Reisprogramma Aqua Mekong Cruise van Cambodja naar Vietnam

1
1

1: Vertrek Aqua Mekong cruise

In de loop van de middag stapt u aan boord van de Aqua Mekong. De komende dagen en nachten verblijft u aan boord van dit zeer comfortabele schip op basis van volpension. Wanneer u aan boord stapt, wordt u van harte welkom geheten door het vriendelijke personeel. Onder het genot van een hapje en een drankje, zet het schip over de Mekong koers in oostelijke richting. Al varend heeft u prachtig uitzicht op de omgeving en kunt u genieten van een zonsondergang op de Mekong rivier. Aan boord wordt u geamuseerd met een traditioneel Khmer Apsara optreden. De Apsara zijn een soort van nimfen welke u wellicht op de muren van enkele tempels in Angkor Wat al heeft ontdekt. ‘s Avonds kunt u genieten van een smakelijk diner en overnacht u aan boord.

  • ★★★★ + Aqua Mekong (3n)

Uw suite aan boord

2
2

2: Welkom in Vietnam!

Vanochtend passeert u de grens met Vietnam. Het schip vaart naar het dorpje Tan Chau waar u van boord gaat. Per Xe Loi (riksja) wordt u rond het dorpje gereden. U kunt er ook voor kiezen om per fiets het rustige eiland Long Khanh te verkennen.

In de middag brengt u een bezoek aan een typisch Mekongdelta dorpje, My An Hung genaamd. Hier wandelt u door diverse plantages en leert u meer over het lokale leven. U krijgt tevens de mogelijkheid om kennis te maken met de lokale bevolking en wordt bij een local thuis uitgenodigd om heerlijk fruit te proeven. Indien u het dorpje graag per fiets wilt verkennen, is dit ook mogelijk.

Video activiteiten Aqua Mekong cruise

3
3

3: De Mekongdelta

Vandaag start u de dag met een bezoek aan het dorpje Binh Thanh waar u meer leert over het weven, de kunst waar dit dorpje bekend om staat. U kunt er vanochtend ook voor kiezen om een bezoek aan de levendige markt van Sa Dec te brengen. U bezoekt dan tevens het 'beroemde' huis van een minnaar van Marguerite Duras.

Terug aan boord zet het schip koerst naar Cai Be, waar u in een sampan (lokaal bootje) stapt en de Mekongdelta verder verkent. U vaart langs eenzame vissers en hun boten over diverse kanaaltjes. In Cai Be kunt u kiezen om een wandeling te maken of per fiets de omgeving te verkennen.

4
4

4: Einde luxe cruise Mekongdelta

Vandaag komt er een einde aan uw heerlijke Aqua Mekong Cruise. U vaart naar het plaatsje My Tho waar u vandaag van boord gaat. Onderweg naar May Tho brengt u nog een bezoek aan de Vinh Trang Pagode, één van de grootste Boeddhistische tempels in de regio.

Bij aankomst in My Tho stapt u over in een auto, waarmee u naar Saigon wordt gereden. Einde van uw arrangement.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat