Exclusief safariverblijf in Leopard Hills


Het exclusieve Leopard Hills is, zoals de naam al verraad, gelegen op een heuvel. Door deze hogere ligging biedt deze accommodatie panoramische uitzicht op de prachtige omgeving. In het bijzonder op een natuurlijke drinkplaats, welke pal voor het verblijf gesitueerd is.

Het exclusieve Leopard Hills is gelegen in het Sabi Sands Game Reserve, wat onderdeel is van het Kruger National Park in Zuid-Afrika. Sabi Sands is een 65.000 hectare groot reservaat, en kent een 50 km niet omheind stuk, waar wildlife vrij rond kan lopen tussen Sabi Sands en het Kruger National Park. Het wildlife dat hun natuurlijk habitat heeft gevonden in Sabi Sands zijn gewend aan de safari’s, waardoor het geen enkel probleem is om de dieren van slechts enkele meters afstand te bewonderen. Het gebied staat voornamelijk bekend om de vele luipaard waarnemingen. Tevens worden hier de met uitsterven bedreigde wilde honden hier regelmatig gespot. Naast veel indrukwekkend dierenleven biedt Sabi Sands ook prachtige natuur.

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat