Logo bg white

Tico's voorbeeldreizen en arrangementen Cambodja

Bent u geïnteresseerd in Cambodja als vakantiebestemming? Bekijk dan onze voorbeeldreizen en arrangementen en laat u inspireren!

Laat u inspireren

Onze reisspecialisten hebben een aantal mooie voorbeeldreizen voor u samengesteld. Deze reizen dienen ter inspiratie en zijn inhoudelijk geheel naar uw wensen aan te passen.

Zoeken
16 dagen
Vanaf € 11.500,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Deluxe

Deze luxe reis Cambodja, laat u in 16 dagen op comfortabele wijze kennismaken met de belangrijkste hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op privé-basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh en de prachtige jungle van het Cardamom National Park. U eindigt uw luxe reis Cambodja met een verblijf in het Song Saa Private Island Resort.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 8.295,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Thailand, Laos & Cambodja

U start deze rondreis Thailand, Laos & Cambodja in Bangkok vanuit waar u vliegt naar Chiang Rai. Per comfortabele cruise reist u over de Mekong naar Luang Prabang gelegen in Laos. Per binnenlandse vlucht reist u naar het bijzondere zuiden van Laos waar u in Champassak en op het eiland Don Khone verblijft. Uw volgende stop is Siem Reap, bekend om de betoverende tempels van Angkor. Via Phnom Penh reist u naar het paradijselijke Koh Rong.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 8.190,– p.p.
december t/m april

Combinatiereis | Vietnam & Cambodja

Ontdekt het prachtige Vietnam in combinatie met een bezoek aan het indrukwekkende Cambodja. U begint uw reis in de Vietnamese hoofdstad Hanoi. Vervolgens verkent u Halong Bay en reist u naar de omgeving van Ninh Binh. In Vietnam bezoekt u tevens de keizerlijke stad Hué en het gezellige plaatsje Hoi An. Per vliegtuig reist u naar Siem Reap in Cambodja waar u een bezoek brengt aan de eeuwenoude Tempels van Angkor. Na uw verblijf in Phnom Penh is het tijd voor de afsluiter aan de Cambodjaanse kust.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 10.810,– p.p.
november t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe reis

Gedurende bijzondere 23-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' maakt u kennis met de hoogtepunten van Laos, Vietnam & Cambodja. Onderweg verblijft u in de meest unieke en exclusieve accommodaties, en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 7.500,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Delight

Deze 18-daagse rondreis Cambodja leidt u langs de hoogtepunten van dit bijzondere land. U start in Siem Reap, wat de uitvalbasis is voor een bezoek aan de wereldberoemde Tempels van Angkor. Vervolgens reist u via Battambang naar de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh. U verkent de jungle van Koh Kong en sluit u uw reis heerlijk af op het paradijselijke eiland Koh Rong.

Lees meer

Waarom met Tico naar Cambodja?

Cambodja is bij veel van onze reisspecialisten een geliefde bestemming. Zij kunnen dan ook met veel enthousiasme uw ideale reis samenstellen!

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat