Logo bg white

Luxe cruise Halong Bay

3-daags arrangement Vietnam
Vanaf € 975,00 p.p.
December t/m maart
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Luxe Cruise door Halong Bay

Tijdens een driedaagse luxe cruise Halong Bay aan boord van de Paradise Luxury I, II, III of IV heeft u alle tijd om optimaal te genieten van de sprookjesachtige baai. U kunt elke ochtend genieten van een Tai Chi les op het dek, en elke dag maakt u leuke uitstapjes. Zo bezoekt u diverse grotten, baaien en lagunes. U heeft verschillende mogelijkheden om al zwemmend of per kajak de omgeving te verkennen.

U verblijft aan boord van het schip op basis van volpension en al uw smakelijke maaltijden zijn dan ook inbegrepen. Een ontspannen onderdeel van verblijf in Vietnam!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Hanoi - Halong Bay

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel in Hanoi voor de transfer naar de luchthaven van Hanoi. Hier stapt u aan boord van een klein watervliegtuigje waarmee u in ca. 45 minuten naar Halong Bay vliegt. U arriveert in de haven waar u wordt opgewacht door de crew van Paradise Cruises. Omstreeks 12:00 uur start de afvaart.

Aan boord wordt een buffet-lunch geserveerd terwijl het jonk navigeert door de wateren van Halong Bay. Al direct na het verlaten van de haven kunt u de eerste kalkstenen rotsen bewonderen welke vaak tot de top begroeid zijn. Deze dag bezoekt u een fascinerende grot en een idyllische strandje. Onderweg kunt u genieten van de spectaculaire uitzichten op de rotsformaties en de drijvende dorpjes. In de namiddag gaat het jonk voor anker en heeft u de tijd om te zwemmen of te kajakken in deze sprookjesachtige omgeving. ‘s Avonds diner en overnachting aan boord.

  • ★★★★ Paradise Luxury Junk (2n)

Paradise Luxury Junk

2
2

2: Halong Bay

Voor de vroege vogels is er met zonsopgang de mogelijkheid tot het volgen van een Tai Chi les op het zonnedek. Na het ontbijt stapt u aan boord van een kleinere boot waarmee u vandaag dieper de baai in vaart. U bezoekt het Titov eiland waar u heerlijk kunt zwemmen of een wandeling kunt maken naar een uitkijkpunt vanwaar u een geweldig uitzicht heeft over de baai. Vervolgens bezoekt u de Trong grot en de Nu grot, u heeft hier ook de mogelijkheid om te kajakken.

Na de lunch bezoekt u het drijvende dorpje Cua Van waar u aan boord van een bamboebootje door het drop wordt gevaren. Zwaai naar de vriendelijke bevolking terwijl zij hun dagelijkse bezigheden uitoefenen. Bij terugkomst aan boord van de Paradise Luxury heeft u het einde van de middag vrij te besteden.

3
3

3: Halong Bay - Hanoi

’s Ochtends na het ontbijt brengt u nog een bezoek aan enkele bijzondere grotten in de baai. In de loop van de ochtend arriveert u weer in de haven van Halong. Einde van dit arrangement. U kunt uw reis door Vietnam vervolgen en verder reizen naar bijvoorbeeld Hanoi, Ninh Binh, Hué of Hoi An.

Prijsindicatie voor deze luxe cruise Halong Bay (incl. watervliegtuigje)

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 975 per persoon. U overnacht 3 dagen / 2 nachten aan boord van het luxe jonk Paradise Luxury. Bij de cruise zijn alle maaltijden inbegrepen. De trasfer van Hanoi naar Halong Bay per watervliegtuigje is ook inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Vietnam.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Vietnam. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat