Logo bg white

Tico's voorbeeldreizen en arrangementen Cambodja

Bent u geïnteresseerd in Cambodja als vakantiebestemming? Bekijk dan onze voorbeeldreizen en arrangementen en laat u inspireren!

Laat u inspireren

Onze reisspecialisten hebben een aantal mooie voorbeeldreizen voor u samengesteld. Deze reizen dienen ter inspiratie en zijn inhoudelijk geheel naar uw wensen aan te passen.

Zoeken
17 dagen
Vanaf € 10.360,– p.p.
December t/m januari

Familiereis | Vietnam & Cambodja (winter)

Ontdek het veelzijdige Vietnam in combinatie met een bezoek aan het indrukwekkende Cambodja. U begint uw reis in Vietnam waar u in de zuidelijke metropool Saigon arriveert. Vervolgens vliegt u naar de hoofdstad Hanoi en reist u naar de prachtig groene omgeving van Mai Chau. Per vliegtuig reist u naar Siem Reap in Cambodja waar u een bezoek brengt aan de eeuwenoude Tempels van Angkor. U reist vervolgens door naar de prachtige Cambodjaanse kust waar u in alle stijl verblijft op een privé-eiland. U sluit deze familiereis Vietnam & Cambodja af in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh vanuit waar u weer terug naar huis vliegt.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 24.650,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Zuidoost-Azië Exclusief

Deze exclusieve Zuidoost-Azië reis laat u kennismaken met de meest exclusieve accommodaties van Thailand, Laos en Cambodja. Op privé-basis bezoekt u onder andere de Thaise hoofdstad Bangkok en de Gouden Driehoek. U maakt een exclusieve cruise naar Luang Prabang in Laos en reist door naar de tempels van Angkor, Cambodja's hoofdstad Phnom Penh en de prachtige jungle van het Cardamom National Park. U eindigt deze exclusieve Zuidoost-Azië reis aan de kust van Cambodja op het privé-eiland Song Saa.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 12.300,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reis | Cambodja Deluxe

Deze luxe reis Cambodja, laat u op comfortabele wijze kennismaken met de belangrijkste hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op privé-basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh en de prachtige jungle van het Cardamom National Park. U eindigt uw luxe reis Cambodja met een verblijf in het Song Saa Private Island Resort.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 9.950,– p.p.
November t/m augustus

Familiereis | Angkor Wat & Vietnam (zomer)

Een prachtige familiereis naar Angkor Wat en Vietnam die u ook goed in de zomervakantie kunt maken. U begint uw reis bij de betoverende tempels van Angkor, gelegen in Cambodja en vliegt vervolgens naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Hier verkent u tevens de prachtige bergen van Mai Chau en de bijzondere kalksteenformaties in Ninh Binh. Vervolgens reist u af naar de historische stad Hoi An en verblijft prachtig aan het strand. U vervolgt de reis naar het het paradijselijke Ninh van Bay en sluit de reis af in de metropool Saigon, in het zuiden van Vietnam.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 12.560,– p.p.
november t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe

Gedurende bijzondere 23-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' maakt u kennis met de hoogtepunten van Laos, Vietnam & Cambodja. Onderweg verblijft u in de meest unieke en exclusieve accommodaties, en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen.

Lees meer

Waarom met Tico naar Cambodja?

Cambodja is bij veel van onze reisspecialisten een geliefde bestemming. Zij kunnen dan ook met veel enthousiasme uw ideale reis samenstellen!

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat