Logo bg white

Brazilië reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Brazilië reizen en/of arrangementen.

Zoeken
19 dagen
Vanaf € 5.725,– p.p.
Mei t/m november

Combinatiereis | Peru & Brazilië in één reis

Geniet van de belangrijkste hoogtepunten van zowel Peru als Brazilië en combineer deze bijzondere bestemmingen binnen 1 droomreis. U reist in Peru o.a. naar Lima, Machu Picchu en Cuzco. In Brazilië bezoekt u de watervallen van Iguaçu, Rio de Janeiro en het koloniale kustplaatsje Paraty.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 3.295,– p.p.
Juni t/m november

Brazilië reizen | Ritmes van Brazilië

Tico stelde samen met KLM deze unieke reis door het swingende Brazilië voor u samen. Gedurende deze korte Brazilië reis ‘Ritmes van Brazilië’ maakt u o.a. kennis met wereldstad Rio de Janeiro, de watervallen van Iguaçu en de kleurrijke koloniale stad Salvador. U sluit deze Brazilië reis af aan de prachtige zandstranden van Praia do Forte.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 7.275,– p.p.
April t/m november

Combinatiereis | Brazilië & Peru Deluxe

Deze reis door Brazilië en Peru laat u kennis maken met de meest spectaculaire hoogtepunten van beide landen terwijl u verblijft in de mooiste accommodaties. In Brazilië bezoekt u o.a. Rio de Janeiro, Paraty en de watervallen van Iguaçu. Hierna vliegt u naar Peru voor een bezoek aan Lima, Cuzco, de Heilige Vallei en Machu Picchu.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 3.150,– p.p.
Augustus t/m december

Brazilië reizen | Autorondreis van Recife naar Salvador

Ontspannen fly drive Brazilië waarbij u met uw eigen huurauto langs de prachtige ongerepte kust van het noordoosten rijdt. U reist het prachtige traject van Recife naar Salvador en bezoekt de verschillende kustplaatsjes en het indrukwekkende Chapada Diamantina National Park.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 4.665,– p.p.
Mei t/m september

Brazilië reizen | Pantanal & Royal Route

Veelzijdige vakantie Brazilië waarbij u o.a. een bezoek brengt aan wereldstad en metropool Rio de Janeiro, natuurbestemmingen Bonito en de Pantanal, de prachtige koloniale steden Ouro Preto en Tiradentes en het Ibitipoca reservaat. U sluit de reis af aan de aangename stranden van Búzios.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat