Logo bg white

Matetsi Victoria Falls

4-daags arrangement Zuid-Afrika & Botswana
Prijs op aanvraag
februari t/m mei
Gemma
Heeft u vragen?
×

De spectaculaire Victoria Falls


Een van de grootste natuurwonderen van Afrika bevindt zich op de grens van Zimbabwe en Zambia en vlakbij buurland Botswana. De Victoria Falls zijn een van de spectaculairste watervallen ter wereld. Ze liggen op het punt waar de Zambezi-rivier zich van een relatief vlak gebied in een smalle kloof stort. Alles is bij deze watervallen in overtreffende trap: de waterval is tijdens enkele maanden in het jaar ongeveer 1.700 meter breed en ca. 550.000 kubieke meter water stort zich elke minuut de kloof in en maakt hierbij een val van tussen de 90 en 110 meter. In het regenseizoen valt zelfs het veelvoudige van deze hoeveelheid water! De lokale naam van de watervallen is ’Mosi oa Tunya’ (ofwel donderende rook) vanwege de mist en het geluid die ontstaan als het water naar beneden valt.

Maar dit gebied is zoveel meer dan alleen de watervallen. U kunt hier prachtige safari's maken, uitstapjes naar de lokale dorpen in Zimbabwe én Zambia en genieten van het indrukwekkende leven aan de rivier.

U kunt een bezoek aan de Victoria Falls aansluitend aan uw rondreis door Zuid-Afrika maken. Vanuit Johannesburg vliegt u in minder dan 2 uur rechtstreeks naar de Victoria Falls.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Victoria Falls (Zimbabwe)


Vandaag landt u op de kleine luchthaven van Victoria Falls, waar u wordt opgewacht voor de ca. 1 uur durende transfer naar Matetsi Victoria Falls. Deze prachtige accommodatie ligt vlakbij de grens met Botswana en ver weg van de overige accommodaties in deze omgeving. Matetsi ligt in een privéconcessie waar enkel haar eigen gasten op safari kunnen.
U verblijft de komende dagen in een schitterende ruime kamer, met een binnen- en buitendouche en een groot bad. Vanuit uw eigen plungepool kijkt u uit op de machtige Zambezi-rivier en met een beetje geluk spot u bijzonder dierenleven voor de deur. De lodge heeft geen hekken en dieren kunnen hier dan ook vrij rondlopen.

Alle maaltijden, drankjes en enkele activiteiten zijn de komende dagen inbegrepen.

  • ★★★★+ Matetsi Victoria Falls (3 nachten) Blank
2
2

2 & 3: Victoria Falls


Gedurende deze dagen brengt u uiteraard een bezoek aan de Victoria Falls, waar u te voet de indrukwekkende watermassa zal aanschouwen. Ook heeft Tico een helikoptervlucht voor u geboekt, zodat u dit natuurspektakel tevens vanuit de lucht kunt bewonderen. Dit is een ervaring die u niet snel zal vergeten!

In de vroege ochtend en namiddag maakt u safari's over land in het Matetsi Private Game Reserve en over de Zambezi-rivier. In deze regio is een hoop dierenleven te vinden, waaronder leeuwen, luipaarden, buffels, olifanten, nijlpaarden, krokodillen en talloze schitterende vogels. Daarnaast kunt u ter plekke een daguitstap naar het Chobe National Park in Botswana boeken, of een excursie naar de lokale dorpen in Zambia.

"'Boven verwachting. Zoals de lokale reisagent al aangaf, het is geen vakantie, het is een beleving / levenservaring.'"
Tico-reiziger

Cruise over de Zambezi-rivier

4
4

4: Vertrek


Transfer naar de luchthaven van Victoria Falls. U kunt dit arrangement uitbreiden met een bezoek aan Botswana, of met Namibië!

Beste tijd voor een bezoek

Prijsindicatie voor een bezoek aan de Victoria Falls:

De prijs voor dit Victoria Falls-arrangement is op aanvraag.

Uw verblijf in Matetsi is op basis van all-inclusive. Alle maaltijden, drankjes en geselecteerde activitetien zijn inbegrepen in de prijs.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Zuid-Afrika reizen. Zij kennen het land uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat