Logo bg white

Cristalino Lodge

4-daags arrangement Brazilië
op aanvraag
Mei t/m december
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

De schitterende Cristalino Lodge in het zuidelijke Amazonegebied


De Cristalino Lodge is gelegen in het zuidelijke Amazonegebied van Brazilië temidden van een groot beschermd natuurgebied en een verblijf in deze zeer comfortabele lodge is dan ook een unieke ervaring! Deze unieke regio in Brazilië kent een zeer rijke flora en fauna en staat bekend om de talloze unieke vogel- en vlindersoorten die u nergens anders zult tegenkomen dan hiér.

Vooral bij vogel- en vlinderliefhebbers is deze regio dan ook zeer geliefd. Om u kennis te laten maken met deze enorme diversiteit aan bijzondere vogels, unieke primaten en de prachtige flora, heeft de Cristalino Lodge een vijftig meter hoge observatietoren gebouwd, waarvandaan u prachtige zonsondergangen en een betoverende mistige ochtendgloren kunt aanschouwen. Voor iedere natuurliefhebber is een verblijf in de Cristalino Lodge dan ook eigenlijk een ware must!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Cuiabá – Cristalino Lodge


Vandaag vliegt u vanaf Cuiabá naar Alta Floresta, gelegen in het zuidelijke Amazonegebied. Op de luchthaven van Alta Floresta wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de Cristalino Lodge die u van harte welkom heet in de Braziliaanse Amazone!

Op de luchthaven start uw 4-daagse bezoek aan de Cristalino Lodge, een paradijs voor vogelaars. U wordt naar de oever van de Teles Pires rivier gebracht van waar u per boot in ongeveer een half uurtje verder reist naar de lodge. De komende dagen verblijft u op basis van volpension, met inbegrip van dagelijkse excursies, begeleid door een gids die uitleg geeft over de flora en fauna.

  • ★★★+ Cristalino Lodge (3 nachten)
2
2

2 & 3: Amazone


Gedurende deze dagen ervaart u het spectaculaire excursieprogramma van de Cristalino Lodge. Er zijn in de directe omgeving van de lodge meer dan 20 kilometer goed onderhouden wandelroutes. Tevens beschikt de Cristalino Jungle Logde over een circa 50 meter hoge uitkijktoren met verschillende platforms die u ’s ochtends beklimt. Bovenin de toren heeft u een spectaculair uitzicht op het gebied. Uw programma voor deze dagen wordt ter plaatse in overleg met uw gids bepaald.

"De lodge heeft mij geraakt door het diepe respect voor de omgeving. Het is een privé-reservaat, en men doet er alles aan om de prachtige natuur te behouden. Als gast betaal je een bijdrage welke direct wordt gebruikt voor het onderhoud van de lodge én de bescherming van het reservaat. Ze hebben lokalen in dienst, passen duurzame methodes toe in de dagelijkse processen en beperken het aantal gasten per dag zodat de mens niet in de meerderheid is, maar werkelijk te gast. Het aantal dieren dat ik tijdens mijn verblijf heb gespot is dan ook verbluffend. Het leek alsof wij er helemaal niet waren. Wildlife passeerde ons ongestoord, zonder enige angst. Deze lodge is een absolute aanrader voor de ware natuurliefhebber die op zoek is naar de állermooiste Amazone-ervaring. "
Bruno
Blank
Blank
4
4

4: Cristalino Lodge – Cuiabá


In de ochtend staat er nog een wandeling op het programma. Hierna volgt een transfer terug naar het kleine vliegveld van Alta Floresta (lunch onderweg is inbegrepen). Vanaf hier vliegt u naar Cuiabá, waar uw arrangement tot een einde komt.

Prijsindicatie voor een verblijf in de Cristalino Lodge


De prijs voor een verblijf in de Cristalino Lodge is op aanvraag.

Retourvluchten Cuiabá - Alta Floresta - Cuiabá, volpension, al het transport en vermelde excursies onder begeleiding van ervaren natuurgidsen zijn inbegrepen bij een Cristalino Lodge arrangement.


Het is niet mogelijk om een verblijf in de Cristalino Lodge los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een totale reis door Brazilië.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Brazlië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Brazilië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat