Logo bg white

Luxe cruise Halong Bay

3-daags arrangement Vietnam
Vanaf € 1.186,00 p.p.
December t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Luxe Cruise door Halong Bay

Tijdens een driedaagse luxe cruise Halong Bay aan boord van Paradise Luxury I, II, III of IV heeft u alle tijd om optimaal te genieten van de baai en bezoekt u tevens Cat Ba island, een bestemming die vaak wordt overgeslagen tijdens de standaard 2-daagse cruises. U kunt hier heerlijk fietsen en genieten van de prachtige natuur. Maar naast Cat Ba, bezoekt u natuurlijk ook de grootste grotten en een vissersdorpje, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Vanaf de drijvende dorpen wordt druk gevist in de ondiepe wateren. Volg een lesje Tai Chi op het zonnedek bij zonsopgang en kom heerlijk tot rust in Halong Bay. Een ontspannen onderdeel van uw rondreis door Vietnam!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Hanoi - Halong Bay

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel in Hanoi voor de transfer naar de luchthaven van Hanoi. Hier stapt u aan boord van een klein watervliegtuigje waarmee u in ca. 45 minuten naar Halong Bay vliegt. U arriveert in de haven waar u wordt opgewacht door de crew van Paradise Cruises. Omstreeks 12:00 uur start de afvaart. Aan boord wordt een buffet-lunch geserveerd terwijl het jonk navigeert door de wateren van Halong Bay. Al direct na het verlaten van de haven kunt u de eerste kalkstenen rotsen bewonderen welke vaak tot de top begroeid zijn. Deze dag bezoekt u een fascinerende grot en een idyllische strandje. Onderweg kunt u genieten van de spectaculaire uitzichten op de rotsformaties en de drijvende dorpjes. In de namiddag gaat het jonk voor anker en heeft u de tijd om te zwemmen of te kayakken in deze sprookjesachtige omgeving. ‘s Avonds diner aan boord.  • ★★★★ Paradise Luxury Junk (2n-vp)

Paradise Luxury Junk

2
2

2: Cat Ba Island (Halong Bay)

Voor de vroege vogels is er met zonsopgang de mogelijkheid tot het volgen van een Tai Chi les op het zonnedek. Na het ontbijt start de tocht per boot naar Cat Ba eiland waar u prachtig kunt fietsen in de mooie natuur. Onderweg bezoekt u enkele dorpjes en kunt u kennis maken met het lokale leven op dit nog redelijk rustige eiland.

In de namiddag kunt u heerlijk relaxen, kayakken of zwemmen bij een van de vele strandjes, of uiteraard aan boord van de Paradise Luxury. ‘s Avonds wederom diner en overnachting aan boord.

3
3

3: Halong Bay - Hanoi

’s Ochtends na het ontbijt brengt u nog een bezoek aan enkele bijzondere grotten in de baai. In de loop van de ochtend arriveert u weer in de haven van Halong van waar een transfer terug is geregeld naar Hanoi. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor deze luxe Halong Bay Cruise

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €1.186 per persoon. U overnacht 3 dagen / 2 nachten aan boord van het luxe jonk Paradise Luxury. Bij de cruise zijn alle maaltijden (géén drankjes), Vermelde uitstapjes en entreegelden inbegrepen. Tevens een privé transfer Halong Bay - Hanoi


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Vietnam. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat