Logo bg white

Victoria Falls

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 585,00 p.p.
mei t/m december
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

De spectaculaire Victoria Falls

Een van de grootste natuurwonderen van Afrika bevindt zich op de grens van Zimbabwe en Zambia en vlakbij buurland Botswana. De Victoria Falls zijn een van de spectaculairste watervallen ter wereld. Ze liggen op het punt waar de Zambezi rivier zich van een relatief vlak gebied in een smalle kloof stort. Alles is bij deze watervallen in overtreffende trap: de waterval is tijdens enkele maanden in het jaar ongeveer 1.700 meter breed en ca. 550.000 kubieke meter water stort zich elke minuut de kloof in en maakt hierbij een val van tussen de 90 en 110 meter. In het regenseizoen valt zelfs het veelvoudige van deze hoeveelheid water! De lokale naam van de watervallen is ’Mosi oa Tunya’ (ofwel donderende rook) vanwege de mist en het geluid die ontstaan als het water naar beneden valt.

U kunt een bezoek aan de Victoria Falls aansluitend aan uw rondreis door Zuid-Afrika maken. Vanuit Johannesburg vliegt u in minder dan 2 uur rechtstreeks naar de Victoria Falls.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Victoria Falls (Zimbabwe)


Vandaag vliegt u vanaf de luchthaven van Johannesburg naar de Victoria Falls. Bij aankomst in Victoria Falls heeft u een transfer naar uw hotel. Hotel Victoria Falls, dat prachtig is gelegen bij de watervallen, heeft nog volop de koloniale sfeer van weleer, met in de middag ‘high tea’. Ilala lodge is een kleinschalig hotel in boutique stijl, eveneens bij de watervallen gelegen. Victoria Falls Safari lodge ligt op een hoog plateau met prachtig zicht op het Zambezi National Park en op slechts 4 km van de watervallen. De rest van de dag kunt u vrij besteden.

  • ★★★★ Ilala Lodge (3n)
  • ★★★★ Victoria Falls Safari Lodge (3n)
  • ★★★★★ Hotel Victoria Falls (3n – deluxe room)

"'Boven verwachting. Zoals de lokale reisagent al aangaf, het is geen vakantie, het is een beleving / levenservaring.'"
Tico Reiziger

Ilala Lodge video:

2
2

2 & 3: Victoria Falls

U kunt ter plekke bij de receptie van uw hotel excursies reserveren, of deze vooraf laten regelen door Tico. Vanuit de Ilala lodge en hotel Victoria Falls kunt u de watervallen op eigen gelegenheid lopend bezoeken. Verblijft u in Victoria Falls Safari Lodge, dan kunt u de watervallen bezoeken middels een excursie. Ook zijn er avontuurlijke activiteiten zoals een prachtige helikoptervlucht boven de watervallen, rafting of een sundowner cruise te ondernemen.

4
4

4: Vertrek

Transfer naar de luchthaven van Victoria Falls. U kunt dit arrangement uitbreiden met een bezoek aan Botswana (het beroemde Nationaal Park Chobe ligt op slechts 100 km afstand van de watervallen), of met Namibië!

Prijsindicatie voor een bezoek aan de Victoria Falls:


Voor een verblijf van 3 nachten bij de Victoria Falls geldt een indicatie reissom van € 585 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van verblijf in het eerst vermelde hotel en op basis van een retourvlucht Johannesburg - Victoria Falls.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Zuid-Afrika reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat