Logo bg white

Kamperen op Antarctica

11-daags arrangement Antarctica
Vanaf € 150,00 p.p.
November t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Kamperen op Antarctica

U kunt uw Antarctica cruise nog specialer maken door een nachtje te kamperen! Op diverse vertrekken is het mogelijk te kiezen voor deze optionele activiteit (wij informeren u graag tijdens welke cruises dit mogelijk is). Het is niet nodig ervaring te hebben met kamperen en al het materiaal (waaronder een bijzonder warme slaapzak) wordt door de cruisemaatschappij verzorgd! Wel wordt van u verwacht dat u helpt met het opzetten en afbreken van de tent. Het kamperen wordt begeleid door deskundige gidsen.

De kosten voor het kamperen op Antarctica:


Tijdens verschillende cruises kunt u deelnemen aan kampeeravontuur. Terwijl de rest van de passagiers aan boord van het schip blijven, gaat u onder professionele begeleiden op pad voor een unieke overnachting op het Antarctica ijs.

  • Tijdens de Klassieke Antarctica cruise is het kamperen tijdens alle Basecamp vertrekken inbegrepen! Tijdens de overige cruises bedragen de kosten ca. € 150 per persoon.

Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. Wij hebben zelf de schoonheid van Antarctica ervaren en helpen u graag in het verzorgen van deze unieke reis. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Comfortabele expeditieschepen

De expeditieschepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben altijd privé faciliteiten (een eigen douche en toilet). Daarnaast zijn het kleinschalige schepen voor 70 - 200 gasten.

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat