Logo bg white

Laguna Garzón Lodge in Uruguay

3-daags arrangement Uruguay
Vanaf € 200,00 p.p.
December t/m februari

De bijzondere Laguna Garzón Lodge

Aan de kust van Uruguay bevinden zich vele mooie kustplaatsen, waarvan José Ignacio, La Barra en Punta del Este de bekendste zijn. De rust- en natuurzoeker kan echter beter terecht bij de nabijgelegen lagune Garzón.

U verblijft hier op een heerlijk rustige plek, te midden van de natuur en kunt vanaf uw eigen veranda genieten van mooie zonsondergangen. De suites dobberen op het kalme water en zijn met elkaar en het restaurant verbonden met houten looppaden. Bij het verblijf is ontbijt inbegrepen wat u nuttigt bij het naastgelegen restaurant ‘Garzuana’. Dagelijks leveren de vissers, die deze baai al tientallen jaren bewonen, verse vis aan het restaurant. Op korte afstand lopen van de suites ligt een rustig zandstrand en een natuurreservaat. In de omgeving kunt u diverse natuuractiviteiten boeken zoals bird-watching tours, paardrijden, trekkings, vissen of watersporten. De suites hebben een slaapkamer met kledingkast, badkamer met douche en toilet, privé veranda en airconditioning. Er is wifi aanwezig in de suites.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Laguna Garzón

Op 30 km van Punta del Este ligt Laguna Garzón, een van de vele vogelrijke lagunes van Uruguay. Aan dit meer liggen de 12 prachtige drijvende suites van de Laguna Garzón Lodge. U bereikt de lagune via een gratis veerpontje en parkeert uw huurauto nabij de receptie. Middels stevige houten vlonders bereikt u de drijvende suite en het bijbehorende restaurant.

  • ★★★★ Laguna Garzón Lodge (2n)

Laguna Garzón Lodge

2
2

2: Laguna Garzón

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. Bij de lodge kunt u diverse natuuractiviteiten boeken zoals paardrijden, bird-watching tours, vissen, trekkings of watersporten. In de buurt van de suite treft u tevens mooie stranden aan die u gemakkelijk te voet bereikt.

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt verlaat u deze prachtige plek. Met de veerpont wordt u naar het vasteland gevaren en kunt u uw reis naar eigen wens voortzetten.

Wat kunt u van Tico verwachten?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel en worden op maat gemaakt. U kunt voorbeeldreizen en unieke arrangementen onderling met elkaar combineren. Wij kennen de bestemmingen en de accommodaties goed en adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Uruguay reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten - Uruguay

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Uruguay u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat