Logo bg white

Skylodge Adventure Suites

2-daags arrangement Peru
op aanvraag
mei t/m oktober
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Een uniek en zeer avontuurlijk verblijf in de Heilige Vallei


Skylodge Adventure Suites is zonder twijfel een van de meest unieke accommodaties in Peru. U verblijft in de wonderschone Heilige Vallei in een volledig transparante hangende suite tegen een bergwand op zo’n 400 meter hoogte. Vanuit uw slaapmodule heeft u een indrukwekkende uitzicht op de vallei en in de nacht kijkt u uit op een prachtige sterrenhemel.

Deze zeer kleinschalige accommodatie beschikt over slechts 3 slaapmodules en een restaurantmodule. Exclusiviteit is dan ook gegarandeerd! De slaapmodules zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en polycarbonaat en beschikken over vier bedden, een eetgedeelte en een toilet. Elke module is 7,5 meter lang en heeft een diameter van 2,5 meter.

U bereikt de Skylodge Adventure Suites door middel van een ‘via ferrata’. Dit is een pad met een permanent geïnstalleerd veiligheidssysteem dat wordt gebruikt om een bergwand te beklimmen. U hoeft geen enkele ervaring met bergbeklimmen te hebben om de suites te kunnen bereiken. Na een nacht onder de Peruaanse sterrenhemel daalt u weer af door middel van een netwerk van ziplines. Een werkelijk onvergetelijke ervaring voor de avontuurlijke reiziger!

1
1

1: Klimmen naar de Skylodge

U wordt aan het begin van de middag bij uw hotel in Cuzco opgehaald en in zo’n anderhalf uur naar het dorpje Pachar in de Heilige Vallei gebracht.

Hier start uw spannende avontuur. Na een korte instructie begint de 1 uur durende beklimming van de 400 meter hoge rotswand middels een ‘via ferrata’, een uitgezet pad van ijzeren treden en veiligheidskabels. Onderweg wordt u getrakteerd op prachtige vergezichten over de Heilige Vallei.

Bij aankomst in de Skylodge krijgt u een kopje koffie of thee en kunt u - met een beetje geluk - genieten van een prachtige zonsondergang. Als de avond is gevallen wordt u naar uw slaapmodule begeleid waar u even kunt ontspannen voordat het diner wordt geserveerd in de restaurantmodule. Na het diner maakt u zich klaar voor een nacht onder de sterrenhemel.

  • ★★★ Skylodge Adventure Suites (1n)

Via Ferrata

2
2

2: Zipline en vertrek

Vroeg in de ochtend wordt in uw slaapmodule koffie of thee geserveerd waarna u zich klaarmaakt voor het ontbijt.

In de loop van de ochtend zit uw verblijf in de Skylodge er helaas alweer op. Op spectaculaire wijze (per zipline!) reist u terug naar beneden. U beweegt met grote snelheid van het ene naar het andere platform door de vallei, waarbij u gezekerd bent aan de stalen kabels die tussen de platforms lopen. De tocht naar beneden bestaat uit 6 ziplines, variërend in lengte van 250 tot wel 700 meter. Uiteraard heeft u onderweg een schitterend panoramisch uitzicht over de Heilige Vallei.

Eenmaal terug in het dal wordt u opgewacht door een chauffeur die u terug zal brengen naar Cuzco waar uw arrangement tot een einde komt. Uiteraard kunnen we uw reis vanaf hier ook verder laten vervolgen naar Machu Picchu.

Prijsindicatie voor dit Skylodge Adventure Suites arrangement


De prijs voor dit 2-daagse (1 nacht) Skylodge Adventure Suites arrangement is op aanvraag.

Inbegrepen

Deze prijs is inclusief transfers van en naar uw hotel in Cusco of de Heilige Vallei, professionele gidsen, via-ferrata-excursie, zipline-excursie, huur van uitrusting, ontbijt en diner inclusief een fles wijn. Vluchten naar Cuzco zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit Skylodge Adventure Suites arrangement los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw persoonlijke Peru-reisplan.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Peru

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Peru. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Uw droomreis Peru

Geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt uw persoonlijke en unieke programma samengesteld op basis van uw reisgezelschap.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat