Logo bg white

Adventure Options aan boord van de Ultramarine

1-daags arrangement Antarctica
Vanaf € 370,00 p.p.
December t/m Februari
Gemma
Heeft u vragen?
×

Excursies, exclusief voor gasten aan boord van de Ultramarine


Het nieuwste schip van Quark Expeditions is de Ultramarine. Dit gloednieuwe schip is uitgerust met 2 x tweemotorige helikopters, waardoor er vanaf dit schip geweldige en unieke helikopterexcursies mogelijk zijn! Hoewel het Antarctische landschap vanaf de zee al spectaculair is, is het landschap vanuit een helikopter nog adembenemender. Wanneer u deelneemt aan een Ultramarine cruise, is één helikoptertrip van 10 tot 15 minuten bij de reis inbegrepen. Let op: alle helikopteroperaties zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het weer en de logistiek.

Los van de inbegrepen helikopterexcursie, kunt u wanneer u deelneemt aan een Ultramarine cruise ook de volgende helikopter Adventure Options bijboeken:

  • Exclusieve Heli-Landing. Tijdens deze excursie wordt u afgezet in een gebied dat alleen veilig bereikbaar is per helikopter. Verwacht tijdens de vlucht adembenemende panoramische uitzichten en na landing kunt u achterover leunen, ontspannen en genieten van de pracht van Antarctica.
  • Alpine Heli-Trekking. Tijdens de Alpine Trekking gaat u in een klein groepje op trektocht in een gebied dat alleen bereikbaar is per helikopter. Nadat u op het beginpunt van de trekking bent afgezet maakt u een mooie wandeling, trektocht of sneeuwschoentocht (afhankelijk van de omstandigheden). Aan het einde van de trekking wordt u weer opgehaald.

Adventure Option kosten | Heli-Landing en Heli-Trekking:


Tijdens de Ultramarine cruises is een helikopterexcursie inbegrepen van 10 - 15 minuten. Daarnaast kunt u ook een van de Adventure Options bijboeken. Terwijl de rest van de passagiers aan boord van het schip blijven of op excursie gaan, gaat u onder begeleiding op pad voor een unieke helikopter excursie!

  • De kosten bedragen € 360 per persoon voor de Exclusieve Heli-Landing.
  • De kosten bedragen € 450 per persoon voor de Alpine Heli-Trekking.


Omdat de beschikbaarheid beperkt is, is het belangrijk deze optionele activiteit direct bij het boeken van de cruise aan te vragen. Let op: alle helikopteroperaties zijn onder voorbehoud en afhankelijk van het weer en de logistiek.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat