Logo bg white

Luxe Safari reis Zuid-Afrika

17-daagse rondreis door Zuid-Afrika
Vanaf € 10.700,00 p.p.
maart t/m november
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Luxe safarireis Zuid-Afrika!

Gedurende deze luxe safari reis bezoekt u de meest interessante safari gebieden van Zuid-Afrika. Allereerst reist u af naar het noordelijk gelegen Madikwe Game Reserve, waar u kennis maakt met het aanwezige dierenleven en de prachtige natuur. In het Marakele National Park kunt u indien gewenst met een professionele gids op wandelsafari. Een unieke manier om het wild vanaf een ander perspectief te bewonderen. In zowel het Marakele National Park, als in Lion Sands heeft u de mogelijkheid om in een ‘Treehouse’ te verblijven. Een luxe kamer, midden in de buitenlucht. Zeker voor avonturiers is dit de ultieme safaridroom! U sluit deze indrukwekkende reis af aan de schitterende stranden van Mozambique. Tijdens deze luxe safari reis verblijft u in de meest bijzondere accommodaties ter plekke en is al het transport inbegrepen. U hoeft dus nergens zelf te rijden.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze luxe safari reis Zuid-Afrika!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Johannesburg

Vandaag gaat uw luxe safari reis van start. In de ochtend vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM naar Johannesburg. Na aankomst wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger en ontvangt u een welkomstpakket met alle lokale vouchers en overige documenten. Aansluitend heeft u een transfer naar uw hotel, gelegen in de veilige, noordelijk gelegen wijk Sandton. Houdt u er rekening mee dat u hier pas laat op de avond arriveert.

  • ★★★★ AtholPlace Boutique Hotel (1n – deluxe kamer)

AtholPlace Boutique Hotel

2
2

2: Johannesburg - Madikwe Game Reserve

In de ochtend wordt u opgehaald voor de transfer naar het Madikwe Game Reserve. Dit wildreservaat ligt op ruim 4 uur rijden van Johannesburg. Indien gewenst kunt u dit traject ook vliegen. Wij informeren u graag over de extra kosten.

U verblijft de komende dagen in een prachtige accommodatie. De Kopano Lodge is een kleine, intieme lodge. Met slechts 4 suites, welke allen voorzien zijn van een plungepool, biedt Kopano haar gasten een exclusieve ervaring. Alle maaltijden en activiteiten zijn inclusief. Iedere dag maakt u 2 safari’s onder begeleiding van een professionele gids.

  • ★★★★ Kopano Lodge (2n – suite)

"Het was een fantastische reis. Heel veel indrukken en alles was zeer positief. Mensen in onze omgeving raden we jullie sterk aan, dus wie weet. Alle mensen die we tegenkwamen waren verschrikkelijk aardig en behulpzaam. Eten en drinken was op elke locatie top. En de locaties waren fenomenaal."
Margaret & Rob

Kopano Lodge

3
3

3 & 4: Madikwe Game Reserve

Gedurende deze dagen gaat u zowel rond zonsopgang, als rond zonsondergang samen met uw gids en spotter op safari. Met enige regelmaat worden er ook ‘bush walks’ onder begeleiding van een gids, vogelexcursies, lezingen over het aanwezige dierenleven, bezoekjes aan lokale dorpen, lunches tijdens de safari’s en diners in de boma georganiseerd. Dit zijn echter geen dagelijkse activiteiten. Enkel de 2 safari’s die u per dag maakt zijn gegarandeerd tijdens deze luxe safari reis.

Boma

5
5

5: Madikwe Game Reserve - Marakele National Park

Vandaag wordt u opgehaald en in een kleine 4 uur naar het Marakele National Park gebracht in het Waterberggebied. Marataba Mountain Lodge is gelegen in het 23.000 hectare grootte Maratabareservaat wat gelegen is binnen het Marakele National Park. U verblijft in een ruime en comfortabele suite op basis van volpension (incl. alle maaltijden en lokale drankjes). Alle aangeboden excursies zijn tevens inbegrepen. Deze middag staat al een eerste mooie game drive of wandeling op het programma.

  • ★★★★ Marataba Mountain Lodge (3n – luxury suite)

Marataba Mountain Lodge

6
6

6 & 7: Marakele National Park

Vrije dagen tijdens uw luxe safari reis die u naar eigen inzicht kunt besteden. Inbegrepen bij uw verblijf zijn diverse wandelsafari’s en/of game drives. Een dag ter plaatse zou er als volgt uit kunnen zien: vroeg in de ochtend wordt u wakker gemaakt voor een kopje koffie/thee en een snack. Hierna gaat u op weg met uw gids en begint uw ochtenddrive, of ochtendwandeling. Er wordt in de Marataba Mountain Lodge een breed scala aan wandelingen aangeboden die variëren in moeilijkheidsgraad. De gids zal veel uitleg geven over de flora en fauna en u op gepaste afstand kennis laten maken met de aanwezige dieren. Naast de ‘Big 5’ (het luipaard, leeuwen, buffels, olifanten en neushoorns) wordt veel aandacht besteed aan vogels, insecten en de natuur. Na een safari van ca. 2 uur keert u terug naar de lodge voor een goed ontbijt en een ontspannen middag die u vrij kunt besteden bij de lodge. Na de lunch vertrekt u in de namiddag op een volgende wandelsafari of game drive. Na ca. 2½ uur keert u terug naar de lodge en staat een heerlijk diner op het programma.

Marataba Reservaat

Reisspecialiste Fraukje van Nes bezocht het Marataba Reservaat in september 2018


8
8

8: Marakele National Park - Johannesburg

In de vroege ochtend maakt u nog eenmaal een safari, alvorens u weer afscheid moet nemen van uw ranger. Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de transfer terug naar Johannesburg. U bent ca. 4 uur onderweg, alvorens u de stad bereikt. De namiddag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. Indien gewenst kan Tico een wandeling onder begeleiding van een gids door de wijk Maboneng voor u organiseren.

  • ★★★★ Athol Place Boutique Hotel (1n – deluxe kamer)
9
9

9: Johannesburg - Lion Sands

In de ochtend wordt u opgehaald voor een transfer terug naar de luchthaven van Johannesburg. Hier checkt u in op de vlucht van Airlink, waarmee u in nog geen uur tijd naar Skukuza vliegt. Skukuza is de uitvalbasis voor een bezoek aan Lion Sands, wat gelegen is in het Sabi Sands game reserve. Na aankomst wordt u welkom geheten door een vertegenwoordiger van de Lion Sands River Lodge, wat uw schitterende verblijf is voor de komende dagen. Na aankomst checkt u in en maakt u zich klaar voor de safari in de namiddag. Maaltijden en safari’s zijn bij uw verblijf inbegrepen.

  • ★★★★ Lion Sands River Lodge (3n – luxury kamer)
  • (optioneel) ★★★★★ Lion Sands Ivory Lodge (3n – luxury suite)

Lion Sands River Lodge

10
10

10: Kingston Treehouse

Nog voor zonsopgang maakt u zich klaar voor safari in het prachtige Sabi Sands. U zal verstelt staan van de mooie natuur en het bijzondere dierenleven waar u hier treft.

In de loop van de dag staat er een wel heel bijzondere ervaring op het programma. U verblijft deze nacht namelijk in een van de unieke 'Treehouses‘ van de &MORE family. U arriveert hier rond zonsondergang met een dagtas en u kunt vrijwel direct genieten van een heerlijk picknick diner. Vanaf het dek kunt u genieten van de ondergaande zon en van het fenomenale uitzicht op de uitgestrekte vlakte. Zodra het donker is kunt u zich verwonderen over de hoeveelheid sterren, alvorens u zich klaarmaakt voor een nacht om nooit te vergeten. Deze ervaring is een droom voor avonturiers en voor natuurliefhebbers!

Alle 'Treehouses' liggen ver boven de grond, op veilige afstand van de dieren. Uw gids zal u voorzien van alle benodigde informatie en zal bereikbaar blijven via de portofoon tot u de volgende morgen na zonsopgang weer opgehaald wordt om de dag te starten met een goede kop koffie.

  • ★★★★ Kingston Treehouse (1n)

Kingston Treehouse

11
11

11: Lion Sands

In de ochtend keert u weer terug in de lodge. Ook deze dag zijn uw safari’s inbegrepen en zal u met uw gids op zoek gaan naar het aanwezige dierenleven. Met een beetje geluk spot u vandaag luipaarden, leeuwen, wilde honden, neushoorns, slangen, of een hoop bijzondere vogels.

Zwembad Lion Sands River Lodge

12
12

12: Lion Sands - Vilancolus

Vandaag komt uw verblijf in Sabi Sands helaas alweer tot een einde. U heeft een korte transfer terug naar de luchthaven van Skukuza. Hier checkt u in op de vlucht van Airlink, waarmee u naar Vilanvulos vliegt. U dient één keer over te stappen. De laatste dagen van deze luxe safari reis sluit u af aan de tropische kust van Mozambique. Na aankomst wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger van uw verblijf. De komende dagen kunt u deze indrukwekkende reis in alle rust afsluiten in het prachtige Santorini Mozambique. Uw maaltijden en tevens enkele excursies zijn inbegrepen.

  • ★★★★ Santorini Mozambique (4n – benguerra )
13
13

13 - 15: Vilanculos

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Tijdens uw verblijf zijn enkele activiteiten inbegrepen. Zo kunt u een o.a. dag op het water spenderen en de flamingo's bewonderen die hier hun natuurlijk habitat hebben gevonden. Verder kunt u een van de nabij gelegen kleurrijke markten bezoeken, of de lokale winkels van Vilanculos. Tevens kunt u kayakken, paddleboarden, zandboarden, snorkelen, vissen, of een yogales volgen met zonsopgang. Kortom, alle ingrediënten voor een zeer ontspannen verblijf tijdens uw luxe safari reis.

Picknick op het strand

16
16

16: vertrek

In de loop van de ochtend komt deze prachtige luxe safari reis tot een einde en wordt u weer teruggebracht naar de luchthaven van Vilanculos, waar u incheckt op de vlucht van Airlink terug naar Johannesburg. Een vlucht van een kleine 2 uur. Na aankomst in Johannesburg claimt u uw bagage en checkt u opnieuw in op de vlucht van KLM. Dit is een directe vlucht terug naar Amsterdam.

17
17

17: Aankomst

Aankomst Amsterdam

Ongerepte safariparken Zuid-Afrika

Mocht u uw reis willen uitbreiden met wellicht nog een ander prachtig safaripark dan zijn een bezoek aan het Samara Private Game Reserve en het Nambiti Private Game Reserve van harte aan te bevelen!


Prijsindicatie voor deze luxe safari reis Zuid-Afrika

Voor deze luxe safari reis Zuid-Afrika dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 10.700 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van verblijf in vermelde accommodaties.Inbegrepen:

In deze prijsindicaties zijn de intercontinentale (economy class) vluchten inbegrepen, evenals alle overnachtingen in de omgeschreven accommodaties en het vermelde transport en excursies.

Tegen een toeslag kunnen wij tevens businessclass vluchten voor u verzorgen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De perfecte aanvulling op deze luxe safarireis Zuid-Afrika

Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.225,– p.p.
Gehele jaar

Zuid-Afrika arrangement | Morukuru Beach Lodge

De schitterende Morukuru Beach lodge is gelegen in het nog redelijk onbekende De Hoop Nature Reserve, wat gelegen is op ruim 3 uur rijden van Kaapstad. In onze zomermaanden is de kans groot dat u hier walvissen met het blote oog vanaf het vaste land kunt aanschouwen. In onze wintermaanden gaat deze plek met gemak door als een heerlijke strandbestemming.

Lees meer

Tico als organisator van uw luxe safarireis Zuid-Afrika

Tico's reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van exclusieve privé reizen door deze bestemming. Uw transport, unieke accommodaties en activiteiten worden voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van uw luxe safari reis Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat