Uniek verblijf in de Kalahari-woestijn!


Tswalu is gelegen in het hart van de Noordkaap provincie van Zuid-Afrika en biedt de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Kalahari-woestijn. In het zuiden van de Kalahari (malariavrijgebied) regent het iets vaker dan in het centrale deel en om deze reden wordt de omgeving van het Tswalu Kalahari Reserve ook wel de “Groene Kalahari” genoemd. Tijdens de excursies kunt u vele dieren spotten zoals bijvoorbeeld de stokstaartjes, gemsbokken, springbokken, zebra's, maar ook luipaarden, cheeta's, hyena's, wilde honden en leeuwen laten zich met enig regelmaat zien. Met een beetje geluk kunt u hier ook de pagolin spotten! U kunt hier prachtig paardrijden, en tevens is er een wel heel bijzondere diner-ervaring inbegrepen! Laat u verrassen bij Klein JAN, een restaurant wat deze safari-ervaring tot een heel ander nivea tilt!

De Motse, is een van de lodges van Tswalu in dit gebied, en ligt aan de voet van de Korannabergen en kijkt in westelijke richting uit over het grasland van de Kalahari. De Motse bestaat uit 9 suites, allen zeer sfeervol ingericht met aardetinten, een binnen én buitendouche, openhaard en privéterras met uitzicht op een waterplaats. Bij het hoofdgebouw bevindt zich het zwembad, enkele veranda’s, spa & gym, wijnkelder, bibliotheek en restaurant. De Tswalu Kalahari Lodge biedt haar gasten een exclusieve en intieme safari-ervaring!

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat