Logo bg white

Antarctica Air Cruise

8-daagse rondreis door Antarctica
Vanaf € 10.400,00 p.p.
November t/m februari
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Met een Antarctica Air Cruise vliegt u comfortabel naar Antarctica!

Wilt u Antarctica bezoeken maar ziet u op tegen meerdere dagen op open zee, of heeft u wellicht niet veel reisdagen tot uw beschikking? Dan biedt een Air Cruise een perfecte oplossing! Tijdens deze cruises wordt uw tijd optimaal besteed: u vliegt in 2 uur vanuit Punta Arenas naar Antarctica en slaat hiermee de 2-daagse oversteek volledig over. Aangekomen op King George Island wordt u per zodiac naar het expeditieschip gebracht en vaart u de volgende dagen tussen de Zuidelijke Shetlandeilanden en langs het Antarctisch Schiereiland, waarbij u op diverse plaatsen in dit unieke gebied aan land gaat per zodiac. U passeert gigantische ijsbergen en bezoekt diverse pinguïnkolonies. De Antarctica Air Cruise in het kort:

 • U vliegt over de Drake Passage en bespaart hiermee 4 reisdagen op zee.
 • Lezingen: leer over het klimaat, de geschiedenis, de flora en fauna tijdens de lezingen aan boord.
 • Dierenleven: zie pinguïns (in ieder geval kinband-, adelie- en ezelspinguïns), zeeolifanten, walvissen en meer!
 • Excursies: Maak prachtige excursies per zodiac en maak tijdens landingen indrukwekkende wandelingen.
1
1

1: Aankomst Punta Arenas (Chili)

Vandaag dient u om uiterlijk 14:00 uur aanwezig te zijn in Punta Arenas. Wij zijn u wanneer gewenst uiteraard ook graag van dienst met bijpassende vluchten en overige reisonderdelen in Chili. Na aankomst in Punta Arenas heeft een transfer naar uw hotel. Uw overnachting vandaag maakt onderdeel uit van uw cruise arrangement. In de middag maakt u kennis met de medereizigers en het Antarctica expeditieteam en wordt een uitgebreide briefing gegeven in het hotel over alle procedures aan boord. In de avond wacht u een welkomstdiner!

 • ★★★+ hotel: Cabo de Hornos (1n)
2
2

2: Punta Arenas - King George Island - Afvaart

Uw Antarctica avontuur begint vandaag met een vlucht van 2 uur naar King George Eiland. King George is het meest noordelijk gelegen en tevens grootste eiland van de South Shetland Islands. Het vliegtuig waar gebruik van wordt gemaakt is door zijn bouw uitermate geschikt voor de bestemming Antarctica. Na de landing verkent u de Chileense luchtvaartbasis Frei en de Russische basis Bellinghausen. Vanaf het verzamelpunt vertrekt u hierna per zodiac naar het expeditie schip en gaat u aan boord. De komende dagen verblijft u aan boord van uw schip en maakt u dagelijks excursies per zodiac waarin u het continent verkent. Het expeditie team, dat bestaat uit pool specialisten en biologen, zal u tijdens deze reis door middel van lezingen de komende dagen veel informatie verstrekken over dit unieke gebied. Aan boord zijn alle maaltijden en de drankjes tijdens de lunch en het diner inbegrepen.

 • expeditieschip: m/v Ocean Nova of Hebridean Sky (5n – vp)

"Mijn reis naar Antarctica was toch wel de meest bijzondere reis die ik ooit heb gemaakt. Het was in alle opzichten geweldig. Het Antarctisch schiereiland met de vele eilanden en ijsbergen erom heen is overweldigend; desolaat en weids met schitterende gletsjers, ijsformaties in alle soorten en maten en imposante kliffen en rotsformaties. Wat het echt bijzonder maakt is de uiterst professionele organisatie en het zeer toegewijde expeditieteam."
Philippe

Antarctica

3
3

3-6: Antarctica

De komende dagen maakt u kennis met het Antarctisch Schiereiland en de South Shetland Islands. Deze unieke eilandengroep biedt onderdak aan duizenden pinguïns, pelsrobben, zeeolifanten en vogels. Als het weer het toelaat maakt u dagelijks ca. 2 excursies waarbij u in stevige zodiac boten baaien en kanalen verkend, aan land gaat of langs ijsbergen vaart. Het weer en de (ijs)omstandigheden zorgen ervoor dat elke expeditie anders verloopt en telkens verschillende sites zullen worden bezocht. Het expeditie team zal er voor zorgen dat u de mooist mogelijke excursies kunt maken.

Het uitzicht op sneeuw- en ijsbergen die een verstilde wereld vormen is adembenemend. Diepblauwe gletsjers steken trots boven het kristalheldere water uit. U ziet vele vogels en ontmoet vele pinguïns, duizenden in alle soorten: de ezels-, de kinband- en de adéliepinguïn zult u in ieder geval ontmoeten. Daarnaast zult u kennis kunnen maken met de Weddelseal, Crabeter seal en hopelijk ook de zeldzame Leopard seal. Tijdens de momenten dat u niet op excursie bent kunt u rusten in uw hut, een boek lezen op een van de gezamenlijke decks of een van de interessante lezingen en presentaties volgen die worden gegeven door het expeditieteam.

Excursies per zodiac

7
7

7: Terugvlucht naar Punta Arenas

Vandaag komt uw verblijf aan boord van uw schip tot een einde en wordt u teruggevaren naar King George Island. Met zodiac boten wordt u terug naar de luchtmachtbasis Frei gebracht en vanaf hier vliegt u terug naar Punta Arenas. Op de luchthaven staat een transfer op u te wachten die u naar uw hotel in Punta Arenas zal brengen. Deze overnachting is nog onderdeel van uw Antarctica programma.

 • ★★★+ Cabo de Hornos (1n)
8
8

8: Punta Arenas

Vandaag is uw cruiseprogramma tot een einde gekomen en kunt u de terugreis inzetten of uw reis vervolgen door Chili. Natuurlijk kan Tico voorafgaand of aansluitend aan deze reis een arrangement in Chili en/of Argentinië voor u samenstellen. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Prijsindicatie van deze Antarctica reis


Voor deze 8-daagse Antarctica Air Cruise gelden de volgende indicatie reissommen voor de Ocean Nova vertrekken:

 • € 9.550 per persoon (voor verblijf in een 3-persoons hut)
 • € 10.400 per persoon (voor verblijf in een 2-persoons hut)
 • € 13.750 per persoon (voor verblijf in een 1-persoons hut)


De volgende indicatie reissommen zijn van toepassing voor de Hebridean Sky vertrekken:

 • € 10.900 per persoon (voor verblijf in een triple suite)
 • € 12.500 per persoon (voor verblijf in een window suite)
 • € 13.250 per persoon (voor verblijf in een promenade suite)
 • € 14.250 per persoon (voor verblijf in een deluxe suite)
 • € 15.100 per persoon (voor verblijf in een veranda suite)
 • € 17.620 per persoon (voor verblijf in een penthouse suite)
 • € 20.100 per persoon (voor verblijf in een owners suite)
 • € 20.100 per persoon (voor verblijf in een single suite)


Wij informeren u graag over de beschikbaarheid en de exacte prijs die van toepassing is voor uw cruise. Houdt u er rekening mee dat Antarctica cruises populair zijn en u zo spoedig mogelijk dient te zijn met uw verzoek. Wanneer u een offerte bij ons opvraagt nemen wij een vrijblijvende optie op een hut naar keuze en werken wij een mooie offerte voor u uit inclusief de reissom. Wanneer gewenst zijn we u ook van dienst met bijpassende vluchten en aanvullende reisonderdelen.


* Deze vertrekken zijn Polar Circle cruises waarbij de cruise 2 dagen langer duurt en het schip u ten zuiden van de poolcirkel zal brengen.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Welke vluchten passen mooi bij deze cruises?

U kunt enkel de cruise naar wens bij ons boeken, maar wij zijn u natuurlijk ook graag van dienst met mooie bijpassende vluchten en eventueel een uitgebreider bezoek aan Chili!

Uniek arrangement
9 dagen
Vanaf € 2.500,– p.p.
November t/m maart

Antarctica arrangement | Vluchten via Chili

Dit vluchten arrangement kunt u combineren met alle Antarctica Air Cruises. Alle Air Cruise programma’s vertrekken vanuit Punta Arenas, de zuidelijkst gelegen stad van Chili. Tijdens dit vluchtarrangement zijn alle vluchten en een verblijf in Santiago de Chile inbegrepen.

Lees meer

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. Wij hebben zelf de schoonheid van Antarctica ervaren en helpen u graag in het verzorgen van deze unieke reis. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Comfortabele expeditieschepen

De expeditieschepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben altijd privé faciliteiten (een eigen douche en toilet). Daarnaast zijn het kleinschalige schepen voor 70 - 200 gasten.

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat