Logo bg white

Authentieke privécruise Mekongdelta Vietnam

3-daags arrangement Vietnam
Vanaf € 765,00 p.p.
december t/m mei
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Authentieke privécruise Mekongdelta

De Mekongdelta behoort tot één van de meest bezochte bezienswaardigheden van Vietnam en is dan ook niet te missen uit uw reis door Vietnam. Beleef de bedrevenheid van de lokale bevolking aan boord van uw eigen sampan waarmee u gedurende 3 dagen en 2 nachten over de rivier en verschillende kanaaltjes vaart. U gaat diverse malen van boord om al wandelend en fietsend deze vruchtbare omgeving te verkennen!

Doordat u een aantal dagen aan boord van de sampan verblijft, maakt u ook kennis met de meer authentieke kant van Zuid-Vietnam en komt u op plekken waar andere toeristen normaliter niet komen. De slaapkamers aan boord zijn eenvoudig maar van alle gemakken voorzien, zo beschikken ze over en airconditioner. Het zitgedeelte aan de voorzijde biedt prachtig uitzicht op de omgeving terwijl de sampan door de zijrivieren van de Mekongdelta vaart.

Maak tijdens de wandel- en fietstochten kennis met de vriendelijke lokale bevolking en geniet van de ongerepte omgeving!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Start van uw privécruise Mekongdelta

Na het ontbijt maakt u zich klaar voor 3 interessante dagen! U maakt namelijk een indrukwekkende privécruise dwars door de Mekongdelta. Nadat u aan boord bent gestapt van de Mango Cruise, wordt u welkom geheten met een heerlijk verfrissend drankje, terwijl de boot koerst zet richting Tra On. Na de smakelijke lunch bereikt u de Mang Thit rivier, waar de rivier zich vertakt in vele kleinere rivieren.

Vanmiddag gaat u bij een dorpje van boord om een mooie wandeling te maken met uw gids. U komt meer te weten over de lokale manier van leven hier in het zuiden van Vietnam. In de namiddag is er tijd om te ontspannen aan boord en kunt u bij goed weer genieten van een mooie zonsondergang. U dineert aan boord, alvorens u zich klaarmaakt voor de nacht. U overnacht vanavond aan boord van de Mango Cruise op het water. Een zeer bijzondere ervaring!

  • ★★ Mango Cruises (2n)

Uw eigen sampan

2
2

2: Privécruise Mekongdelta

In de ochtend krijgt u ontbijt geserveerd aan boord en maakt u zich klaar om het plaatsje Vung Liem per fiets te verkennen. U bezoekt o.a de Cao Dai tempel en de bruisende lokale markt. Na deze heerlijke fietstocht is het tijd voor een welverdiende lunch aan boord en vaart de boot verder naar Mo Cay.

Eenmaal aangekomen staat opnieuw een leuke wandeling op het programma tijdens welke uw gids u uiteraard weer voorziet van interessante informatie over het lokale leven. U dineert en overnacht wederom aan boord van de boot.

Lunchen aan boord

3
3

3: Einde van uw Mango cruise

Vroeg in de ochtend krijgt u ontbijt geserveerd en koerst de boot via de An Hoa rivier naar My Tho. In Phong Nam maakt u nog een fietstocht en een tocht in een kleinere sampan door de Ba Sau kanaaltjes, welke geheel groen zijn door de kokosplanten. Deze groene kanalen geven een tropisch aanblik!

In Ben Tre gaat u van boord en neemt u afscheid van het personeel. Vervolg van uw reis door Vietnam.

Prijsindicatie voor dit 'Authentieke privécruise Mekongdelta' arrangement

Voor deze 3-daagse authentieke privécruise Mekongdelta Vietnam dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 765, op basis van volpension en op basis van twee personen. U kunt met maximaal 8 personen aan boord verblijven, de prijs per persoon zal dan uiteraard lager uitvallen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf in de Mango Cruise voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Vietnam.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Vietnam?

Onze specialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Vietnam. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat