Logo bg white

Brazilië reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Brazilië reizen en arrangementen.

Zoeken
18 dagen
Vanaf € 8.795,– p.p.
April t/m november

Combinatiereis | Brazilië & Peru Deluxe

Deze reis door Brazilië en Peru laat u kennis maken met de meest spectaculaire hoogtepunten van beide landen terwijl u verblijft in de mooiste accommodaties. In Brazilië bezoekt u o.a. Rio de Janeiro, Paraty en de watervallen van Iguaçu. Hierna vliegt u naar Peru voor een bezoek aan Lima, Cuzco, de Heilige Vallei en Machu Picchu.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 5.995,– p.p.
Mei t/m september

Brazilië reizen | Pantanal & Royal Route

U brengt o.a. een bezoek aan wereldstad en metropool Rio de Janeiro, natuurbestemmingen Bonito en de Pantanal, de prachtige koloniale steden Ouro Preto en Tiradentes en het Ibitipoca reservaat. U sluit de reis af aan de aangename stranden van Búzios.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 6.295,– p.p.
Mei t/m oktober

Brazilië reizen | Natuurreis Brazilië

Deze bijzondere natuurreis Brazilië laat u kennis maken met enkele natuurlijke hoogtepunten van dit prachtige en zó veelzijdige land. U brengt een bezoek aan de wetlands in de Pantanal, het tropische regenwoud van het Amazonegebied en reist per 4WD langs Brazilië’s indrukwekkende en nog zeer ongerepte noordoostkust van São Luis via Lençois Maranhenses naar Fortaleza.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 7.995,– p.p.
Juli t/m november

Brazilië reizen | Brazilië Deluxe

Deze luxe reis Brazilië laat u op zéér comfortabele wijze in een rustig tempo kennis maken met de belangrijkste hoogtepunten van het land. U bezoekt wereldstad Rio de Janeiro, het Amazonegebied en de swingende stad Salvador. Na een verblijf van enkele dagen aan de stranden van Praia do Forte sluit u uw reis af bij de watervallen van Iguaçu. U verblijft in de mooiste en meest exclusieve accommodaties.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 5.995,– p.p.
April t/m oktober

Brazilië reizen | Costa Verde

Deze schitterende rondreis laat u kennis maken met de prachtige groene kust in het zuiden van Brazilië. U start in wereldstad Rio de Janeiro, verblijft enkele dagen op een klassieke ‘Fazenda’ in de binnenlanden, en reist naar het eiland Ilha Grande, Paraty en de watervallen van Iguaçu.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat