Logo bg white

Luxe strandvakantie Vietnam in het Six Senses Resort

5-daags arrangement Vietnam
Vanaf € 1.810,00 p.p.
December t/m april
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Exclusief Luxe Six Senses Con Dao Resort

Tijdens deze strandvakantie Vietnam verblijft u op het eiland Con Dao. Het eiland Con Dao ligt geïsoleerd op ca. 230 kilometer van Vietnam’s vasteland en 1 uur vliegen vanaf Saigon en kent prachtige langgerekte stranden, adembenemende baaien en een mooie onderwaterwereld. Het eiland is bedekt met dicht tropisch regenwoud. Zo’n 80% van het eiland is National Park en het gebied is dan ook Vietnam’s belangrijkste (en tevens grootste) broedplaats van zeeschildpadden. In de maanden mei t/m november komen deze imposante dieren aan wal om hun eieren te leggen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Saigon / Can Tho - Con Dao Island

Een binnenlandse vlucht van Vietnam Airlines van nog geen uurtje brengt u vandaag vanuit Can Tho of Ho Chi Minh City naar het prachtige eiland Con Dao, gelegen in de Zuid-Chinese zee. Op de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van het Six Senses Con Dao Resort voor de transfer naar uw prachtige hotel. U verblijft de komende dagen in het zeer exclusieve Six Senses Resort, het mooiste resort op het eiland.  • ★★★★★ Six Senses Con Dao Resort (4n) Blank
2
2

2-4: Con Dao Island

Vrije dagen op het eiland die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt zwemmen of snorkelen in het azuurblauwe water. Con Dao kent een mooie onderwaterwereld. Ook kunt u een bezoek brengen aan de oude gevangenis, of het nabijgelegen dorpje verkennen waar het lokale leven zich afspeelt.

In de maanden mei t/m oktober/november leggen de zeeschildpadden eieren op het eiland en u kunt dan ook in de avonduren (indien u geluk heeft) wellicht een schildpad haar eieren zien leggen. Uiteraard kunt u zich ook heerlijk laten verwennen in de prachtige spa van het resort (spa behandelingen zijn niet inbegrepen). Informeert u bij de receptie van het Six Senses Resort naar de mogelijkheden.

5
5

5: Con Dao Island - Saigon

Het resort verzorgt een transfer terug naar de luchthaven. U vliegt in een uurtje met Vietnam Airlines terug naar Saigon.

Prijsindicatie voor deze strandvakantie Vietnam

Tijdens deze 5-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €1.810 per persoon, op basis logies en ontbijt. Tevens zijn de binnenlandse vluchten Saigon/Can Tho - Con Dao Island - Saigon inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Vietnam. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat