Logo bg white

Barracuda Hotel & Villas

★★★★+

Een ongerept stukje paradijs aan de kust van Bahia


Verscholen in het groen van het Atlantische regenwoud aan de noordoostkust van Brazilië bevindt zich Barracuda Hotel & Villas. Het hotel heeft een spectaculaire ligging op een klif boven het Resende-strand nabij het kleine visserdorpje Itacaré in de staat Bahia.

Er zijn 17 ruime suites, prachtig gedecoreerd met meubels en kunst van lokale ambachtslieden en Braziliaanse ontwerpers. Wanneer u op zoek bent naar meer privacy of met een groot gezelschap reist, laten wij u graag verblijven in een van de 7 riante villa’s van Barracuda. De villa’s liggen verspreid over het terrein en hebben allemaal over een privézwembad.

Het hotel beschikt over een prachtige overloopzwembad, tennisveld, padelbaan, yogapaviljoen, bar en restaurant met fantastisch uitzicht op de prachtige baai. Er zijn verschillende optionele activiteiten te boeken zoals jeepsafari’s, kajaktochten en mangrove excursies. Daarnaast biedt het hotel sup- en surflessen aan, en kunt u mountainbikes huren.

Barracuda Hotel & Villas is de ideale bestemming voor wie op zoek is naar een combinatie van ongerepte natuur, avontuurlijke activiteiten en spectaculaire stranden!

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat