Logo bg white

Zuid-Afrika voorbeeldreizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle voorbeeldreizen en/of unieke arrangementen.

Zoeken
Favoriet
16 dagen
Vanaf € 30.600,– p.p.
maart t/m mei + september t/m oktober

Reizen Zuid-Afrika | Exclusief Zuid-Afrika

Gedurende deze exclusieve reis door Zuid-Afrika overnacht u in de allermooiste en meest bijzondere accommodaties die deze droombestemming te bieden heeft. Ellerman House in Kaapstad, Bushmans Kloof in Cederberg, Delaire Graff in Stellenbosch en de Singita lodges in het Kruger National Park behoren tot de absolute top qua accommodaties en gedurende deze reis zal ú deze adembenemend mooie plekken ervaren.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 9.525,– p.p.
september t/m april

Zuid-Afrika reis | Remote Zuid-Afrika

Tijdens deze individuele reis Zuid-Afrika maakt u op een rustig tempo kennis met het veelzijdige landschap van dit prachtige land. Onderweg verblijft u in de mooiste en meest afgelegen accommodaties, zoals o.a. Bushmans Kloof, de Wildehondekloof Game Lodge, de Karoo Lodge in het Samara Private Game Reserve & de Morukuru Beach Lodge in de Hoop Nature Reserve.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 6.835,– p.p.
februari, maart, april, mei, september, oktober & november

Reizen Zuid-Afrika | Ongerept Zuid-Afrika & Lesotho

Een droomreis voor de reiziger die zich graag buiten de gebaande paden begeeft en tevens voor diegene die Zuid-Afrika al eens eerder bezochten. Vanuit Johannesburg reist u via het Nambiti Game Reserve en Drakensbergen naar het noorden van Lesotho. U vervolgt uw reis via Bloemfontein, Samara Private Game Reserve naar de 'Wild Coast'. Via het zuiden van Lesotho en Durban bereikt u uiteindelijk het iSimangaliso Wetland National Park.

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 17.510,– p.p.
april t/m september

Reizen Zuid-Afrika | Safarireis Zuid-Afrika & Zimbabwe

Deze luxe safarireis naar Victoria Falls in Zimbabwe en het Kruger National Park in Zuid-Afrika neemt de fanatieke natuurliefhebber mee naar de mooiste safariplekken in deze regio. Uw verblijf aan de Zambezi-rivier in Zimbabwe biedt een compleet andere safari-ervaring, dan de ervaring die u in het indrukwekkende Kruger National Park zal hebben.

Lees meer
Favoriet
19 dagen
Vanaf € 11.900,– p.p.
januari t/m april & september t/m november

Reizen Zuid-Afrika | Deluxe Zuid-Afrika

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis Zuid-Afrika verblijft u in de meest schitterende accommodaties die dit unieke land te bieden heeft. U start de reis in het bruisende Johannesburg, alvorens u op safari gaat in een van de mooiste nationale parken van Zuid-Afrika: het Marakele National Park. Vanuit Johannesburg vliegt u naar Kaapstad, waar u enkele dagen verblijft, alvorens u verder reist naar het prachtige Bushmans Kloof. In Franschhoek kunt u genieten van de wereldberoemde wijnen, om vervolgens deze reis af te sluiten in De Hoop Nature Reserve.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat