Logo bg white

Het idyllische eiland Fernando de Noronha

5-daags arrangement Brazilië
op aanvraag
Augustus t/m december
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Het best bewaarde geheim van Brazilië


Het eiland Fernando de Noronha is het grootste eiland van de gelijknamige archipel welke bestaat uit 21 eilanden. Het is een erg bijzondere en unieke reisbestemming binnen Brazilië. Ver verwijderd van het vasteland op zo'n 500 kilometer afstand, is ze alleen per binnenlandse vlucht bereikbaar vanuit Recife en Natal. Vooralsnog laten de grote aantallen toeristen Noronha dan ook links liggen.

U vindt hier op Fernando de Noronha adembenemende witte zandstranden, mooie rotspartijen en een unieke flora en fauna, zowel boven, als onder water. Het eiland is dan ook een belangrijke duikbestemming en zowel duikers als snorkelaars kunnen hier hun hart ophalen. U vindt hier veel zeeschildpadden en dolfijnen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst op Fernando de Noronha


U vliegt vandaag vanuit Recife of Natal naar het prachtige eiland Fernando de Noronha. Vanaf de luchthaven is een transfer verzorgd naar uw sfeervolle en kleinschalige accommodatie. De komende dagen kunt u vrij besteden om het paradijselijke eiland te verkennen.

  • ★★★★ Colina Pousada (4n)

Colina Pousada

2
2

2 - 4: Fernando de Noronha


Vrije dagen op het eiland Fernando de Noronha die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt zwemmen, snorkelen, duiken, wandelen op het eiland of een boottocht maken.

5
5

5: Terug naar het vasteland


Vandaag komt uw prachtige verblijf op het idyllische eiland Fernando de Noronha tot een einde.
U wordt teruggebracht naar de luchthaven van Fernando de Noronha, van waar u terugvliegt naar Recife of Natal. Vanaf hier kunt u terug vliegen naar huis, of uw reis door Brazilië vervolgen.

Prijsindicatie voor een bezoek aan Fernando de Noronha


De prijs voor een verblijf op het eiland Fernando de Noronha is op aanvraag.

Bij het arrangement zijn de binnenlandse vluchten van Recife/Natal - Fernando de Noronha - Recife/Natal inbegrepen, evenals transfers vanaf de luchthaven naar uw accommodatie en retour. Entreegeld tot het Nationale Park en de lokaal te betalen 'Conservation' belasting is niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit Fernando de Noronha arrangement voor u op in een complete Brazilië rondreis.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Brazilie?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Brazilië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat