Logo bg white

Afrika

Luxe vakantie Seychellen

Beste reistijd Maart t/m november

De Seychellen bestaan uit 115 eilanden, gelegen in de Indische Oceaan. Dé bestemming voor een heerlijk bezoek aan een (onbewoond) eiland.

Een schitterende Seychellen vakantie op maat


De Seychellen: een indrukwekkende archipel met maarliefst 115 paradijselijke eilanden. De eilandengroep ligt ten oosten van het vasteland van Afrika en ten noorden van Madagaskar. De grootste eilanden zijn Mahé, Pralin, Silhouette en La Digue waarvan het grootste eiland (Mahé) ongeveer net zo groot is als het Nederlandse Waddeneiland Texel. Op de vele koraaleilanden en de tientallen granieten eilanden bevinden zich schitterende accommodaties, uitgestrekte stranden en een onverwachts uitbundige natuur.

Begin oktober is Tico's reisspecialist Gemma Hanrath teruggekomen van een reis naar de Seychellen. Ze heeft de eilanden Mahé, Pralin, La Digue, Silhouette en Round Island bezocht en uiteraard de mooiste accommodaties bezocht en vergeleken. De mooiste eilanden en de meest indrukwekkende accommodaties worden opgenomen in een compleet aanbod voorbeeldreizen en arrangementen. Binnenkort zal het gehele aanbod op onze website terug te vinden zijn.

De mooiste Seychellen arrangementen en voorbeeldreizen

Wij hebben de mooiste eilanden en de mooiste accommodaties voor u geselecteerd en verwerkt in een prachtig aanbod voorbeeldreizen en arrangementen (uitgelichte accommodaties). Deze programma's dienen ter inspiratie en passen wij eventueel graag nog aan op uw wensen. Hopelijk raakt u geïnspireerd door (een van) onze voorbeeldreizen en arrangementen!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Uniek arrangement
4 dagen
Prijs op aanvraag
Gehele jaar

Seychellen arrangement | North Island Seychelles

Exclusiever en luxer kunt u niet verblijven op de Seychellen. North Island is een fantastisch eiland met een unieke luxe lodge. De 11 villa’s zijn met hun 450 m2 bijzonder ruim, bieden veel privacy en liggen enkele tientallen meters van zee. Op het kleine eiland is geen enkele auto te vinden en zowel het personeel als de gasten verplaatsen zich te voet, met de fiets of met golfkarretjes. Niet verwonderlijk dat deze lodge met zijn unieke concept en alle geboden privacy in is trek bij beroemdheden!

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 5.200,– p.p.
Gehele jaar

Seychellen reizen | Seychellen Delight

De Seychellen Delight is een schitterende reis waarbij u de drie hoofdeilanden van de Seychellen verkent. Dit eilandhoppen programma zorgt ervoor dat u op leuke en comfortabele wijze zowel op Praslin, La Digue als Silhouette Island zal verblijven. U reist tussen de eilanden met comfortabele binnenlandse vluchtjes en veerboten en alle transfers zijn verzorgd. De Seychellen Delight biedt een prachtige kans kennis te maken met de verschillende sferen, stranden en bezienswaardigheden op deze drie heerlijke eilanden!

Lees meer
Uniek arrangement
7 dagen
Vanaf € 2.300,– p.p.
Gehele jaar

Seychellen arrangement | Sea Monkey

De luxe privé villa Sea Monkey is gelegen op hoofdeiland Mahé. De villa is zeer ruim en uitgerust met 4 slaapkamers, een grote woonkamer, vele terrassen, een groot zwembad, eigen strandje en grote keuken. U kunt de villa boeken op basis van 2, 3 of 4 slaapkamers en alle maaltijden zijn verzorgd. Sea Monkey is uniek in zijn soort en een absolute aanrader!

Lees meer
Uniek arrangement
7 dagen
Op aanvraag
Gehele jaar

Seychellen arrangement | Four Seasons at Desroches

Four Seasons at Desroches Island is als enige lodge gelegen op Desroches Island, 230 ten zuidwesten van het hoofdeiland Mahé. Desroches is een schitterend 400 hectare groot koraaleiland met 14 km aan wit zandstrand. De lodge biedt 71 accommodaties aan bestaande uit bungalows, villa's, suites en huizen; allen met een eigen zwembad en dichtbij het strand gelegen.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 4.700,– p.p.
Gehele jaar

Seychellen reizen | Familiereis Seychellen

Bent u van plan met uw kinderen af te reizen naar de Seychellen? Een fantastische keuze! Door het geringe tijdsverschil, de fantastische stranden, de kindvriendelijke bevolking en het ruime aanbod aan accommodaties zijn de Seychellen een prachtige reisbestemming voor het hele gezin. Tijdens deze familiereis Seychellen bezoekt u de 3 eilanden Praslin, Bird en Mahé en verblijft u in zeer kindvriendelijke accommodaties.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Op aanvraag
Gehele jaar

Seychellen arrangement | Constance Lémuria Resort

Constance Lémuria Resort opende zijn deuren in december 1999 en was hiermee het eerste luxe hotel op Praslin. Lémuria telt 115 kamers en strekt zich uit over een meer dan 100 hectare groot gebied. Door deze ruime opzet is het heerlijk verblijven in dit goede resort met vele faciliteiten. Binnen het terrein vallen 3 stranden en een prachtige 18 holes golfbaan waardoor Lémuria een ideale accommodatie is voor families, strandliefhebbers, golfers en koppels.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat