Logo bg white

Brazilië's Costa Verde

17-daagse rondreis door Brazilië
Vanaf € 4.345,00 p.p.
April t/m oktober
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Costa Verde Brazilië: De groene kust van Brazilië

De 'Costa Verde' waar u doorheen reist, ligt in het zuiden van Brazilië en loopt van Rio de Janeiro tot aan São Paulo. U start uw reis in Rio de Janeiro waar u per directe KLM vlucht vanuit Amsterdam arriveert. Na een verblijf van enkele dagen reist u zuidwaarts naar het eiland Ilha Grande, een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Hierna bezoekt u het koloniale, zeer fotogenieke plaatsje Paraty. Vanuit Paraty reist u door naar de binnenlanden voor een verblijf in een typische 'fazenda' uit 1850. Vervolgens reist u via de prachtige zandstranden van São Sebastião en Camburi naar de luchthaven van São Paulo van waar u per binnenlandse vlucht naar uw laatste (maar zeker niet minste) onderdeel van uw Costa Verde Brazilië reis reist: de spectaculaire watervallen van Iguaçu!


Bekijk het volledige reisprogramma van deze Costa Verde Brazilië reis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Rio

De Costa Verde Brazilië reis gaat beginnen! U vliegt vandaag met een directe KLM vlucht naar de Braziliaanse stad Rio de Janeiro. U arriveert ’s avonds op de internationale luchthaven van Rio waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent die u naar uw sfeervolle en kleinschalige hotel zal brengen, gelegen in de traditionele kunstenaarswijk Santa Teresa. Indien gewenst, is het natuurlijk ook mogelijk om in de strandwijken Copacabana of Ipanema te verblijven in één van de grotere hotels. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden.

  • ★★★ Mama Shelter (3n)
  • ★★★★ Mama Ruisa (3n)

Mama Ruisa Boutique Hotel

2
2

2: Excursie Rio

Na het ontbijt start een fantastische excursie onder begeleiding van een gids door Rio de Janeiro. U maakt vandaag kennis met Rio’s belangrijkste bezienswaardigheden. U start de dag natuurlijk met een wandeling door de wijk Santa Teresa waarin uw hotel is gelegen. Via de felgekleurde en met ruim 2.000 oude tegels beklede trap ‘Escadaria Selarón’ daalt u af naar de stadswijk Lapa. Na een korte rondleiding door het oude centrum van Rio met een bezoek aan de kathedraal reist u af naar het wereldberoemde Christusbeeld voor een onvergetelijk uitzicht op de prachtige stad met haar verschillende wijken. Deze ervaring is een van de hoogtepunten van uw Costa Verde Brazilië reis!

3
3

3: Rio de Janeiro

Vrije dag in Rio de Janeiro die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen.

"Wij hebben een geweldige reis door Brazilië gemaakt en de meest mooie plekken mogen bezichtigen. Een absolute aanrader om met Tico een memorabele reis samen te stellen. Dank jullie wel!"
Benjamin Boeijen
4
4

4: Rio de Janeiro – Ilha Grande

‘s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel in Rio de Janeiro voor de transfer naar Angra dos Reis. Hier stapt u aan boord van de ferry die u in ca. 90 minuten naar Ilha Grande brengt. U verblijft de komende dagen in een sfeervolle pousada.  • ★★★ Pousada Naturália (3n)
5
5

5 & 6: Ilha Grande

Vrije dagen tijdens uw Costa Verde Brazilië reis: tijd om te genieten van het eiland Ilha Grande. Bij uw arrangement is een excursie inbegrepen. Zo kunt u bijvoorbeeld met een taxiboot naar Pouso Beach van waar een wandelpad u naar het mooie strand ‘Praia Lopes Mendes’ leidt. En andere optie voor vandaag is een boottocht naar de Blue Lagoon (Lago Azul). U kunt hier prachtig snorkelen tussen de tropische vissen in het kraakheldere water. Een mooi onderdeel van uw Costa Verde Brazilië reis!

7
7

7: Ilha Grande – Paraty

Na het ontbijt reist u per ferry weer terug naar Angra dos Reis waar u wordt opgewacht door een Portugees sprekende chauffeur die u naar uw volgende bestemming zal brengen: het mooie koloniale plaatsje Paraty. Het is een prachtige rit langs Brazilië’s befaamde Costa Verde (‘Groene Kust’). In Paraty verblijft u in een sfeervolle pousada in het centrum.

  • ★★★ Pousada da Marquesa (2n)
  • ★★★★ Pousada Literária (2n)

Pousada Literária

8
8

8: Boottocht per schoener

In de ochtend staat er een mooie tocht per schoener (boot) op het programma naar enkele mooie eilandjes welke hier pal voor de kust liggen. De lunch is inbegrepen. In de loop van de middag keert u terug bij uw pousada. De rest van de middag heeft u vrij te besteden.

9
9

9: Paraty – São Luis do Paraitinga

’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw pousada in Paraty door een vertegenwoordiger van Fazenda Catuçaba die u naar deze prachtige accommodatie zal brengen. De komende dagen van uw Costa Verde Brazilië reis maakt u kennis met het leven op het platteland terwijl u verblijft in een prachtige, traditionele boerderij uit 1850. U verblijft in Fazenda Catuçaba op basis van ‘All-Inclusive’, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (non-alcoholische) drankjes en geselecteerde activiteiten zijn inbegrepen.

  • ★★★★ Fazenda Catuçaba (3n – ai)

Fazenda Catuçaba

10
10

10 & 11: São Luis do Paraitinga

Vrije dagen in deze mooie omgeving. Bij uw verblijf zijn enkele geselecteerde activiteiten inbegrepen. Zo kunt u een begeleide wandeling maken in de omliggende heuvels, een tocht maken te paard of gaan kanoën in het nabijgelegen meer. Informeert u bij Fazenda Catuçaba naar de mogelijkheden.

12
12

12: São Luis do Paraitinga – Camburi

Na het ontbijt verlaat u Catuçaba en wordt u door een Portugees sprekende chauffeur in ca. 3½ uur naar uw volgende bestemming gebracht: het prachtige kustplaatsje São Sebastião/Camburi. U verblijft hier in een aangenaam hotel aan zee. Ilha de Toque Toque ligt op een klif (niet direct aan zee, maar met een strand vlakbij) in São Sebastião. Kiest u voor verblijf in het Nau Royal Hotel, dan is uw accommodatie prachtig gelegen aan het brede zandstrand van Camburi.

  • ★★★+ Ilha de Toque Toque (2n)
  • ★★★★ Nau Royal Hotel & Spa (2n)

Video Ilha de Toque Toque Resort

13
13

13: Camburi

Vrije dag aan de prachtige kust van de Braziliaanse Costa Verde. Er is volop de mogelijkheid om te genieten van verschillende watersporten. Excursies landinwaarts behoren ook tot de mogelijkheden. U maakt hierbij prachtige wandelingen door de tropische bossen in de omgeving en u kunt een bezoek brengen aan een waterval. Informeert u bij uw hotelreceptie naar de mogelijkheden voor vandaag.

14
14

14: Camburi – Iguaçu

U wordt opgehaald bij uw accommodatie en naar de luchthaven van São Paulo gebracht. U vliegt vanmiddag naar Foz do Iguaçu, uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde watervallen. Na aankomst wordt u naar het luxe hotel Das Cataratas gebracht, schitterend gelegen bovenaan de watervallen in het nationale park. Wat ons betreft is hotel Das Cataratas dé locatie om te verblijven tijdens uw Costa Verde Brazilië reis! Vanuit de tuinen van het hotel wandelt u zo naar de watervallen. Een gids is dan ook niet nodig!

  • ★★★★ Belmond Das Cataratas (2n)

Belmond Das Cataratas

15
15

15: Iguaçu watervallen

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt invullen. U heeft alle tijd om zowel het Braziliaanse park, als het park aan Argentijnse zijde uitvoerig op eigen gelegenheid te verkennen.

16
16

16: Vertrek

Vandaag komt uw Costa Verde Brazilië reis tot een einde. U wordt opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven gebracht. Per binnenlandse vlucht reist u eerst naar São Paulo waar u overstapt op de directe KLM vlucht terug naar Amsterdam.

17
17

17: Aankomst

Aankomst in Amsterdam.

Prijsindicatie voor deze Costa Verde Brazilië reis

Voor deze 17-daagse Costa Verde Brazilië reis geldt een indicatie reissom van € 4.345 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in toeristenklasse accommodaties. Voor verblijf in de superieure klasse accommodaties geldt een indicatie reissom van € 5.175 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vluchten en gebaseerd op laagseizoentarieven. Deze Costa Verde Brazilië reis is uiteraard naar wens aan te passen en uit te breiden.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De perfecte aanvulling op deze Costa Verde reis

Verleng uw prachtige reis langs de Costa Verde met een mooie Amazone cruise. Zo creeërt u nóg meer afwisseling in uw reis!

Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.225,– p.p.
Januari t/m april & juni t/m december

Brazilië arrangement | Amazone Cruise

Een prachtige cruise over de machtige Amazone aan boord van één van de boten van Amazon Clipper Cruises; een uniek onderdeel van uw rondreis Brazilië. U vaart door het machtige Amazonegebied en maakt dagelijks mooie excursies onder begeleiding van ervaren gidsen.

Lees meer

Waarom met Tico naar Brazilië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Brazilië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw Costa Verde Brazilië reis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat