Logo bg white

Soneva Kiri, luxe op Koh Kood

4-daags arrangement Thailand
Vanaf € 5.750,00 p.p.
november t/m april
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Soneva Kiri op Koh Kood

Het eiland Koh Kood ligt ten zuidwesten van Bangkok en wordt grotendeels bedekt door jungle, daarnaast heeft het prachtige stranden. Het is één van de grootste eilanden van Thailand maar door de kleine populatie, is het een waar paradijs. Tijdens dit heerlijke arrangement wordt u per cessna van Bangkok naar het resort gevlogen. Eenmaal aangekomen op het eiland wordt u opgewacht door het uiterst vriendelijke personeel en naar uw aangename villa gebracht.


Koh Kood in luxe

Soneva Kiri heeft een aantal prachtige luxe villa's. De villa's zijn gebouwd van natuurlijke materialen en met oog voor de omgeving. Daarnaast zijn de villa's van alle gemakken voorzien, en beschikken ze allemaal over een eigen zwembad. U kunt zich hier dan ook helemaal afzonderen en ultiem tot rust komen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Soneva Kiri

Vanochtend reist u per cessna van de luchthaven van Bangkok naar Soneva Kiri, gelegen op Koh Kood (ook wel Ko Kut genoemd). Het eiland Koh Kood ligt ten zuidwesten van Bangkok, nabij de grens met Cambodja en bestaat grotendeels nog uit jungle en prachtige uitgestrekte stranden. Uw unieke accommodatie Soneva Kiri ligt op een afgelegen stuk van het eiland en biedt een mix van luxe en de authentieke Thaise ervaring.

Bij aankomst wordt u opgewacht door de vriendelijke crew en naar uw zeer aangename villa gebracht. De rest van de middag heeft u vrij te besteden. U kunt de komende dagen heerlijk ontspannen en genieten van dit prachtige eiland.

  • ★★★★★ Soneva Kiri (3n - beach pool villa suite)

Uw buiten badkamer

2
2

2 & 3: Koh Kood

Vrije dagen op het eiland die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt heerlijk ontspannen bij uw aangename strand villa en uw privé zwembad of u kunt er op uittrekken om het eiland en de omgeving te verkennen. Zo kunt u wandelen door de jungle, zeilen, mountain biken, snorkelen of duiken. Informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden en kosten.

U kunt er deze dagen ook op eigen gelegenheid op uittrekken. Op Koh Kood vind je nog veel ongerepte stranden die je voor je alleen hebt. Er zijn ook een aantal watervallen. Bijvoorbeeld de Khlong Chao waterval die eenvoudig te bereiken is.

Tip (niet inbegrepen):
Probeert u ook eens het ‘treepod dining’. Een zeer unieke ervaring waarbij u dineert in een hangend bamboehuisje in de top van een boom. U bevindt zich hier in het regenwoud en kijkt uit over de rotsachtige kustlijn van het eiland. Uw diner wordt per zip-line naar u gebracht. Het is eventueel ook mogelijk om hier een high tea te houden. Informeert u bij de receptie naar de kosten.

Treepod Dining

4
4

4: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw heerlijke verblijf op Koh Kood. Per cessna vliegt u weer terug naar Bangkok waar uw arrangement tot een einde komt.

Prijsindicatie voor dit Soneva Kiri Koh Kood strandverlenging arrangement

Voor dit 4-daagse Soneva Kiri Koh Kood arrangement in het zuidwesten van Thailand geldt een indicatie reissom van € 5.750 per persoon (bij deelname van 2 personen) en is op basis van verblijf in een Beach Pool Villa Suite inclusief ontbijt. Tevens zijn de cessna vluchtjes van- en naar Bangkok inbegrepen (niet op privébasis).

Het is niet mogelijk om deze strandverlenging Koh Kood los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen voor u op in uw unieke reisplan op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Thailand.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Thailand

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Thailand?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Thailand reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat