Logo bg white

Kajakken in Antarctica!

4-daags arrangement Antarctica
Vanaf € 890,00 p.p.
November t/m februari
Gemma
Heeft u vragen?
×

Adventure Option: Sea Kayaking


Tijdens alle aangeboden Antarctica cruises heeft u de mogelijkheid de Adventure Option 'Sea Kayaking' toe te voegen. Terwijl de rest van de passagiers een zodiac cruise of wandeling maken, gaat u meerdere keren per cruise in een klein gezelschap (uiteraard onder begeleiding van een deskundige gids) per kajak op pad. Zonder geluid van een motor of andere passagiers, peddelt u in alle rust en stilte langs ijsbergen en gletsjers: een unieke ervaring. Om deel te nemen aan deze Adventure Option dient u ervaring te hebben met kajakken op zee en een wet-exit te kunnen doen. Bent u een beginnend kajakker, dan kunt u beter de Paddelexcursie boeken.


(Foto door David Merron)

Adventure Option kosten | Sea Kayaking:


Tijdens alle Antarctica cruises kunt u kajakken toevoegen aan uw cruise. Terwijl de rest van de passagiers een wandeling of zodiactocht maakt, gaat u meerdere keren per cruise onder professionele begeleiden per kajak op pad. Om deel te kunnen nemen aan deze Adventure Option dient u ervaring te hebben met kajakken op zee.


  • De kosten bedragen: € 890 per persoon.


Omdat beschikbaarheid beperkt is, is het belangrijk deze optionele activiteit direct bij het boeken van de cruise aan te vragen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. Wij hebben zelf de schoonheid van Antarctica ervaren en helpen u graag in het verzorgen van deze unieke reis. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Comfortabele expeditieschepen

De luxe expeditieschepen van Quark Expeditions zijn kleinschalig en van alle gemakken voorzien. Uw dagen zijn gevuld met geweldige excursies, goede maaltijden en interessante lezingen. U bent in goede handen bij de ongelooflijk bekwame, enthousiaste, getalenteerde en deskundige Quark staff en crew!

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise geniet u van de heerlijke faciliteiten aan boord, het unieke landschap en het uitbundige dierenleven. U maakt excursies per zodiac, geniet van goede maaltijden, maakt landingen en aan boord van de Utramarine maakt u tevens helikoptertrips!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat