Logo bg white

Strandvakantie Peru bij Máncora

3-daags arrangement Peru
Vanaf € 395,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Een afsluiter aan de mooie stranden van Máncora

Denkt u aan Peru, dan zal de gedachte aan prachtige langgerekte zandstranden vast niet als eerste bij u opkomen. Ondanks de gigantische kustlijn, staat het land zeker niet bekend als locatie voor een aangename strandvakantie. Het noorden van Peru, en dan vooral de omgeving van Máncora, heeft echter prachtige stranden, een ideale setting voor een mooie strandvakantie Peru.

Tico laat u graag verblijven in het kleinschalige DCO Suites Hotel. Deze accommodatie telt slechts een paar prachtig ontworpen suites, allen uitgerust met een eigen zonneterras en voorzien van alle gemakken. Het hotel is ideaal gelegen aan het strand en beschikt over een fantastisch restaurant, een bar en lounge voor een heerlijke cocktail bij zonsondergang en een uitstekende spa. Wat heeft u verder nodig om even heerlijk tot rust te komen?

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Lima - Máncora

U arriveert vandaag op de luchthaven van Tumbes, gelegen op ca. 2 uur ten noorden van Máncora. Dagelijks wordt er vanuit Lima op Tumbes gevlogen. Het is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de prachtige noordoostkust van Peru, de ideale locatie voor een fijne strandvakantie Peru.

Op de luchthaven van Tumbes wordt u opgewacht voor een transfer naar uw prachtige accommodatie aan zee. U verblijft de komende dagen aan de prachtige, nog redelijk onbekende stranden van Noord-Peru en kunt hier uw Peru reis in alle rust afsluiten.

  • ★★★★ DCO Suites Lounge & Spa (2n)


DCO Suites

2
2

2: De stranden van Máncora

Vrije dagen aan de stranden van Máncora die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen.

3
3

3: Máncora - Lima

Vandaag komt uw strandvakantie Peru tot een einde. Transfer terug naar de luchthaven van Tumbes. Vanaf hier vliegt u verder naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor deze strandvakantie Peru

Houdt u voor dit 3-daagse (2 nachten) verblijf in Máncora rekening met een indicatie reissom van € 395 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:
Bij dit arrangement zijn alle hotelovernachtingen, dagelijks ontbijt en transfers van en naar de luchthaven van Tumbes inbegrepen. Vliegtickets naar Tumbes zijn niet inbegrepen. Het verblijf is uiteraard naar wens uit te breiden/te verlengen.Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Peru

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Peru. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Uw droomreis Peru

Geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt uw persoonlijke en unieke programma samengesteld op basis van uw reisgezelschap.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat