Logo bg white

Hotels in Cambodja

Alle hotels in Cambodja op een rij.

Op zoek naar het perfecte hotel

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte hotel te vinden.

Zoeken
★★★★★

Cardamom Mountains | Shinta Mani Wild

Dit zeer exclusieve tentenkamp behoort tot Zuidoost-Azië's mooiste accommodaties. Dit is geen hotel, dit is een ervaring! Het kamp, bestaande uit 15 luxueuze en individueel ingerichte tenten (sommigen zelfs met 2 slaapkamers!), is gebouwd aan de oevers van de rivier en wordt omringd door de tropische bossen. Vanuit uw tent heeft u prachtig uitzicht op de kolkende rivier en de kleine watervallen.

Lees meer
★★★★★

Krabey Island | Six Senses

Dit prachtige resort is gelegen op het privé-eiland Krabey voor de kust van Cambodja. Het Six Senses Krabey resort beschikt over 40 luxueuze pool villa's, twee restaurants en een bar, een gigantische spa met fitnessruimte, een privéstrand en buitenzwembad. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van verschillende faciliteiten. U kunt een yoga sessie bijwonen, een ontspannende massagebehandeling nemen of u kunt sporten in het luxe fitnesscentrum. Daarnaast kunt u ook diverse activiteiten ondernemen, zoals excursies naar omliggende gebieden, een nachtelijke sterrenwacht of u kunt een film kijken in de openluchtbioscoop.

Lees meer
★★★★★

Koh Rong | Song Saa Private Island

Dit heerlijke luxe resort is gelegen op een privé-eiland en omgeven door witte zandstranden en tropische koraalriffen. Song Saa Private Island biedt barefoot luxury op zijn best. Het resort beschikt over 24 exclusieve villa's, drie voortreffelijke restaurants, een prachtige spa en een goed uitgeruste fitnessruimte. Gasten kunnen volop genieten van het eilandleven, zowel aan het strand, bij het royale zwembad met uitzicht op de zee, als in hun eigen villa. Het schitterende koraalrif rondom het eiland nodigt uit tot snorkelen en duiken.

Lees meer
★★★★★

Siem Reap | Phum Baitang

Dit prachtige resort is opgebouwd als een traditioneel Cambodjaans dorp, met authentieke Khmer huizen op palen die op wonderlijke wijze zijn omgetoverd tot luxe villa's. Het bevindt zich op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van Siem Reap. Na het verkennen van de stad en de beroemde tempels van Angkor kunt u zich hier terugtrekken in een groene oase.

Lees meer
★★★★

Siem Reap | Jaya House River Park Hotel

Dit exclusieve en kleinschalige hotel ligt in de binnenstad van Siem Reap, op slechts 5 minuten rijden van de ingang van de beroemde Angkor Wat tempel. Het Jaya House River Park Hotel is toegewijd aan maatschappelijke steun en duurzaamheid.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat