Logo bg white

Caiman in de Braziliaanse Pantanal

4-daags arrangement Brazilië
op aanvraag
April t/m oktober
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Exclusieve lodge in een prachtig privéreservaat in de Pantanal


De Pantanal is zonder twijfel één van onze favoriete bestemmingen binnen Brazilië! Dit schitterende natuurgebied is ongeveer zes keer zo groot als Nederland en huisvest een enorme diversiteit aan zowel flora als fauna. Dit unieke moerasgebied is dan ook van enorme ecologische waarde en een waar paradijs voor natuurliefhebbers!

U vindt hier grote aantallen vogels, variërend van de kleinere soorten zoals de toekan tot aan de grote hyacinth ara's en gigantische ooievaarsoorten zoals de jabiru en de roodgekleurde ibissen. Met een beetje geluk maakt u kennis met verschillende soorten miereneters, observeert u de reuze rivierotters in de rivier, kaaimannen in het vroege ochtendlicht, of ziet u grote groepen capibara's samenscholen tegen zonsondergang. Ook de indrukwekkende jaguar komt voor in dit unieke gebied, echter laat deze zich wat moeilijker zien.

Caiman is met stip de mooiste en meeste exclusieve accommodatie in de Pantanal. De lodge ligt in een privéreservaat van zo’n 53.000 hectare en beschikt over slechts 18 kamers. De gemeenschappelijk ruimtes bestaan uit twee grote woonkamers, waarvan één met een bar, een restaurant, een grote overdekte lounge buiten en een mooi buitenzwembad voor een verfrissende duik na een excursie. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van het uitbreide excursieprogramma waarbij u in kleine groepjes erop uit trekt.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Campo Grande – Caiman


U arriveert vandaag op de luchthaven van Campo Grande, gelegen in de staat Mato Grosso do Sul. Vanaf hier volgt een ca. 3,5 uur durende transfer naar Caiman, uw prachtige verblijfplaats voor de komende dagen. De lodge ligt in een privéreservaat van zo’n 53.000 hectare en beschikt over een heerlijk zwembad, een grote overdekte buitenlounge en twee aangename woonkamers waar u kunt ontspannen met een goed boek en een mooi glas wijn.

U verblijft de komende dagen op basis van volpension, met inbegrip van twee excursies per dag. De excursies worden uitgevoerd in kleine groepjes onder begeleiding van ervaren natuurgidsen. De lodge biedt voor de liefhebber ook een speciaal jaguar programma aan waarbij u gedurende een dag specifiek op zoek gaat naar jaguars in het reservaat. Dit kan zowel privé, als in een klein gezelschap. Wij informeren u graag over de extra kosten.

  • ★★★★ Caiman (3 nachten)
2
2

2 & 3: Pantanal


Gedurende deze dagen kunt u genieten van het uitstekende excursieprogramma van Caiman. U gaat samen met een deskundige gids op zoek naar het aanwezige dierenleven. Vaak worden deze excursies uitgevoerd per comfortabele 4WD voertuigen om de grotere afstanden binnen het privéreservaat te overbruggen, maar u maakt ook mooie wandelingen of kunt gaan kanoën.

Grote kans dat u deze dagen oog in oog komt te staan met capibara's, vele soorten watervogels, reuze rivierotters, miereneters, kaaimannen en de hyacint ara's, icoon van de Pantanal. En met wat geluk spoort uw gids een jaguar op, dat zou natuurlijk fantastisch zijn!

4
4

4: Pantanal – Campo Grande


De ochtend heeft u nog heerlijk te besteden bij de Caiman, u kunt gebruik maken van het leuke excursieprogramma. Na de lunch reist u terug naar Campo Grande waar u ofwel wordt afgezet bij uw volgende accommodatie, of de luchthaven, van waar u uw reis door Brazilië verder kunt vervolgen.

Prijsindicatie voor een verblijf in Caiman


De prijs voor een verblijf in Caiman is op aanvraag.

Bij uw verblijf bij Caiman is volpension inbegrepen, evenals al het transport en safari's onder begeleiding van ervaren natuurgidsen.

Het is niet mogelijk om een verblijf in Caiman los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een totale reis door Brazilië.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door het prachtige en veelzijdige Brazilië. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf in de Pantanal.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat