Logo bg white

Luxe Incatrail naar Machu Picchu

4-daags arrangement Peru
op aanvraag
Mei t/m november
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Luxe Incatrail naar Machu Picchu

Na een dag lopen door de spectaculaire uitlopers van het Andesgebergte van Peru is het heerlijk arriveren in het comfortabele kampement waar u wordt ontvangen met een heerlijk glas champagne en een tot in perfectie bereide maaltijd. Alvorens u aan tafel gaat kunt u zich dagelijks laten masseren om uw vermoeide spieren eens even goed te laten verwennen.

U overnacht in comfortabele (ruime!) tweepersoonstenten op stevige stretchers en kunt zelfs iedere avond een douche nemen! Zo wordt het lopen van het oude pad van de Inca’s haast comfortabel! Na drie pittige dagen wandelen, klimmen en klauteren, arriveert u met zonsopgang dan eindelijk bij uw einddoel: ‘Intipunku’, ofwel de Zonnepoort van waar u een onvergetelijk uitzicht heeft op Machu Picchu, het grootste geheim van de Inca’s. U sluit dit spectaculaire luxe incatrail avontuur af met een bezoek aan het magnifieke complex. Een exclusieve ervaring om nooit meer te vergeten!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Cuzco - Huayllabamba

Vandaag gaat de spectaculaire Incatrail naar Machu Picchu van start. De komende dagen wandelt u met uw eigen gezelschap (op privé-basis) geheel verzorgd over de historische paden van de Inca’s naar Machu Picchu. Deze luxe incatrail is zeer goed verzorgd. Alle maaltijden, drankjes, dagelijkse massages, dragers voor zowel het kampeergerei als uw persoonlijke uitrusting en entreegelden zijn inbegrepen.

In de ochtend wordt u bij uw hotel in Cuzco opgehaald voor een transfer naar de heilige vallei waar bij kilometerpaal 82 de wereldberoemde ‘Camino del Inka’ van start gaat. U wandelt vandaag ongeveer 6 uur over een relatief eenvoudig traject waarbij u geleidelijk zo’n 500 meter stijgt. Het kamp wordt vanavond opgezet nabij Huayllabamba (2.760 meter).

"Wat een top reis had Charissa samengesteld. Echt alleen maar hoogtepunten met natuurlijk de Deluxe Incatrail als topper. Het programma leek wat vol met veel reizen maar is meer dan prima verlopen."
Bart Wigman

Uw comfortabele tent

2
2

2: Huayllabamba - Pacaymayo

Vandaag staat het zwaarste traject op het programma, de beklimming van de hoogste pas op de route de Huarmihuañusca (4.200 meter), ook wel de ‘Death Woman’s Pass’ genoemd. Onderweg volgt u de linkeroever van de Llulluchayoc rivier omhoog, door het nevelwoud van Yunkachimpa en Corralpunku met een prachtig uitzicht op de met sneeuw bedekte bergtoppen. Vanaf de bergpas daalt u af naar 3.600 meter, naar de Pacaymayovallei. U gebruikt de lunch bij de bergpas of in de vallei. Het kampement bevindt zich vanavond in de vallei.

3
3

3: Pacaymayo – Wiñay Wayna

Na het ontbijt wandelt u in ongeveer een uur naar de Incaruïne van Runkurakay (3.800 meter), een aparte ronde constructie die waarschijnlijk heeft gediend als een tambo, een herberg voor de chasquis, de zogenaamde boodschappers die in korte tijd grote afstanden over de oude Inca paden aflegden om berichten door te geven. Vervolgens volgt u de trail naar beneden richting Phuyupatamarca (3.600m), de meest indrukwekkende ruïne tot nu toe en de naam betekent letterlijk ‘stad in de wolken’. Hierna wandelt u nog zo'n 3 uur verder naar uw volgende overnachtingsplaats, gelegen nabij de Wiñay Wayna Incaruïne (2.700 meter).

4
4

4: Wiñay Wayna - Machu Picchu

Vandaag bereikt u het einddoel van de Incatrail: het fameuze uitzicht op het wereldberoemde Incacomplex Machu Picchu. Nog voor zonsopgang verlaat u het kampement en wandelt u naar de Zonnepoort ‘Inti Punku’. Hier wacht u in alle rust totdat de zon opkomt. U heeft de hele ochtend de tijd om op uw gemak Machu Picchu te verkennen en eventueel de berg Huayna Picchu nog te beklimmen.

‘s Middags gaat u per bus (of lopend) naar Aguas Calientes. In de namiddag reist u van hier per Vistadome trein terug naar Cuzco waar u uiteraard weer wordt afgezet bij uw hotel. Einde van dit luxe Incatrail arrangement.

Machu Picchu

Prijsindicatie voor deze luxe incatrail naar Machu Picchu

Voor deze 4-daagse luxe Incatrail naar Machu Picchu is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen:
Bij dit arrangement, wat geheel op privé-basis voor uw gezelschap wordt verzorgd, zijn alle maaltijden, drankjes, massages, entree tot het ruïnecomplex Machu Picchu, begeleiding door een Engels sprekende gids en dragers voor al uw persoonlijke spullen inbegrepen. Vluchten naar Cuzco zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om de luxe Incatrail los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een complete reis door Peru.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Peru

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Peru. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Uw droomreis Peru

Geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt uw persoonlijke en unieke programma samengesteld op basis van uw reisgezelschap.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat