Logo bg white

Hotel das Cataratas, a Belmond Hotel

★★★★★

Een exclusief verblijf bij de watervallen van Iguaçu


De watervallen van Iguaçu zijn de grootste van Zuid-Amerika en bevinden zich op de grens tussen Brazilië, Paraguay en Argentinië. Het water, dat wordt aangevoerd door de rivier Iguaçu, stort over een breedte van vier kilometer de diepte in, tachtig meter lager. Een prachtige natuur omgeeft de watervallen. De tropische wouden hebben niet voor niets de status van nationaal park, dat door Brazilië en Argentinië samen wordt beheerd.

Hotel das Cataratas is een ware klassieker en één van onze favoriete hotels in heel Latijns-Amerika. De sublieme ligging in het hart van het Braziliaanse Nationale Park biedt u als gast zoveel extra. Het park wordt dagelijks bezocht door duizenden bezoekers die allemaal gedurende de standaard openingstijden de paden kunnen betreden. Als gast van Hotel das Cataratas heeft u echter het privilege om zowel vóór openingstijd, als ná openingstijd, wanneer de watervallen op hun allermooist zijn, te aanschouwen.

Maar het is zeker niet enkel de ligging wat een verblijf hier zó uniek maakt. Het hotel zelf is eveneens een plaatje. Het koloniale gebouw dateert uit de jaren ’50 en is door de exclusieve Belmond hotelketen prachtig gerenoveerd en tot in detail in ere hersteld. Alle (ruim 180) kamers zijn prachtig, al is onze absolute favoriet de junior suite, waar u een heerlijke ruimte tot uw beschikking heeft. Daarnaast beschikt het hotel over 2 uitstekende restaurants, een prachtig (verwarmd) buitenzwembad en een gym.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat