Logo bg white

Azura Benguerra Island

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Prijs op aanvraag
mei t/m november
Gemma
Heeft u vragen?
×

Luxe verblijf op Azura Benguerra Island


Wenst u na een prachtige reis door Zuid-Afrika nog enkele dagen aan het strand te spenderen? Dan is het aan te bevelen om naar Mozambique af te reizen, aangezien de zee doorgaans erg koud is in Zuid-Afrika en het land daarom niet echt een geschikte strandafsluiter biedt. Vanuit Johannesburg vliegt u rechtstreeks naar Vilanculos, waar dit arrangement van start zal gaan.

Na aankomst in Vilanculos wordt u naar het prachtige eiland Benguerra gebracht, waar u overnacht in de schitterende Azura Benguerra Lodge. Azura beschikt slechts over 20 ruime en luxueuze villa’s die allen gelegen zijn aan een prachtig wit strand en uitkijken op een tropische blauwe zee. De award winnende villa’s zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van een buitendouche en een eigen infinity pool met prachtig uitzicht op de Indische Oceaan. Uw persoonlijke host zal ervoor zorgen dat niks ontbreekt tijdens uw verblijf. Azura biedt luxe, ontspanning, prachtige momenten en unieke activiteiten, wat zonder twijfel zorgt voor een onvergetelijk verblijf!


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst bij Azura Benguerra Island


Vandaag begint uw Azura Benguerra Island ervaring! U heeft een privétransfer naar dit prachtige eiland. U overnacht de komende dagen in een exclusief en ecologisch resort, gelegen op het eiland Benguerra. Na aankomst wordt u verwelkomd door uw host. Uw host zal ervoor zorgen dat u niks te kort komt tijdens uw verblijf. De komende dagen zijn alle maaltijden, geselecteerde drankjes en enkele activiteiten inbegrepen. Indien de tijd het toelaat, kunt u deze middag al deelnemen aan een eerste activiteit.


  • ★★★★★ Azura Benguerra Lodge (3 nachten) Blank

Azura Benguerra Lodge

2
2

2 & 3: Azura Benguerra Island


Deze dagen kunt u geheel naar eigen keuze invullen. Azura biedt verschillende activiteiten aan die inclusief zijn in uw arrangement. Zo kunt u bijvoorbeeld snorkelen bij het reef waar o.a. schildpadden en indrukwekkende vissen kunt tegenkomen. Als u iets dieper de zee in wilt, kunt u (tegen een toeslag) een duikcursus volgen. Mocht u al enige duikervaring hebben dan kunt u losse duiken boeken. U kunt er ook voor kiezen om naar andere eilanden te zeilen met een traditionele 'dhow'. Met een beetje geluk wordt u onderweg verrast door dolfijnen! Op de verlaten stranden kunt u o.a. op zoek gaan naar de bekende ‘pansy shells’, ook wel zanddollars genoemd. Indien u meer wilt weten over de lokale cultuur kies dan voor een excursie waarbij een gids u kennis laat maken met de inwoners van het eiland. U bezoekt een school welke gebouwd is dankzij de Azura Rainbow Fund donaties. U leert tijdens deze tour tevens meer over de geschiedenis van het eiland. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te genieten van uw eigen infinity pool, vanuit waar u uitkijkt op de oceaan.

"Wij hebben een fantastische reis naar Afrika gehad. Logistiek klopte het allemaal. Dit is voor Afrika heel bijzonder. Een compliment voor u en de lokale agent. Op de lodges zijn wij heel gastvrij en vriendelijk ontvangen. Het eten en drinken was van zeer goede kwaliteit en was ruim voorhanden."
Tico-reizigers

Activiteiten Azura Benguerra Island

4
4

4: Vertrek


Vandaag komt er een einde aan uw Azura Benguerra Island arrangement. Na het ontbijt wordt u opgehaald en per privétransfer naar het vaste land gebracht. Vanuit daar vervolgt u uw reis naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor verblijf bij Azura Benguerra Island:

De prijs voor dit verblijf is op aanvraag.

Uw verblijf in Azura Benguerra is inclusief maaltijden, geselecteerde drankjes en activiteiten.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen Afrika. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Expertise

Wij kennen onze bestemmingen, hebben de verschillende strandlocaties bezocht, er enige tijd gewoond of hebben jarenlange ervaring met de verzorging van reizen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat