Logo bg white

Keizerspinguins cruise naar Snow Hill

14-daagse rondreis door Antarctica
Vanaf € 25.900,00 p.p.
November
Gemma
Heeft u vragen?
×

Unieke cruise naar Snow Hill Island in de Weddellzee


Tijdens deze cruise brengt u een bezoek aan Snow Hill Island, gelegen voor de oostkust van het Antarctisch Schiereiland. Snow Hill Island is de thuisbasis van een kolonie van ongeveer 10.000 keizerspinguïns. De keizerspinguïn is de grootste pinguïnsoort en ze zijn gemiddeld 120 cm. De overlevings- en voortplantingsgewoonten van de keizerspinguïn zijn fascinerend. Ze zijn de enige pinguïnsoort die broedt op ijs in plaats van aan de kust en hierbij doorstaan ze tijdens de Antarctische winter temperaturen van tot wel -60°C.

Alles staat tijdens deze 14-daagse cruise in het teken van het bezoeken van deze indrukwekkende kolonie. In seizoen 2023-2024 vaart de Ultramarine tweemaal uit en wel op 12 en 24 november. Na het oversteken van de Drake Passage navigeert het luxe poolschip door de Weddellzee. Aangezien de kolonie ver van de kust ligt, zal u het laatste stuk per helikoptervlucht afleggen en wacht u vervolgens een wandeling naar de keizerspinguïnkolonie. Een indrukwekkende cruise met maar één (of beter gezegd: 10.000) goede reden!


1
1

1: Buenos Aires


Deze bijzondere Snow Hill Island cruise start met een overnachting in Buenos Aires. Wanneer u een reisvoorstel bij ons opvraagt, ontvangt u een uitwerking van het programma en - wanneer u dat wenst - voegen we graag bijpassende vluchten voor u toe naar Argentinië. Ook kunnen we een verlengd verblijf in Buenos Aires van harte aanbevelen.

Breng een bezoek aan de levendige wijken van Palermo, Recoleta, San Telmo of Puerto Madero. Bezoek het beroemde Teatro Colon, een van de meest prestigieuze operagebouwen ter wereld en plan een middag in voor een bezoek aan het Museo Nacional de Bellas Artes of het MALBA, het Museum voor Latijns-Amerikaanse Kunst, om ondergedompeld te worden in de schatten van hedendaagse kunstenaars uit de regio.

  • Accommodatie in Buenos Aires (1 nacht)
2
2

2: Afvaart Cruise


Na een vroeg ontbijt heeft u een transfer naar de internationale luchthaven van Buenos Aires. U vliegt naar Ushuaia en heeft hier tijd voor een korte verkenning van de zuidelijkst gelegen stad ter wereld. Doorgaans vindt de inscheping om 16:00 uur plaats. Eenmaal aan boord maakt u kennis met uw hut, de crew, de leden van het expeditieteam en natuurlijk de overige passagiers. De komende 12 nachten verblijft u aan boord van het schip en de hut naar keuze op basis van volpension en zijn alle excursies en presentaties inbegrepen.

3
3

3 - 5: Drake Passage & Weddel Sea


De komende dagen steekt u de zeestraat tussen het het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika en Antarctica over. Deze 1.000 km lange zeestraat heet de Drake Passage en is vernoemd naar de Britse zeevaarder Sir Francis Drake. Na de Drake navigeert de Ultramarine door de Wessel Sea.

Uw dagen op zee zijn gevuld met presentaties die u optioneel kunt bijwonen. De presentaties worden gegeven door het enthousiaste en deskundige expeditie team. Tijdens de presentaties wordt informatie gegeven over het 7e continent, de geografie, het dierenleven, ontvangt u fotografie tips en leert u over de eerste ontdekkingstochten. U kunt de presentatie in het Ambassadors Theater bijwonen, maar u kunt ze ook op de flat screen TV in uw ruime hut volgen. Met al deze informatie op zak kunt u - eenmaal aangekomen bij Antarctica - goed voorbereid en geïnformeerd op pad. Er staan vele smakelijke maaltijden voor u op het programma en u kunt gebruikmaken van de lounge, bibliotheek, gym, sauna of optioneel een massage boeken.

"Enkele dagen geleden ben ik thuis gekomen na een fantastische, indrukwekkende en overweldigende reis door Argentinië en Antarctica. Alles was prima geregeld en is goed verlopen. De hotels waren goed en erg leuk. Ik wil Tico heel hartelijk danken voor het organiseren van mijn reis."
Jeannette
Blank
6
6

6 - 10: Weddel Sea en Snow Hill Island


De dikte van het ijs bepaalt hoe ver de Ultramarine Snow Hill Island kan naderen. Vanaf het punt waarop het schip niet meer verder kan varen, zullen de helikopters het overnemen. Deze cruise wordt slechts 2 x per jaar aangeboden, beide in november. Dit is de beste tijd voor een bezoek omdat de ijscondities over het algemeen goed zijn én het is in november mogelijk de pas uitgekomen babypinguïns te observeren voordat ze zich verspreiden.

Het bezoek aan de kolonie blijft altijd onzeker en zal gepaard moeten gaan met een zekere avontuurlijke mindset. Alle gasten gaan kleine groepjes op weg naar Snow Hill. Dit avontuur begint met een helikopter transfer die een landschap zal tonen van besneeuwde toppen en enorme ijsbergen. De helikopters landen op een flinke afstand van de kolonie om de vogels niet te storen. Na de landing zal uw kleine gezelschap lopend de legendarische keizerspinguïn kolonie benaderen. En dan zijn er als absolute beloning: de kolonie van duizenden en duizenden zeldzame keizerspinguïns.

Het doel van de cruise is om iedere passagier eenmaal naar de kolonie te laten afreizen. Tijdens de dagen die de Ultramarine in de Weddel Sea ligt, zijn de dagen gevuld met excursies. Dagelijks wordt u geïnformeerd over de excursies waar u aan kunt deelnemen. Elke dag en elke excursie zal verrassingen met zich meebrengen en u zal ongetwijfeld worden overdonderd door de schoonheid van Antarctica. Ieder vertrek staat er ook een polar plunge op het programma. Deze duik in het ijskoude water is uiteraard optioneel, maar een once in a lifetime ervaring! Naast de vele inbegrepen activiteiten is het ook mogelijk een van de volgende Adventure Excursions bij te boeken: sea kayakking, kamperen of suppen. Wij informeren u graag over deze opties en de beschikbaarheid!


11
11

11 - 13: Weddel Sea & Drake Passage


U neemt afscheid van de laatste ijsbergen en vaart over de Weddel Sea terug naar de Drake Passage. U heeft alle tijd om na te genieten en na te praten over de hopelijk prachtige excursies en ervaringen, foto's uit te wisselen met medereizigers en vanaf het dek te kijken naar de zeevogels die het expeditieschip vergezellen. Het Expedition Team zal weer deverse presentaties geven die u kunt bijwonen en tussendoor kunt u genieten van de goede maaltijden, uw hut, de spa en de gezamenlijke ruimtes aan boord.

14
14

14: Aankomst Ushuaia


Na een laatste ontbijt en is het tijd om afscheid te nemen van de overige passagiers, het Expeditie Team en de crew. Met een prachtige ervaring, de gele Quark Expedtions jas en een digitaal fotoverslag van Quark rijker, verlaat u het schip. U wordt met een groepstransfer naar de luchthaven van Ushuaia gebracht en vliegt terug naar Buenos Aires.

Mocht u extra reisdagen tot uw beschikking hebben, dan kunnen we een prachtig programma voor u uitwerken en bijvoorbeeld een bezoek aan El Chaltén en El Calafate toevoegen.

Vertrekken en prijsindicaties voor deze Keizerspinguïn cruise:


Deze Snow Hill Island Cruise wordt aangeboden in samenwerking met onze partner en poolspecialist Quark Expeditions. Dit cruiseprogramma wordt uitgevoerd aan boord van de Ultramarine. Let op: met zeer grote regelmatig gelden er kortingen op de standaard tarieven. Vraagt u een offerte bij ons op zodat we de beschikbaarheid en kortingen voor u kunnen bekijken?

Prijzen voor deze Snow Hill Island cruise seizoen 2023-2024:


  • 12-nov-23 - 25-mrt-23 (14 dagen) | Ultramarine: € 25.900 per persoon
  • 24-nov-23 - 07-dec-23 (14 dagen) | Ultramarine: € 25.900 per persoon
  • Transfer package: € 900 per persoon


Opmerkingen:


  • Bovenstaande tarief is inclusief: alle zodiac- en wandelexcursies conform het programma en inclusief alle maaltijden, snacks en frisdrank aan boord (plus een selectie bier en wijn tijdens het diner). Vele presentaties gegeven door het expeditieteam, waterdichte laarzen in bruikleen tijdens de cruise, de Quark parka die in uw gewenste maat zal klaarliggen en een digitaal foto dagboek van uw cruise.
  • Bovenstaande tarief is exclusief: vluchten en overige arrangementen in Argentinië. Neemt u contact met ons op voor een prachtig programma voor of na uw cruise?
  • Wanneer de Transfer package is toegevoegd, zijn de overnachting in Buenos Aires en de vluchten Buenos Aires - Ushuaia en v.v. tevens inbegrepen.
  • De prijzen aan boord van de Ultramarine zijn gebaseerd op een Explorer Suite. De prijzen zijn gebaseerd op tweepersoons hutten. Wij informeren u graag over de kosten en beschikbaarheid van andere cabin categorieën, single of triple verblijven.
  • Geïnteresseerd in een Antarctica cruise die in seizoen 2024-2025 plaatsvindt? Dan vernemen we het graag en informeren we u over de vertrektijden en prijzen!


Neemt u contact met ons op voor een offerte? Wij controleren de beschikbaarheid van de gewenste cruise en informeren u over eventuele mooie kortingen die van toepassing zijn.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Antarctica

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn actief in het aanbieden van privé reizen op maat sinds 1993 en zijn dan ook goed bekend met de bestemmingen die we aanbieden. Wij hebben zelf de schoonheid van Antarctica en de geweldige service van Quark Expeditions ervaren en helpen u graag in het verzorgen van deze unieke reis. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Aanvullend programma

Niet alleen assisteren we met het vinden van de best passende Antarctica cruise, ook helpen we u (wanneer gewenst) graag met de vluchten en een schitterende Argentinië programma. Afhankelijk van uw wensen ontvangt u van ons een reisprogramma gebaseerd op de mooiste Argentijnse lodges.

Comfortabele expeditieschepen

De luxe expeditieschepen van Quark Expeditions zijn kleinschalig en van alle gemakken voorzien. Uw dagen zijn gevuld met geweldige excursies, goede maaltijden en interessante lezingen. U bent in goede handen bij de ongelooflijk bekwame, enthousiaste, getalenteerde en deskundige Quark staff en crew!

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise geniet u van de heerlijke faciliteiten aan boord, het unieke landschap en het uitbundige dierenleven. U geniet van goede maaltijden, maakt dagelijks meerdere excursies per zodiac, maakt landingen en u kunt optioneel unieke Adventure Excursions toevoegen!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat