Logo bg white

Tico's voorbeeldreizen en arrangementen Cambodja

Bent u geïnteresseerd in Cambodja als vakantiebestemming? Bekijk dan onze voorbeeldreizen en arrangementen en laat u inspireren!

Laat u inspireren

Onze reisspecialisten hebben een aantal mooie voorbeeldreizen voor u samengesteld. Deze reizen dienen ter inspiratie en zijn inhoudelijk geheel naar uw wensen aan te passen.

Zoeken
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.650,– p.p.
november t/m maart

Cambodja arrangement | Exclusief verblijf in Amansara

Het exclusieve Amansara ligt op een steenworp afstand van het historische Angkor Wat in Cambodja. Kom tot rust in de wellness, ontdek de lokale cultuur tijdens een op maat gemaakte excursie en ervaar de uitmuntende service die u kunt verwachten in een Aman-hotel. Aan elk klein detail is gedacht, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw exclusieve verblijf.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.800,– p.p.
november t/m maart

Cambodja arrangement | Aqua Mekong Cruise Cambodja - Vietnam

Ervaar de machtige Mekong rivier aan boord van de Aqua Mekong cruise. Gedurende 4 dagen en 3 nachten vaart de Aqua Mekong van Phnom Penh in Cambodja, via de Mekongdelta naar Ho Chi Minh City in het zuiden van Vietnam. Tijdens deze cruise gaat u meerdere malen van boord om al wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Een zeer comfortabele manier om van Cambodja naar Vietnam te reizen en onderweg veel van de omgeving te kunnen zien!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 895,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Overnacht in een luxe Khmer huisje

Phum Baitang betekent ‘het groene dorp’ en is een luxe accommodatie gelegen tussen de rijstvelden en groene tuinen nabij Siem Reap. Dit elegante verblijf is een rustgevende uitvalsbasis om de bijzondere Tempels van Angkor te bezoeken. De huisjes zijn geïnspireerd op de traditionele houten Khmer huisjes. Een verblijf in het Phum Baitang is ideaal voor diegene die op zoek is naar authenticiteit en luxe!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.530,– p.p.
november t/m april

Cambodja arrangement | Six Senses Krabey Island

Tijdens dit arrangement verblijft u 3 nachten op het privé-eiland Krabey waar het Six Senses resort zich bevindt. Vanuit uw luxe suite heeft u zicht op de prachtige omgeving. Een verblijf op dit rustgevende eiland is de ideale afsluiting van uw indrukwekkende reis door Cambodja!

Lees meer

Waarom met Tico naar Cambodja?

Cambodja is bij veel van onze reisspecialisten een geliefde bestemming. Zij kunnen dan ook met veel enthousiasme uw ideale reis samenstellen!

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat