Logo bg white

Kamperen op Antarctica

1-daags arrangement Antarctica
Vanaf € 260,00 p.p.
Oktober t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Adventure Option: kamperen op Antarctica


U kunt uw Antarctica cruise naar een nóg hoger niveau brengen met een once-in-a-lifetime kampeeravontuur op Antarctica! Dit is een van de beste manieren om Antarctica in een intieme, verstilde setting te ervaren. Op diverse cruises is het mogelijk te kiezen voor deze Adventure Option. Het is niet nodig ervaring te hebben met kamperen en al het materiaal (waaronder een bijzonder warme slaapzak) wordt door de cruisemaatschappij verzorgd. U kunt kiezen voor een nacht in een warme slaapzak of we kunnen (beschikbaarheid beperkt!) een tent aanvragen. Het kamperen wordt begeleid door deskundige gidsen. Kamperen is mogelijk op veel Antarctica reizen die in het vroege seizoen plaatsvinden (oktober t/m januari).

De kampeermogelijkheden zijn beperkt beschikbaar (en populair), dus boek zo vroeg mogelijk om zeker te zijn van uw plaats.

Adventure Option kosten | Kamperen:


Tijdens verschillende cruises kunt u deelnemen aan eenmalig kampeeravontuur. Terwijl de rest van de passagiers aan boord van het schip blijven, gaat u onder begeleiden op pad voor een unieke overnachting op het Antarctica ijs.

  • De kosten bedragen € 260 per persoon


Omdat beschikbaarheid beperkt is, is het belangrijk deze optionele activiteit direct bij het boeken van de cruise aan te vragen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. Wij hebben zelf de schoonheid van Antarctica ervaren en helpen u graag in het verzorgen van deze unieke reis. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Comfortabele expeditieschepen

De expeditieschepen van Quark Expeditions zijn van alle gemakken voorzien en hebben altijd privé faciliteiten. Daarnaast zijn het kleinschalige schepen en is de service aan boord uitstekend!

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat