Logo bg white

Victoria Falls

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 605,00 p.p.
mei t/m december
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

De spectaculaire Victoria Falls

Een van de grootste natuurwonderen van Afrika bevindt zich op de grens van Zimbabwe en Zambia en vlakbij buurland Botswana. De Victoria Falls zijn een van de spectaculairste watervallen ter wereld. Ze liggen op het punt waar de Zambezi rivier zich van een relatief vlak gebied in een smalle kloof stort. Alles is bij deze watervallen in overtreffende trap: de waterval is tijdens enkele maanden in het jaar ongeveer 1.700 meter breed en ca. 550.000 kubieke meter water stort zich elke minuut de kloof in en maakt hierbij een val van tussen de 90 en 110 meter. In het regenseizoen valt zelfs het veelvoudige van deze hoeveelheid water! De lokale naam van de watervallen is ’Mosi oa Tunya’ (ofwel donderende rook) vanwege de mist en het geluid die ontstaan als het water naar beneden valt.

U kunt een bezoek aan de Victoria Falls aansluitend aan uw rondreis door Zuid-Afrika maken. Vanuit Johannesburg vliegt u in minder dan 2 uur rechtstreeks naar de Victoria Falls.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Victoria Falls (Zimbabwe)

Vandaag arriveert u op de luchthaven van Victoria Falls. Bij aankomst in Victoria Falls heeft u een transfer naar uw verblijf voor de komende dagen. Er zijn een hoop goede accommodatiemogelijkheden in Victoria Falls te vinden. De Batonka Guest Lodge behoort tot Tico's favorieten. Indien u graag iets luxer zou willen verblijven dan kunnen wij het Stanley & Livingstone Boutique Hotel van harte aanbevelen. De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.


  • ★★★ Batonka Guest Lodge (3n) Blank
  • ★★★★★ Stanley & Livingstone Boutique Hotel (3n) Blank

"'Boven verwachting. Zoals de lokale reisagent al aangaf, het is geen vakantie, het is een beleving / levenservaring.'"
Tico-reiziger

Stanley & Livingstone Boutique Hotel

2
2

2 & 3: Victoria Falls

U kunt ter plekke bij de receptie van uw hotel excursies reserveren, of deze vooraf laten regelen door Tico. U kunt de watervallen verder gemakkelijk op eigen gelegenheid bezoeken. Ook zijn er avontuurlijke activiteiten zoals een prachtige helikoptervlucht boven de watervallen, raften of een sundowner cruise te ondernemen.

4
4

4: Vertrek

Transfer naar de luchthaven van Victoria Falls. U kunt dit arrangement uitbreiden met een bezoek aan Botswana (het beroemde Nationaal Park Chobe ligt op slechts 100 km afstand van de watervallen), of met Namibië!

Prijsindicatie voor een bezoek aan de Victoria Falls:

Voor een verblijf van 3 nachten bij de Victoria Falls geldt een indicatie reissom van € 605 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van verblijf in het eerst vermelde hotel en luchthaventransfers. De extra vluchten die nodig zijn om in Victoria Falls te komen zijn niet inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Zuid-Afrika reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat