Reisprogramma Rovos Rail

1
1

1: Start Rovos Rail

Om klokslag 15:00 uur vertrekt de indrukwekkende Rovos Rail vanuit het treinstation van Pretoria. U reist vandaag door Witwaterstrand, wat in het juiste licht zorgt voor spectaculair mooie goud gekleurde velden. Er is genoeg tijd om u even op te frissen in uw suite, alvorens u zich bij uw medereisgenoten voegt in de loungewagon, of de observatiewagon, vanuit waar u de beste uitzichten heeft. Om 19:30 uur wordt het diner geserveerd in het restaurant en daarna maakt u zich klaar voor de nacht.

  • Rovos Rail (2n - volpension) Blank

Pullman suite

2
2

2: Rovos Rail

Vanaf 7:00 uur wordt het ontbijt geserveerd en heeft u ruim de tijd om u klaar te maken voor de dag. Vlak voordat u Kimberley nadert ziet u aan de rechterzijde van het spoor een meer met laag water waar u met een beetje geluk talloze flamingo's zal spotten. Een fantastische gezicht! In Kimberley gaat u van boord en is er tijd om de stad, het Diamantmijnmuseum en de bekende Big Hole te verkennen. Een kleine 3 uur later gaat u weer aan boord en zal u kunnen genieten van de prachtige vergezichten op de Karoo, terwijl u geniet van een heerlijke lunch. In de namiddag wordt er thee geserveerd in de lounge en in de observatiewagon. In de avond krijgt u uiteraard weer een heerlijk avondmaal geserveerd.

"'Uitstekend! Goede informatie, nette service en mooie reizen!'"
Benjamin Boeijen

Reisspecialiste Gemma reisde met de Rovos Rail:

3
3

3: Einde Rovos Rail

In de ochtend kunt u indien gewenst van boord in Whitehill Siding, om de 5-kilometer lange wandeling naar Matjiesfontein te lopen. Deze wandeling wordt begeleid door een gids. U kunt er ook voor kiezen om in de trein te blijven zitten en in Matjiesfontein uit te stappen, waar u de mogelijkheid heeft om in dit historische dorpje rond te wandelen. Wat u wellicht interessant vindt is het museum dat u op het platform vindt en de collectie van historische auto's en treinwagons rechts van het Lord Milner Hotel.

In de loop van de ochtend stapt u weer aan boord van de Rovos Rail en rond het middaguur bereikt u de eerste van 4 lange tunnels. Rond de lunch heeft u uitzicht op de schitterende Hex River Valley. In de loop van de middag komt u aan op uw eindbestemming: Kaapstad!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat