Logo bg white

Zuid-Afrika Exclusief

15-daagse rondreis door Zuid-Afrika
Vanaf € 35.200,00 p.p.
maart t/m mei + september t/m oktober
Gemma
Heeft u vragen?
×

Exclusieve reis Zuid-Afrika


Er zijn nauwelijks landen in de wereld te vinden waar de kwaliteit van accommodaties zo hoog ligt als in Zuid-Afrika. Adembenemend mooie lodges zijn er in grote getalen, maar tijdens deze zeer exclusieve reis verblijft u in het neusje van de zalm. Verwacht tijdens deze reis het onverwachte en laat u verrassen door de experts die u het verschil tussen goed en uitstekend laten zien.

U start deze reis in Kaapstad in het Ellerman House, geroemd vanwege haar prachtige kunst- en wijncollectie, verbluffend mooie uitzicht en uitmuntende service. Tswalu Kalahari is een plek die absoluut niet mag ontbreken in deze reis. Het is een waar genot om hier enkele dagen te mogen spenderen en te genieten van de indrukwekkende omgeving, de uitstekende keuken en de schitterende safari's. Vanuit Tswalu vliegt u rechtstreeks op Johannesburg, waar u overnacht in het luxueuze Saxon, alvorens u de volgende dag door kunt reizen naar gerenommeerde het Kruger National Park. U verblijft hier in twee verschillende lodges, die beide tot de absolute top behoren. Het Royal Malewane is gesitueerd in het Thornybush game reserve en Singita Lebombo in het oosten van Kruger tegen de grens van Mozambique. De ervaringen die beide lodges bieden zijn moeilijk in woorden te vangen. Het is de ambiance, het zijn de details en de mensen die het verblijf hier naar een geheel nieuw level tillen. Enkel door dit zelf te ervaren, zal u dit precies begrijpen!

Bekijk het reisprogramma van deze exclusieve reis naar Zuid-Afrika!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Amsterdam - Kaapstad


In de ochtend vertrekt u vanaf Amsterdam Schiphol met een directe vlucht naar het prachtige Kaapstad, waar deze exclusieve Zuid-Afrika reis van start gaat. Tico heeft businessclass stoelen voor u gereserveerd op deze vlucht, zodat u ruim 11 uur later uitgerust op uw bestemming arriveert. Bij aankomst wordt u hartelijk welkom geheten door een vertegenwoordiger van ons lokale agentschap en aansluitend hierop wordt u per comfortabele transfer naar Bantry Bay gebracht, waar het imponerende Ellerman House zich bevindt. U verblijft hier de komende nachten in een deluxe house kamer, vanuit waar u schitterend uitzicht heeft op zee. Ellerman House is dé perfecte plek om uw reis te starten. Het is een oase van rust, terwijl de hoogtepunten van het veelzijdige Kaapstad zich op een steenworp afstand bevinden. De service is uitmuntend, u wordt door iedereen begroet met een grote glimlach en de grote kunstcollectie die het hotel rijk is zal u zonder twijfel verbluffen.

  • ★★★★★ Ellerman House (3 nachten) BlankEllerman House

2
2

2 & 3: Kaapstad & omgeving


Op dag 2 wordt in de ochtend uw huurauto bij Ellerman House opgeleverd (Toyota Fortuner, of gelijkwaardig). Deze auto staat tot uw vertrek uit Kaapstad tot uw beschikking. Mocht u de voorkeur geven aan privétransfers dan is dit uiteraard ook een optie.
Kaapstad & omgeving leent zich uitstekend om er op eigen gelegenheid op uit te trekken. Breng zeker een bezoek aan de iconische V&A Waterfront en maak een ritje over Chapman's Peak, wat een van de mooiste kustroutes ter wereld is. Bent u sportief aangelegd, maak dan een wandeling naar de top van Lion's Head, of nog iets ambitieuzer, de top van de Tafelberg. Verken de schitterende stranden van Camps Bay, of Llandudno, en ga lunchen in Constantia. Wij maken graag op voorhand een reservering voor u. Indien gewenst kan Tico een gids voor u boeken, waarmee u ofwel per fiets de stad verkent, of te voet in combinatie met privétransport.

Zodra Kaapstad uw zintuigen genoeg heeft geprikkeld, keert u weer terug naar Ellerman House, waar u heerlijk kunt ontspannen bij het prachtige zwembad, of in de uitstekende spa. In de namiddag kunt u deelnemen aan een wijnproeverij, die gehouden wordt in een wel heel bijzondere ruimte, waar kunst en wijn perfect blenden. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in de kunstgalerij van Ellerman House.

Prachtige zonsondergangen Kaapstad

4
4

4: Kaapstad - Tswalu


In de ochtend wordt uw huurauto bij uw hotel opgehaald, en vervolgens wordt u per privétransfer naar de luchthaven gebracht. Met een klein vliegtuigje wordt u naar het verre noorden van Zuid-Afrika gevlogen, waar een bijzonder verblijf op het programma staat. De komende dagen bevindt u zich namelijk in de indrukwekkende Kalahari-woestijn, gelegen nabij de grens met Botswana. Tico laat u hier verblijven in een van de luxueuze tenten van Loapi. Deze prachtige tenten zijn zeer ruim opgezet, en komen met een eigen butler & chef. Wanneer u niet op safari bent dan hoeft u uw schitterende onderkomen dan ook niet te verlaten.

Bij uw verblijf in Tswalu zijn al uw maaltijden, geselecteerde drankjes en verschillende excursies inbegrepen. In de namiddag kunt u al deelnemen aan de eerste activiteit.

  • ★★★★+ Tswalu - Loapi (3 nachten) Blank
5
5

5 & 6: Tswalu Kalahari Reserve


Vrije dagen waarin dagelijks twee game drives zijn inbegrepen. U heeft de keuze uit o.a. safari's met een robuust safarivoertuig, wandelsafari’s, maar ook een paarrijdtocht door het werkelijk fantastische mooie landschap behoort tot de mogelijkheden. In het gebied wat u te paard verkent bevinden zich geen leeuwen, wat het een veilige onderneming maakt. Breng ook zeker een bezoekje aan de petrogliefen die Tswalu rijk is. Het is fascinerend dat deze rotstekeningen zo'n 2000 jaar oud zijn. De excursies nemen allen plaats onder leiding van een getrainde ranger en spotter, in een gebied van meer dan 100.000 hectaren.

Bij uw verblijf is een diner in Klein JAN inbegrepen. Dit unieke diner zal u zonder twijfel uw verwachtingen overtreffen. Naast dat het eten voortreffelijk is, is de setting van het restaurant een droom. Wij laten u graag verrassen en daarom verklappen we nog niet wat er precies wat u te wachten staat!

7
7

7: Tswalu - Johannesburg


In de ochtend neemt u afscheid van Tswalu Kalahari en vervolgt u deze exclusieve Zuid-Afrika reis naar Johannesburg, waar u dient te overnachten alvorens u door kunt reizen naar het prachtige Kruger National Park.

U vliegt met een klein vliegtuigje naar de luchthaven van Johannesburg, waar u wordt opgewacht voor een privétransfer naar een veilige wijk in de stad, waar u verblijft in de gerenommeerde Saxon. De namiddag heeft u vrij te besteden en kunt u heerlijk ontspannen bij het zwembad van uw verblijf, of gebruik maken van de spa.

  • ★★★★+ Saxon (1 nacht) Blank
8
8

8: Johannesburg - Thornybush


In de ochtend heeft u een privétransfer terug naar de luchthaven van Johannesburg, waar in incheckt op een klein chartervluchtje naar airstrip van Royal Malewane. Royal Malewane bevindt zich in Thornybush, wat direct naast het Greater Kruger National Park gelegen is. De dieren kunnen vrij migreren tussen deze gebieden en de kans is dan ook groot dat u tijdens de safari's die u maakt getrakteerd zal worden op een gevarieerd aanbod aan bijzonder dierenleven.

U overnacht de komende dagen in de Waterside Lodge van Royal Malewane. Deze kleurrijk accommodatie is een van de absolute favorieten van Tico (wereldwijd!). De explosie aan creativiteit die deze accommodatie ademt, midden in de prachtige natuur welke overvloedig is aan bijzonder dierenleven, is een zeldzame, en zeer inspirerende combinatie. Alles in dit verblijf is van topkwaliteit, van de bedden, tot het personeel, tot het uitstekende eten, en dit maakt het tot een de meest exclusieve safarilodges van Afrika. Tico boekt hier bij voorkeur de Baobab Suite voor u, omdat dit simpelweg een van de mooiste kamers is uit ons gehele portfolio. U verblijft op basis van 'fully inclusive', wat betekent dat al uw maaltijden, drankjes en activiteiten inbegrepen zijn.

  • ★★★★★ Waterside Lodge at Royal Malewane (3 nachten) Blank
9
9

9 & 10: Thornybush


Deze dagen staan geheel in het teken van het verkennen van het verkennen van Thornybush, met haar rijke flora & fauna. Alsof David Attenborough himself naast u heeft plaatsgenomen, zal uw gids zijn, of haar uitgebreide kennis over het gedrag en kenmerken van de dieren en over de eco-systemen die u treft in dit gebied met enthousiasme met u delen.

Verwacht de komende dagen het onverwachte, en laat u keer en keer opnieuw verrassen door de experts van Royal Malewane! Als geen ander weten zij ervaringen te creëren die u de rest van uw leven bij zullen blijven.

Blank
11
11

11: Thornybush - Kruger National Park (oost)


Na het ontbijt is het tijd voor het laatste avontuur van deze reis, wat zal plaatsvinden in het oosten van het Kruger National Park, tegen de grens met Mozambique. U verblijft hier in een van de lodges van Singita, zodat u deze exclusieve reis door Zuid-Afrika met een absoluut hoogtepunt zal afsluiten. U wordt naar de airstrip gebracht, vanuit waar u per klein vliegtuigje richting de Singita Lebombo Lodge wordt gevlogen. De komende dagen kunt u genieten van ongeëvenaarde service, spectaculair mooie uitzichten, vanuit o.a. de wonderschone kamer waarin u verblijft, uitstekende maaltijden en ervaringen die u voor de rest van uw leven bij zullen blijven. Er zijn maar weinig plekken op aarde die kunnen tippen aan de ervaring die Singita haar gasten biedt. Activiteiten, maaltijden en drankjes zijn wederom inbegrepen deze laatste dagen van deze prachtige safarireis door Afrika.

Uw verblijf hier is wederom op basis van 'fully inclusive'. Het prettige aan deze lodge is dat er niet met vaste eettijden wordt gewerkt. U kunt op ieder moment van de dagkaart bestellen, waar een ruime keuze aan gerechten op gepresenteerd wordt. Ook is het mogelijk om gerechten buiten de kaart om te bestellen.

  • ★★★★★ Singita Lebombo (3 nachten) Blank
12
12

12 & 13: Singita


Tijdens uw verblijf in Singita zal u werkelijk schitterende safari's maken. De natuur in deze omgeving is adembenemend mooi en wild wat de safari's hier extra bijzonder maakt. Samen met uw gids en spotter gaat u op zoek naar het aanwezige dierenleven en met een beetje geluk spot u vandaag luipaarden, leeuwen, wilde honden, neushoorns, en een hoop bijzondere vogels. Deze dagen zal u op verschillende fronten verrast worden! Maaltijden kunt u de gehele dag door bestellen, er zijn géén vaste tijden om te eten. U kunt een spabehandeling boeken in de uitstekende spa, of uzelf indien gewenst uitsloven in de gym. Overdag kunt u baantjes trekken in een van de twee zwembaden, waarvan één bad verwarmd is. Uiteraard is luieren met een tropische cocktail in uw hand ook een optie. Vergeet daarnaast niet een kijkje te nemen in de bijzondere wijnkelder!

Blank
14
14

14: Vertrek


Deze waanzinnige en zeer exclusieve Zuid-Afrika reis komt vandaag helaas tot een einde. U neemt afscheid van de Singita-familie en maakt u klaar voor de terugreis naar Nederland. Per seizoen verschillen de vluchtverbindingen met Johannesburg en per reis bekijken wij de best mogelijke aansluiting met Johannesburg voor u. Laat op de avond vertrekt u in ieder geval met een rechtstreekse KLM-vlucht vanuit Johannesburg weer terug naar Amsterdam. Ook dit traject vliegt u businessclass.

15
15

15: Aankomst


Aankomst Amsterdam Schiphol.


Bent u geïnteresseerd in deze prachtige exclusieve reis naar Zuid-Afrika en wenst u een voorstel, een vraag te stellen, of de reis iets aan te passen? Neem dan contact op met onze specialisten via info@tico.nl, of bel naar +31 (0)20 788 7771. Wij komen graag bij u terug met een reisvoorstel op maat.


Prijsindicatie voor deze exclusieve reis naar Zuid-Afrika

Voor deze exclusieve Zuid-Afrika reis dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 35.200 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van verblijf in de meest exclusieve accommodaties.Inbegrepen:

In deze prijsindicaties zijn de intercontinentale vluchten inbegrepen (businessclass), evenals alle overnachtingen in de omgeschreven accommodaties, het vermelde transport en excursies.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Verleng deze exclusieve Zuid-Afrika reis met een bezoek aan Benguerra Island

Uniek arrangement
4 dagen
Prijs op aanvraag
mei t/m november

Zuid-Afrika arrangement | Strandafsluiter Mozambique

Verleng uw Zuid-Afrika reis met een prachtig verblijf op Azura Benguerra Island. Azura ligt op een eiland voor de kust bij Vilanculos, in Mozambique. Dit stralende witte eiland wordt omgegeven door een prachtige onderwaterwereld. U overnacht in een schitterende villa met een eigen zwembad. Kortom alle ingrediënten om helemaal tot rust te komen!

Lees meer

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van exclusieve privéreizen door deze prachtige bestemming. Zij kennen de bestemming en accommodaties uit eigen ervaring en kunnen u dan ook uitstekend adviseren. Uw transport, unieke accommodaties en activiteiten worden voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van deze exclusieve reis Zuid-Afrika!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat