen alvorens in de namiddag de eerste excursie van start gaat.

  • ★★★★ Anavilhanas Lodge (3 nachten)
2
2

2 & 3: De Anavilhanas archipel verkennen


Gedurende deze dagen maakt u gebruik van het uitgebreide excursieprogramma (in kleine groepjes) van de Anavilhanas Jungle Lodge, inbegrepen bij uw verblijf. U maakt o.a. een mooie wandeling onder begeleiding van een natuurgids die u uitleg zal geven over de aanwezige flora en fauna. U kunt indrukwekkende tochten per boot door de waterkanalen van de Anavilhanas archipel maken, gaan vissen op piranha’s (seizoensafhankelijk), een bezoek brengen aan één van de lokale stammen in de omgeving of gaan kanoën. Ook voor de zeer vroege ochtend (met zonsopgang) en na zonsondergang heeft de lodge mooie ervaringen voor u in petto. Het programma voor deze dagen wordt in overleg met u bepaald. Mocht u de voorkeur hebben voor een privé-gids tijdens de excursies, dan horen we het natuurlijk graag.

Blank
4
4

4: Vertrek


De ochtend heeft u nog heerlijk te besteden bij de Anavilhanas Jungle Lodge, u kunt gebruik maken van het leuke excursieprogramma. Na de lunch reist u terug naar Manaus waar u ofwel wordt afgezet bij uw volgende accommodatie, of de luchthaven, van waar u uw reis door Brazilië verder kunt vervolgen.

Prijsindicatie voor een verblijf in de Anavilhanas Jungle Lodge


De prijs voor een verblijf in de Anavilhanas Jungle Lodge is op aanvraag.

Bij uw verblijf in de Anavilhanas Jungle Lodge is volpension inbegrepen, evenals al het transport en bijzondere excursies onder begeleiding van ervaren natuurgidsen.

Het is niet mogelijk om een verblijf in de Anavilhanas Jungle Lodge los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een complete reis door Brazilië.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door het prachtige en veelzijdige Brazilië. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in Amazone.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat