Logo bg white

Zuid-Afrika voorbeeldreizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle voorbeeldreizen en/of unieke arrangementen.

Zoeken
17 dagen
Vanaf € 17.500,– p.p.
mei t/m oktober

Reizen Zuid-Afrika | Zuid-Afrika & Mozambique

Deze Zuid-Afrika & Mozambique reis is een prachtige combinatie tussen indrukwekkende safari's en een tropische strandafsluiter. Reis, bijvoorbeeld met uw gezin in de zomervakantie, af naar het noordoosten van Zuid-Afrika, waar u o.a. safari's maakt in het Marataba-reservaat en Kruger en vlieg vervolgens naar Benguerra Island in Mozambique, voor enkele heerlijke dagen strand.

Lees meer
Favoriet
15 dagen
Vanaf € 35.200,– p.p.
maart t/m mei + september t/m oktober

Reizen Zuid-Afrika | Exclusief Zuid-Afrika

Gedurende deze exclusieve reis door Zuid-Afrika overnacht u in de allermooiste en meest bijzondere accommodaties die deze droombestemming te bieden heeft. Ellerman House in Kaapstad, Tswalu Kalahari in het hoge noorden, het schitterende Royal Malewane in Thornybush en de Singita Lembombo Lodge in het Kruger National Park behoren tot de absolute top qua accommodaties en gedurende deze reis zal ú deze adembenemend mooie plekken ervaren.

Lees meer
27 dagen
Vanaf € 12.575,– p.p.
maart, april, mei, september, oktober & november

Reizen Zuid-Afrika | Remote Zuid-Afrika & Lesotho

Een droomreis voor de reiziger die zich graag buiten de gebaande paden begeeft en tevens voor diegene die Zuid-Afrika al eens eerder bezochten. Vanuit Johannesburg reist u via het Nambiti Game Reserve en Drakensbergen naar het noorden van Lesotho. U vervolgt uw reis via Bloemfontein, Samara Private Game Reserve naar de 'Wild Coast'. Via het zuiden van Lesotho en Durban bereikt u uiteindelijk het Phinda Private Game Reserve en het iSimangaliso Wetland National Park.

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 19.500,– p.p.
april t/m september

Reizen Zuid-Afrika | Safarireis Zuid-Afrika & Zimbabwe

Deze luxe safarireis naar Victoria Falls in Zimbabwe en het Kruger National Park in Zuid-Afrika neemt de fanatieke natuurliefhebber mee naar de mooiste safariplekken in deze regio. Uw verblijf aan de Zambezi-rivier in Zimbabwe biedt een compleet andere safari-ervaring, dan de ervaring die u in het indrukwekkende Kruger National Park zal hebben.

Lees meer
Favoriet
19 dagen
Vanaf € 13.600,– p.p.
januari t/m april & september t/m november

Reizen Zuid-Afrika | Deluxe Zuid-Afrika

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis Zuid-Afrika verblijft u in de meest schitterende accommodaties die dit unieke land te bieden heeft. U start de reis in het bruisende Kaapstad, vanuit waar de reis zich vervolgt naar het indrukwekkende Bushmans Kloof Reserve, de schitterende wijnregio en de nog onontdekte regio De Hoop Nature Reserve. Vanuit Kaapstad vliegt u naar Johannesburg, om vervolgens deze reis af te sluiten met safari's in het Marataba-reservaat.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat