Logo bg white

Lençóis Maranhenses National Park

5-daags arrangement Brazilië
op aanvraag
Juni t/m oktober
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

De beeldschone duinen van Lençois Maranhenses


Het Lençóis Maranhenses National Park, ook wel de ‘Braziliaanse Sahara’ genoemd, ligt 270 kilometer ten zuiden van de stad São Luís en is zonder twijfel één van de mooiste natuurgebieden van Brazilië. Door de desolate ligging ten opzichte van andere bezienswaardigheden in Brazilië wordt het gebied door veel reizigers overgeslagen met alleen wat kleinschalig toerisme tot gevolg.

In dit woestijngebied, waar het wél regent van januari t/m juli, worden prachtige lagunes gevormd in de witte duinpartijen. Wilt u Lençois Maranhenses dan ook op haar best zien, dan is een bezoek aan het begin van de droge tijd wanneer de lagunes nog vol water staan, de beste periode. Door de wind krijgt Lençóis Maranhenses telkens een ander aangezicht. Een uniek onderdeel van uw reis door Brazilië!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst São Luís


U arriveert vandaag in São Luís, de hoofdstad van de staat Maranhão, gelegen in het noordoosten van Brazilië. São Luís is de uitvalsbasis voor een bezoek aan het Lençóis Maranhenses National Park, met de prachtige witte zandduinen één van de mooiste natuurgebieden van Brazilië.

Op de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent die u naar uw comfortabele hotel zal brengen, gelegen aan zee. Het koloniale centrum bevindt zich op ca. 20 minuten per taxi.

  • ★★★ Hotel Luzeiros São Luís (1 nacht)
2
2

2: São Luis – Lençóis Maranhenses


Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel in São Luis door de chauffeur die u in zo'n 3,5 uur naar uw accommodatie nabij het Lençois Maranhenses Nationaal Park zal brengen. OIÁ Casa Lençóis ligt op 20 minuten van het park, nabij het dorp Santo Amaro. Het kleinschalige boetiekhotel heeft slechts 6 kamers, verdeeld over 1 hoofdgebouw en 2 bungalows. De komende dagen zijn alle maaltijden inbegrepen, welke worden geserveerd in het hotel of als picknick in de duinen. Tevens zijn alle alle excursies (op privébasis) inbegrepen.


  • ★★★+ OIÁ Casa Lençóis (3 nachten)
3
3

3 & 4: Lençóis Maranhenses verkennen


Vrije dagen in Lençóis Maranhenses. Gedurende uw verblijf in OIÁ Casa Lençóis zijn alle excursies inbegrepen. Tijdens deze excursies, die u volledig naar eigen wens kunt samenstellen, heeft u de beschikking over een privé-gids. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan zwemmen in de lagunes, het nationale park per 4WD verkennen, een tocht per buggy door de duinen maken, gaan kajakken in een van de vele de meertjes of picknicken in de duinen bij zonsondergang.

5
5

5: Lençóis Maranhenses – São Luis


Deze ochtend komt uw bezoek aan Lençóis Maranhenses tot een einde. U wordt na het ontbijt opgehaald bij uw hotel voor de transfer van ca. 3,5 uur terug naar de luchthaven van São Luis, van waar u uw reis door Brazilië verder kunt vervolgen.

Prijsindicatie voor een bezoek aan Lençois Maranhenses


Voor een 5-daags bezoek aan het Lençois Maranhenses National Park is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen in de reissom zijn vermelde transfers op privé basis, excursies onder begeleiding van een Engels sprekende gids, verblijf in São Luis inclusief ontbijt en verblijf in Lençois Maranhenses op volpension basis.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit Lençois Maranhenses National Park arrangement voor u op in een complete Brazilië rondreis.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Brazilië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Brazilië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat