Logo bg white

Poolreizen

Antarctica cruises

Beste reistijd November t/m maart

Tico Reizen organiseert Antarctica cruises én cruises naar de Falkland eilanden en South Georgia. Maak kennis met deze unieke gebied en het fantastische dierenleven!

Onvergetelijke cruises naar Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden

Antarctica is het continent rond de Zuidpool van de aarde en kent extreme klimatologische omstandigheden. Het landschap is uniek en biedt panorama’s van onvoorstelbaar grote ijsbergen. Maar de voornaamste reden van een bezoek aan Antarctica is toch wel het aanwezige dierenleven. Tijdens alle cruises zult u kennismaken met grote kolonies pinguïns, zeeleeuwen, zeeolifanten, albatrossen en wellicht walvissen en orka’s.

Alle reizen naar het Antarctisch gebied die Tico aanbiedt, beginnen in Zuid-Amerika (Argentinië of Chili). Het aanbod van cruises is gevarieerd en biedt u de mogelijkheid niet alleen kennis te maken met Antarctica, maar ook met South Georgia en de Falklandeilanden!

Antarctica cruises

Via Tico kunt u vele prachtige cruises boeken die u laten kennismaken met Antarctica en/of South Georgia en de Falklandeilanden. Wij werken samen met verschillende agenten waarbij de service en kwaliteit voorop staan!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
8 dagen
Vanaf € 11.900,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Air Cruise

Tijdens de Air Cruises vliegt u vanuit het zuiden van Chili naar Antarctica. Hiermee slaat u de oversteek over de Drake Passage over en kunt u direct beginnen aan de cruise!

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 8.730,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Explorer Cruise

De Antarctic Explorer cruise is de klassieke Antarctica cruise die u in 11 of 12 dagen kennis laat maken met Antarctica. U steekt de Drake Passage over en heeft meerdere dagen om dit unieke continent te verkennen!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 15.370,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Falklands, South Georgia & Antarctica

Deze Antarctica reis laat u kennis maken met de Falkland Eilanden, South Georgia, de Zuid-Shetland Eilanden en het Antarctisch Schiereiland. Dit is dé cruise voor vogelliefhebbers!

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 11.575,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Crossing the Cricle

Tijdens deze Antarctica reis bezoekt u in 14 dagen het Antarctisch schiereiland, de Zuid-Shetland Eilanden en vaart u tevens over de zuidpoolcirkel!


Lees meer
11 dagen
Vanaf € 9.515,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Keizerspinguïn Cruise

Deze Antarctica reis laat u in 10 of 11 dagen kennis maken met de Weddel lSea en de oostelijke kant van deZuid-Shetland Eilanden.

Lees meer
Uniek arrangement
8 dagen
Vanaf € 2.440,– p.p.
November t/m maart

Antarctica arrangement | Vluchten via Argentinië

Dit vluchten arrangement kunt u combineren met alle Antarctica reizen die vertrekken vanuit Ushuaia, gelegen in het zuiden van Argentinië. Met dit arrangement brengt u een bezoek aan Buenos Aires en Ushuaia en zijn alle vluchten inbegrepen.

Lees meer
Uniek arrangement
9 dagen
Vanaf € 2.415,– p.p.
November t/m maart

Antarctica arrangement | Vluchten via Chili

Dit vluchten arrangement kunt u combineren met alle Antarctica Air Cruises. Alle Air Cruise programma’s vertrekken vanuit Punta Arenas, de zuidelijkst gelegen stad van Chili. Tijdens dit vluchtarrangement zijn alle vluchten en een verblijf in Santiago de Chile inbegrepen.

Lees meer

Onvergetelijke Antarctica cruises!

Het continent is bijna geheel bedekt met ijs. De enorme ijsschotsen, waarvan het grootste gedeelte zelfs onder water ligt, bieden de bezoeker een spectaculair panorama. Maar de grootste reden voor een bezoek aan Antarctica is voor de meeste mensen het aanwezige dierenleven!

"Mijn reis naar Antartica was toch wel de meest bijzondere reis die ik ooit heb gemaakt. Het was in alle opzichten geweldig. Het Antarctisch schiereiland met de vele eilanden en ijsbergen erom heen is overweldigend; desolaat en weids met schitterende gletsjers, ijsformaties in alle soorten en maten en imposante kliffen en rotsformaties. Wat het echt bijzonder maakt is de uiterst professionele organisatie en het zeer toegewijde expeditieteam."
Philippe

Ondanks het feit dat Antarctica slechts een beperkt aantal inheemse diersoorten kent, zijn deze zeer speciaal en specifiek voor dit gebied: het zijn immers deze unieke dieren die kunnen overleven in dit extreme klimaat. Antarctica kent enorme pinguïn kolonies tot wel tienduizenden per kolonie waaronder o.a. ezels-, kinband-, adélie-, konings- en keizerspinguïns. Maar u vindt hier ook walvissen, orka’s, dolfijnen, zeehonden en -olifanten, diverse zeevogels en het zeldzame zeeluipaard.

Expeditiecruises op maat

Wij zijn u graag van dienst met een prachtige Antarctica cruise. Maak op een comfortabele manier kennis met het onvergetelijke Antarctica, South Georgia en/of de Falklandeilanden!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Comfortabele expeditieschepen

De expeditieschepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben altijd privé faciliteiten (een eigen douche en toilet). Daarnaast zijn het kleinschalige schepen voor 70 - 200 gasten.

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat