Logo bg white

Afrika

Luxe Seychellen vakantie

Beste reistijd Maart t/m oktober

De Seychellen bestaan uit 115 eilanden, gelegen in de Indische Oceaan. Dé bestemming voor een heerlijk bezoek aan een (onbewoond) eiland. Kom tot rust op prachtige witte zandstranden tijdens een Seychellen rondreis.

Een schitterende Seychellen vakantie op maat


De Seychellen: een indrukwekkende archipel met maarliefst 115 paradijselijke eilanden. De eilandengroep ligt ten oosten van het vasteland van Afrika en ten noorden van Madagaskar. De grootste eilanden zijn Mahé, Pralin, Silhouette en La Digue waarvan het grootste eiland (Mahé) ongeveer net zo groot is als het Nederlandse Waddeneiland Texel. Op de vele koraaleilanden en de tientallen granieten eilanden bevinden zich schitterende accommodaties, uitgestrekte stranden en een onverwachts uitbundige natuur. Deze componenten maken een bezoek aan de Seychellen verrassend, bijzonder en onvergetelijk.

Contacteert u ons voor een reisvoorstel op maat voor uw ideale Seychellen reis?


De mooiste Seychellen arrangementen en voorbeeldreizen

Wij hebben de mooiste eilanden en de mooiste accommodaties voor u geselecteerd en verwerkt in onze Seychellen voorbeeldreizen. De voorbeeldreizen en arrangementen dienen ter inspiratie en passen wij eventueel nog graag aan op uw wensen. Hopelijk raakt u geïnspireerd door (een van) onze voorbeeldreizen en arrangementen! Wij zien uw aanvraag tegemoet.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
14 dagen
Vanaf € 12.600,– p.p.
Gehele jaar

Seychellen reizen | Seychellen Deluxe

Tijdens deze luxe Seychellen reis zal het u aan niets ontbreken. U verblijft in de meest comfortabele accommodaties van deze eilandengroep en zal kennismaken met het mooie eiland Praslin en hier verblijven bij Constance Lemuria. Hierna vliegt u door naar het exclusieve Four Seasons at Desroches Island. De reis wordt afgesloten bij het Anantara MAIA resort op Mahé. Een heerlijke luxe reis waarin u de mooiste eilanden van de de Seychellen verkent en verblijft in luxe accommodaties.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Op aanvraag
Gehele jaar

Seychellen arrangement | Four Seasons at Desroches

Four Seasons at Desroches Island is als enige lodge gelegen op Desroches Island, 230 ten zuidwesten van het hoofdeiland Mahé. Desroches is een schitterend 400 hectare groot koraaleiland met 14 km aan wit zandstrand. De lodge biedt 71 verblijven aan bestaande uit bungalows, villa's, suites en huizen; allen met een eigen zwembad en dichtbij het strand gelegen.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 10.000,– p.p.
Gehele jaar

Seychellen reizen | Nature lovers trip

Tijdens deze reis bezoekt u het schitterende Bird Island en de paradijselijke Alphonse Island Lodge. Deze eilanden behoren tot de buitenste koraaleilanden. U bezoekt beide eilanden met een vluchtje vanaf hoofdeiland Mahé en verblijft hier tweemaal om de binnenlandse vluchtjes prettig op elkaar aan te laten sluiten. U begint de reis met een bezoek aan Bird Island, een koraaleiland. De Alphonse Island Lodge is een fantastische plek voor duik- en snorkelactiveiten.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Prijs op aanvraag
Gehele jaar

Seychellen arrangement | North Island Seychelles

Exclusiever en luxer kunt u niet verblijven op de Seychellen. North Island is een fantastisch eiland met een unieke luxe lodge. De 11 villa’s zijn met hun 450 m2 bijzonder ruim, bieden veel privacy en liggen enkele tientallen meters van zee. Op het kleine eiland is geen enkele auto te vinden en zowel het personeel als de gasten verplaatsen zich te voet, met de fiets of met golfkarretjes. Niet verwonderlijk dat deze lodge met zijn unieke concept en alle geboden privacy in is trek bij beroemdheden!

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Op aanvraag
Gehele jaar

Seychellen arrangement | Alphonse Island Lodge

Op Alphonse Island ligt een fantastische, kleinschalige lodge. De Alphonse eiland lodge is volledig gerenoveerd in 2014 en biedt 27 comfortabele kamers en heerlijke faciliteiten aan. Er staan voor uw volledige verblijf fietsen tot uw beschikking en u kunt gebruikmaken van vele niet-gemotoriseerde watersporten. Het koraal is niet aangetast of verbleekt en is in fantastische staat. Een heerlijke plek dus voor duik- en snorkelactiveiten! Alphonse Island Lodge is daarnaast een fantastische plek voor vliegvissers.

Lees meer
Uniek arrangement
7 dagen
Op aanvraag
Gehele jaar

Seychellen arrangement | Bird Island Lodge

Bird Island is op ca. 100 km ten noorden van Mahé gelegen. Bird Island is een koraaleiland (1.500 meter in lengte en slechts 650 meter breed) en biedt een eenvoudig, maar comfortabel verblijf aan. De dieren op het eiland en in de wateren rondom het eiland worden al meer dan 40 jaar beschermd en dat is te merken aan de vele vogelsoorten en schildpadden die u hier kunt zien. Natuur- en strandliefhebbers zullen hier aan hun trekken komen!

Lees meer

Er zijn voor Seychellen nog 2 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat