Logo bg white

Caiman in de Braziliaanse Pantanal

4-daags arrangement Brazilië
Vanaf € 1.650,00 p.p.
April t/m oktober
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Exclusieve lodge in de ongerepte wildernis


De Pantanal is zonder twijfel één van onze favoriete bestemmingen binnen Brazilië! Dit schitterende natuurgebied is ongeveer zes keer zo groot als Nederland en huisvest een enorme diversiteit aan zowel flora als fauna. Dit unieke moerasgebied is dan ook van enorme ecologische waarde en een waar paradijs voor natuurliefhebbers!

U vindt hier grote aantallen vogels, variërend van de kleinere soorten zoals de toekan tot aan de grote hyacinth ara's en gigantische ooievaarsoorten zoals de jabiru en de roodgekleurde ibissen. Met een beetje geluk maakt u kennis met verschillende soorten miereneters, observeert u de reuze rivierotters in de rivier, kaaimannen in het vroege ochtendlicht, of ziet u grote groepen capibara's samenscholen tegen zonsondergang. Ook de indrukwekkende jaguar komt voor in dit unieke gebied, echter laat deze zich wat moeilijker zien.

Het exclusieve Caiman is een prachtige en uitstekend gerunde accommodatie! Deze lodge biedt uitstekend verzorgde arrangementen op basis van volpension met inbegrip van alle transfers en dagelijkse excursies.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Campo Grande – Caiman

U arriveert vandaag op de luchthaven van Campo Grande, gelegen in de staat Mato Grosso do Sul. U wordt van harte welkom geheten door een vertegenwoordiger van Caiman, uw prachtige verblijfplaats voor de komende dagen. Vanaf de luchthaven start een ca. 3 uur durende transfer naar de lodge, gelegen temidden van de wildernis.

U verblijft de komende dagen op basis van volpension, met inbegrip van alle excursies onder begeleiding van ervaren natuurgidsen. Samen met u wordt het excursieprogramma voor de komende dagen bepaald. De lodge beschikt ook over een uitstekend informatiecentrum waar u veel te weten komt over dit indrukwekkende natuurgebied en het aanwezig planten- en dierenleven.

  • Caiman - Casa Caiman (3n)
2
2

2 & 3: Pantanal

Gedurende deze dagen kunt u genieten van het uitstekende excursieprogramma van Caiman. U gaat samen met een deskundige gids op zoek naar het aanwezige dierenleven. Vaak worden deze excursies uitgevoerd per comfortabele 4WD voertuigen om de grotere afstanden binnen het privé reservaat te overbruggen, maar u maakt ook mooie wandelingen of kunt gaan kanoën.

Grote kans dat u deze dagen oog in oog komt te staan met capibara's, vele soorten watervogels, reuze rivierotters, miereneters, kaaimannen en de hyacint ara's, icoon van de Pantanal. En met wat geluk spoort uw gids een jaguar op, dat zou natuurlijk fantastisch zijn!

Jaguar safari

4
4

4: Pantanal – Campo Grande

Vandaag komt er een einde aan uw verblijf bij Caiman. U wordt terug gebracht naar de luchthaven van Campo Grande, waar uw Pantanal arrangement tot een einde komt.

Prijsindicatie voor een verblijf in Caiman


Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in Caiman dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.650 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van verblijf in een sfeervolle suite in Casa Caiman.

Bij uw verblijf bij Caiman is volpension inbegrepen, evenals al het transport en safari's onder begeleiding van ervaren natuurgidsen.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door het prachtige en veelzijdige Brazilië. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in de Pantanal.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat