Logo bg white

Kajakken in Antarctica!

11-daags arrangement Antarctica
Vanaf € 850,00 p.p.
November t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Kajakken tussen de ijsbergen

Tijdens sommige Antarctica cruises heeft u de mogelijkheid in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers en onder begeleiding van een deskundige en ervaren Kayak Master, dagelijkse kajaktours te maken. Het expeditie team zal de beste kajakmogelijkheden in het schema inpassen zodat u dagelijks 1,5 uur zult kajakken en (wanneer mogelijk) ook nog wat tijd heeft bij de landing sites. Tijdens uw kajak excursie zal de rest van de gasten een zodiac of wandelexcursie maken. U moet minimaal 16 jaar oud zijn om deel te kunnen nemen aan het kajak programma en u dient ervaring te hebben met kajakken.

De kosten voor het maken van kajakexcursies:


Tijdens verschillende cruises kunt u deelnemen aan kajakexcursies. Terwijl de rest van de passagiers een wandeling of zodiactocht maken gaat u onder professionele begeleiden per kajak op pad.


  • Tijdens de Air Cruise bedragen de kosten voor het kajakken ca. € 850 per persoon.
  • Tijdens de Klassieke Antarctica cruise is het deelnemen aan kajakexcursies tijdens alle Basecamp vertrekken inbegrepen! Tijdens de overige cruises bedragen de kosten ca. € 375 per persoon.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. Wij hebben zelf de schoonheid van Antarctica ervaren en helpen u graag in het verzorgen van deze unieke reis. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Comfortabele expeditieschepen

De expeditieschepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben altijd privé faciliteiten (een eigen douche en toilet). Daarnaast zijn het kleinschalige schepen voor 70 - 200 gasten.

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat