Logo bg white

Luxe reis Brazilië Deluxe

19-daagse rondreis door Brazilië
Vanaf € 7.995,00 p.p.
Juli t/m november
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Veelzijdige luxe reis Brazilië

In een kleine drie weken maakt u kennis met een aantal bijzondere bezienswaardigheden van Brazilië. Tijdens deze veelzijdige luxe reis Brazilië verblijft u in de mooiste en meeste exclusieve accommodaties welke wij speciaal voor hebben geselecteerd.

U bezoekt wereldstad Rio de Janeiro, het Amazonegebied en de swingende stad Salvador. Na een verblijf van enkele dagen aan de stranden van Praia do Forte sluit u uw reis af bij de watervallen van Iguaçu. Een onvergetelijke luxe reis Brazilië waarbij u én reist in een heerlijk rustig tempo, en ook nog eens kennis maakt met al het moois wat Brazilië te bieden heeft.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze veelzijdige luxe Brazilië reis!


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Rio de Janeiro

U vliegt vandaag met een directe KLM vlucht naar de Braziliaanse stad Rio de Janeiro. U arriveert ’s avonds op de internationale luchthaven van Rio waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent die u naar uw prachtige en zeer comfortabele hotel zal brengen, spectaculair gelegen in de wijk Copacabana aan de boulevard van Rio’s bekendste strand. Een heerlijke start van uw luxe reis Brazilië!

  • ★★★★★ Belmond Copacabana Palace (3n)

Belmond Copacabana Palace

2
2

2: Bezoek aan Rio

Na het ontbijt start een fantastische excursie onder begeleiding van een lokale gids door Rio de Janeiro. U start de dag met een bezoek aan Corcovado, de berg met het wereldberoemde Christusbeeld voor een onvergetelijk uitzicht op de prachtige stad met haar verschillende wijken. Na dit bezoek maakt u een stop bij Rio’s grootste stadspark Tijuca en het uitzichtpunt Dona Marta, waarna u wordt afgezet in het centrum van Rio. Vanaf hier wandelt u over Praça XV naar Confeitaria Colombo, een prachtige lunchroom in art-deco stijl, voor lunch of een drankje (niet inbegrepen) en bezoekt u de kathedraal. U gaat vervolgens naar de artistieke wijk Santa Teresa. Hier loopt u met de gids door de verschillende straten met interessante ateliers. Via de felgekleurde en met ruim 2.000 oude tegels beklede trap ‘Escaladaria Selarón’ daalt u af naar de stadswijk Lapa. De trap telt 250 treden en is een bezienswaardigheid op zich! Hier eindigt de excursie en vanaf hier reist u dan ook weer terug naar uw hotel.

"Wij hebben een geweldige reis door Brazilië gemaakt en de meest mooie plekken mogen bezichtigen. Een absolute aanrader om met Tico een memorabele reis samen te stellen. Dank jullie wel!"
Benjamin Boeijen
3
3

3: Rio de Janeiro

Vrije dag tijdens uw luxe reis Brazilië in deze fantastische stad Rio de Janeiro. Eventueel kunt u een bezoek brengen aan de Suikerbroodberg (‘Pão d’Açúcar’). Deze berg staat aan het begin van de baai Guanabara. De top wordt bereikt middels 2 trajecten per kabelbaan en eenmaal boven gekomen heeft u een spectaculair uitzicht over de baaien en het centrum van Rio.

Rio de Janeiro is door haar ligging aan zee, omringd door groene bergtoppen een plaatje vanuit de lucht! U kunt vandaag een schitterende helikoptervlucht maken (duur: ca. 30 minuten). Een andere mogelijkheid is een bezoek onder begeleiding van een gids aan de oude centrumwijk Lapa, of (op maandag en vrijdag) naar Pedro de Sal, de havenwijk waar de samba ooit is ontstaan.

4
4

4: Rio de Janeiro – Manaus

Vandaag start het volgende onderdeel van uw luxe reis Brazilië. U wordt opgewacht in de lobby van het Copacabana Palace Hotel en naar de luchthaven van Rio de Janeiro gebracht. U vliegt vandaag naar Manaus waar u uw luxe reis Brazilië zult vervolgen. Dit is de uitvalsbasis voor een bezoek aan het Amazonegebied. In Manaus wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de lokale agent die u naar uw sfeervolle hotel zal brengen.  • ★★★★ Villa Amazonia (1n)

Villa Amazonia

5
5

5: Manaus – Anavilhanas archipel

Deze ochtend start uw 4-daagse Amazone arrangement. Een vertegenwoordiger van de Anavilhanas Lodge haalt u op bij Villa Amazonia. U reist vanochtend in ongeveer 2½ uur naar de prachtige lodge, gelegen aan de Rio Negro. U verblijft op basis van volpension, met inbegrip van alle excursies.  • ★★★★ Anavilhanas Lodge (3n)

Anavilhanas Lodge

6
6

6 & 7: Amazone

Gedurende deze dagen maakt u gebruik van het uitgebreide excursieprogramma van de Anavilhanas Lodge, inbegrepen bij uw verblijf. U maakt o.a. mooie wandelingen en boottochten onder begeleiding van een natuurgids die u uitleg zal geven over de aanwezige flora en fauna.

8
8

8: Anavilhanas archipel – Manaus

De ochtend heeft u nog heerlijk te besteden bij de Anavilhanas Lodge. U kunt gebruik maken van het leuke excursieprogramma lodge.

Na de lunch verlaat u de lodge en reist u in ca. 2½ uur terug naar Manaus waar u weer wordt afgezet bij uw hotel.

  • ★★★★ Villa Amazonia (1n)
9
9

9: Manaus – Salvador

Uw verblijf in het Braziliaanse Amazonegebied komt vandaag tot een einde. U wordt naar de luchthaven van Manaus gebracht en reist per binnenlandse vlucht naar Salvador da Bahia, de eerste hoofdstad van Brazilië, gelegen in het noordoosten van het land.

In Salvador wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent die u naar uw hotel zal brengen, gelegen op ongeveer een uurtje rijden vanaf de luchthaven. U verblijft in een sfeervol en kleinschalig hotel in het historische centrum van Salvador, Pelourinho. Uw kamer beschikt over een groot privé-terras met spectaculair uitzicht op zee en de oude stad. Dit hotel is niet per definitie super luxe, maar zeer sfeervol en prachtig gedecoreerd.

  • ★★★★ Aram Yami Hotel (3n)

Aram Yami Hotel

10
10

10: Excursie Salvador

U verkent vanochtend met uw gids de prachtige stad Salvador. Allereerst gaat u met de auto naar Barra voor een bezoek aan de oudste (en mooiste) vuurtoren van Zuid-Amerika. Hierna bezoekt u de koloniale wijk Pelourinho en de Benedenstad, de kerk Bonfim, de wijk Montserrat, waar u een prachtig uitzicht op de stad heeft, en u bezoekt het historische centrum en de Mercado Modelo. Aan het eind van de ochtend keert u terug bij uw hotel.

’s Avonds kunt u genieten van live muziek in de wijk Pelourinho. Vooral op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het erg gezellig op straat. Het is evt. ook mogelijk om samen met een gids het avondleven van Salvador te verkennen.

11
11

11: Salvador da Bahia

Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Erg bijzonder is een mooie boottocht op een traditionele schoener in de baai van Todos dos Santos. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden en extra kosten.

12
12

12: Salvador da Bahia – Praia do Forte

U wordt opgehaald bij uw hotel in Salvador en naar de schitterende witte zandstranden van Praia do Forte gebracht, gelegen op ongeveer anderhalf uur rijden van Salvador. U verblijft de komende dagen in het uitstekende en zeer luxueuze Tivoli Ecoresort op basis van halfpension.

  • ★★★★ Tivoli Ecoresort (3n)

Tivoli Ecoresort

13
13

13 & 14: Praia do Forte

Vrije dagen gedurende uw luxe reis Brazilië. U kunt relaxen aan het strand van Praia do Forte en uiteraard te genieten van alle faciliteiten van uw prachtige hotel. Deze dagen komt u even helemaal tot rust.

15
15

15: Praia do Forte – Foz do Iguaçu

Transfer terug naar Salvador, waar u wordt afgezet bij de luchthaven. U vliegt vandaag naar Foz do Iguaçu, uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde watervallen.Na aankomst wordt u naar het luxe hotel Das Cataratas gebracht, schitterend gelegen bovenaan de watervallen in het nationale park. Vanuit de tuinen van het hotel wandelt u zo naar de watervallen. Een gids is dan ook niet nodig!  • ★★★★ Belmond Das Cataratas (3n)

Belmond Das Cataratas

16
16

16: Foz do Iguaçu

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt invullen in Foz do Iguaçu. U heeft alle tijd om het Braziliaanse park vandaag op eigen gelegenheid te verkennen.

Het is mogelijk om een ca. 10 minuten durende helikoptervlucht te maken boven de watervallen. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden en extra kosten. Langere vluchten zijn ook mogelijk!

17
17

17: Excursie Argentijnse zijde

In de ochtend ontmoet u uw gids in de lobby van het hotel. U brengt vandaag onder begeleiding een bezoek aan de Argentijnse zijde van de watervallen. Aan deze kant heeft u een totaal ander beeld van dit natuurgeweld. Bij de ‘Garganta del Diablo’ (Duivelskeel), ziet u van dichtbij hoe de enorme watermassa naar beneden stort.

De middag heeft u vrij te besteden.

18
18

18: Vertrek

Vandaag komt uw luxe reis Brazilië tot een einde. U wordt opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven gebracht. Per binnenlandse vlucht reist u eerst naar Rio de Janeiro waar u overstapt op de directe KLM vlucht terug naar Amsterdam.

19
19

19: Aankomst

Aankomst in Amsterdam.

Prijsindicatie voor deze luxe reis Brazilië

Voor deze 19-daagse luxe reis Brazilië dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 7.995 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Deze prijsindicatie is gebaseerd op schouderseizoentarieven voor de accommodaties en gunstige (laagseizoen) vluchtprijzen (zowel intercontinentaal als binnenlands). Reist u dan ook last-minute, of in het hoogseizoen, dan zal de reissom hoger uitvallen.

Inbegrepen in de reissom zijn alle vluchten in Economy Class, al het transport, de beschreven excursies, en hotelovernachtingen. De reis is uiteraard naar wens aan te passen en uit te breiden.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Een unieke aanvulling op deze luxe reis Brazilië

Breid deze luxe reis uit met een bezoek aan de spectaculaire Pantanal en verblijf in de exclusieve Caiman Lodge.

Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.250,– p.p.
April t/m oktober

Brazilië arrangement | Caiman

Het exclusieve Caiman ligt in de zuidelijke Pantanal en is een fantastisch onderdeel van uw unieke Brazilië reis. Verblijf in één van de mooiste lodges van Brazilië, gelegen in het hart van de wildernis en sta oog in oog met jaguars, reuze rivierotters, miereneters en ander uniek dierenleven.

Lees meer

Waarom met Tico naar Brazilië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze prachtige en veelzijdige bestemming. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw luxe reis Brazilië.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat