Logo bg white

Luxe hotel Titicacameer: Amantica Lodge

3-daags arrangement Peru
op aanvraag
Mei t/m november
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Exclusiviteit aan het Titicacameer

De spectaculaire Amantica Lodge telt slechts 2 kamers en is hiermee één van de meeste exclusieve hotels van Peru.

De lodge ligt op het eiland Amantani en is gebouwd op een klif met direct uitzicht op het water. Tijdens uw verblijf bereidt de chef de meest heerlijke lokale gerechten en kunt u genieten van het brede aanbod aan activiteiten. Zo kunt u gaan vissen, kajakken in het meer of gaan wandelen op het eiland. Er worden kookcursussen gegeven en verschillende culturele lessen over o.a. de authentieke 'Pachamama' ceremonie. De sterrenhemel bij Titicaca is onvergetelijk en iets waar u iedere avond weer van kunt genieten.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Puno - Amantani

U reist vandaag naar één van de mooiste, meest kleinschalige en meest unieke hotels in het Titicacameer: de Amantica Lodge. Deze lodge ligt op een rustig gedeelte van het eiland Amantani op ongeveer 3 uur varen van Puno. De lodge garandeert absolute exclusiviteit: indien u slechts alleen of met z'n tweeën reist, zal de tweede kamer niet worden gebruikt tijdens uw verblijf. U verblijft dan ook altijd geheel privé in deze unieke accommodatie! Bij uw verblijf is volpension inbegrepen, evenals een aantal speciaal door de lodge geselecteerde activiteiten.


  • ★★★★★ Amantica Lodge (2n)

2
2

2: Amantani Island

Vrije dag op dit schitterende eiland. U kunt een mooie wandeling maken over het eiland Amantani of gaan kajakken in het meer. De Amantica Lodge verzorgt eveneens leuke kooklessen onder leiding van een ervaren chef. Naast het brede aanbod aan activiteiten, probeert men u ook op cultureel en historisch vlak een en ander bij te brengen. U kunt bv. meer te weten komen over de traditionele Pachamama ceremonie en het gebruik van de coca bladeren.

3
3

3: Amantani - Puno

Na het ontbijt staat er nog een wandeling op het programma om nog meer van het eiland te ontdekken en in contact te komen met de bijzondere lokale bevolking. Hierna reist u per boot terug naar Puno, waar dit arrangement tot een einde komt.

Prijsindicatie voor dit verblijf in Het is niet mogelijk om een verblijf in Awasi Atacama los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een totale reis door Chili, eventueel gecombineerd met een van haar buurlanden.


De prijs voor een verblijf van 3 dagen (2 nachten) in de Amantica Lodge is op aanvraag.

Inbegrepen:
Bij dit arrangement zijn alle (boot)transfers, volpension en geselecteerde activiteiten inbegrepen. Daarnaast is het voor u als gast belangrijk om te weten dat u hier altijd alléén met uw eigen gezelschap verblijft. De lodge wordt altijd exclusief voor u gereserveerd!

Het is niet mogelijk om een verblijf in de Amantica Lodge los te boeken bij Tico Reizen. Graag nemen wij dit arrangement voor u op in een totale reis door Peru, eventueel gecombineerd met een van zijn buurlanden.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Peru

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Peru. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Uw droomreis Peru

Geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt uw persoonlijke en unieke programma samengesteld op basis van uw reisgezelschap.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat